Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.04.2015.

canca

Recommended Posts

Mislio sam da počinju u petak ali čini se da je ipak subota. Znači u pitanju je polufinalni meč Fed Cupa.

Rusija-Njemačka 2 2.81 youwin

Ne znam koje kladionice daju još ovo pa pregledajte, vidio sam da betx ima po 2.70 a unibet je spustio sa 2.50 na 2 pa blokirao. Sharapova je maloprije otkazala nastup u polufinalu, što znači da ostaju Kuznetsova, Pavlyuchenkova, Vesnina i ne znam koga će zvati. Sa druge strane su: Petković, Kerber, Lisicki i Goerges.  Po trenutno stanju su Njemice favoritkinje, još se igra na zemlji koja više njima odgovara. Petković je u sjajnoj formi, Kerber ušla u finu formu, osvojila turnir na zemlji prošli tjedan, Lisicki i Goerges bi trebale igrati parove tako da iako je tamo Vesnina ni tu nisu bez nekih šansi. Sve u svemu kvota će sigurno pasti a moguće i da će Njemačka postati favorit jer po ovome trenutno ovo je value.

eo  dok jos nisu spustili koef jedna moja pretpostaka dakle  u subotu se igra barca zagreb liga prvaka , barca ima 2 gola predosti i naravno nesmiju uc opusteno u utakmicu da nebi imali problema ja ocekujem udarnu postavu i idu  nabiti razliku do poluvremena zagreb nije ista momcad doma i u gostima to svi znamo  dakle prepostavimo da barca dobije 4 5 6 razlike na poluvremenu i onda ce vjv ubaciti malo igraca sa klupe, ja predlazem tu da se odigra zagreb pobjeduje drugo poluvrijeme kako u rukometu biva to se zna desiti oni, ce probat odmorit malo igraca imaju prednost nije im u cilju da se napucavaju nego samo da produ bez ozlijede glavnih igraca i velikog umora ili tako nesto ja pretpostavljam da ce u 2 poluvremenu zagreb smanjiti malo i onda  se moze odigrat to , znaci  ZG DOBIVA DRUGO POLUVRIJEME !(9.00) neki srednji ulog moze udeveterostruciti   ;)

Mislio sam da počinju u petak ali čini se da je ipak subota. Znači u pitanju je polufinalni meč Fed Cupa.

Rusija-Njemačka 2 2.81 youwin

Ne znam koje kladionice daju još ovo pa pregledajte, vidio sam da betx ima po 2.70 a unibet je spustio sa 2.50 na 2 pa blokirao. Sharapova je maloprije otkazala nastup u polufinalu, što znači da ostaju Kuznetsova, Pavlyuchenkova, Vesnina i ne znam koga će zvati. Sa druge strane su: Petković, Kerber, Lisicki i Goerges.  Po trenutno stanju su Njemice favoritkinje, još se igra na zemlji koja više njima odgovara. Petković je u sjajnoj formi, Kerber ušla u finu formu, osvojila turnir na zemlji prošli tjedan, Lisicki i Goerges bi trebale igrati parove tako da iako je tamo Vesnina ni tu nisu bez nekih šansi. Sve u svemu kvota će sigurno pasti a moguće i da će Njemačka postati favorit jer po ovome trenutno ovo je value.

Ima u SS-u ali na Njemačku sada 1,50.

Hoffenheim - Bayern Munchen

Hoffenhaimu bodovi trebaju jer su u borbi za Europu dok je Bayernu ova utakmica sasvim nebitna. Prvenstvo će osvojiti, za DFB pokal će se morati još potruditi i koncentrirati jer su u polufinalu, međutim u prvoj utakmici 1/4 finala Lige Prvaka poraženi su od Porta 3:1 te imaju ogroman posao u uzvratu kako bi prošli jer ne samo da moraju pobjediti već će to morati biti i sa barem dva razlike, a možda će trebati i više...

Ono što je bitno za ovu utakmicu jest motivacija. Bayern je sigurno neće imati previše, a budući da se uzvrat Lige Prvaka igra već u utorak vjerujem da će igrači odigrati jednu sporu utakmicu, sa ne previše stvorenih prilika i tempa. Također, Ribbery, Roben i Alaba ne igraju, a siguran sam da će barem 3-4 prvotimca, ako ne i više dobiti poštedu i pripremati se za Porto i kako se čini, utakmicu sezone.

Prošli tjedan slična situacija bila je i sa Parma-Juventus, gdje sam sugeirao slično, i prošlo je. Nadam se da će i ovaj put to biti slučaj.

Bet365 daje 2,37 za 1X, dakle da Bayern neće slaviti, a kao sigurnija varijanta mi se čini kontrahendikep na Hoffenheim, tj. da neće biti poraženi sa više od jednog gola razlike.

I da, očito u Bayernu atmosfera nije najbolja...

http://sportske.jutarnji.hr/citav-lijecnicki-tim-napustio-bayern--pep--guardiola--ih-optuzio-za-poraz-od-porta-u-lp-/1332582/

Bok ekipa,

s obzirom da je ovo ujutro idem tu staviti:

Montreal(ki)-Ottawa 1@1,60

Nashvil(ki)-Chicago 2@1,80

Nemam puno objašnjenja za pisati, Montreal sa odličnim golmanom, raspoloženi, mislim da danas uzimaju bodove.. Chicago , fenomenalna momčad..prem da su ih je Nashville nadigro uspjeli su u produžecima dobit.. danas

mislim da će biti opet blizu i da će 2 proći.. vidjet ćemo..

16:00    Ried-Rapid Beč 2 (2.0)

Po mom skromnom mišljenju dosta kvalitetan tip :P

Za Ried ova tekma nema nikakav poseban značaj osim da je moraju odigrati...oni su na šestom mjestu Austrijske Bundeslige i nemogu ni naprijed ni nazad,Rapid na 2. mjestu sa samo 1 bodom više od drugoplasiranog Altacha i 2 više od trećeplasiranog Sturma,to drugo mjesto donosi kvalifikacije za LP,dok 3. i 4. donose kval. za EL što znači da je ulog jaaaaako velik.Rapid u prošlom kolu ugostio vodećeg Salzburga i odigrali su jednu ludo dobru utakmicu,na poluvremenu su gubili čak 3:0 da bi na kraju završilo 3:3,moram napomenuti da je Rapid cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više.Inače su u dobroj formi,tek su 2 puta poraženi u zadnjih 10 tekmi i 2 su puta remizirali.U zadnja 2 kola su bez pobjede;prvo poraz od Wolfsbergera 2:1,te onda ovaj ludi remi sa Salzburgom tako da danas nemaju pravo na kiks kako bi nastavili održavati tu malu prednost koja im donosi daljnju borbu za LP. U zadnjih 5 međusobnih susreta između ove dvije ekipe Rapid je pobijedio svih 5.Danas jednostavno ne vidim razlog zašto ne bi pobjedili,sigurno da im je i taj COMEBACK protiv jednog Salzburga donio vjetar u leđa,za njih je pobjeda imperativ u ovoj utakmici i sve je na njihovoj strani. 

14.02.15 TIP Rapid Vienna Ried 3 : 0 05.10.14 TIP Ried Rapid Vienna 1 : 2 26.07.14 TIP Rapid Vienna Ried 1 : 0 11.05.14 TIP Ried Rapid Vienna 2 : 5 15.03.14 TIP Rapid Vienna Ried 1 : 0

Sretno i pozzzzzdrav!

Bok ekipa,

s obzirom da je ovo ujutro idem tu staviti:

Montreal(ki)-Ottawa 1@1,60

Nashvil(ki)-Chicago 2@1,80

Nemam puno objašnjenja za pisati, Montreal sa odličnim golmanom, raspoloženi, mislim da danas uzimaju bodove.. Chicago , fenomenalna momčad..prem da su ih je Nashville nadigro uspjeli su u produžecima dobit.. danas

mislim da će biti opet blizu i da će 2 proći.. vidjet ćemo..

moj prijedlog za montreala je manje od 6.5 golova 

Juventus-Lazio X2 ovo igram cisto na "osecaj" nemam posebnu informaciju osim da Juventus igra revans sa Monacom u sredu 22.04.2015, a titulu su gotovo osigurali tako da mislim da nece rizikovati neku povredu posto gaje ambicije da dodju sto dalje u Champions League, a Monaco se cini kao kao prihvatljim protivnik kojeg mogu da prodju tako da ja tipujem na Lazio a X je da pokrije situaciju. Drugi par koji cu igrati je Dortmund-Paderborn 1. Toliko od mene srecno svima! ;)

Zlin-Znojmo +2.5@1.8 8/10. 1:2.drugo plasirani Zlin koji ima ambicije da se plasira u elitni dio lige,danas dočekuje slabašni Znojmo cija je obrana šuplja kao švicarski sir.Prema formi,dosadašnjim rezultatima mislim i vjerujem da će u ovom susretu biti najmanje 3 gola ako ne i više..Singl sa više nego odličnim kursom se uzima sa visokim ulogom...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use