Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Srbija - Rusija over 18.5 (1.83) SP Vaterpolo

Rusima za prolaz treba pobjeda od 10 razlike . To se naravno nece desiti. Oni bi trebali biti zadovoljni sto nisu pustili Srbiji da matematicki osigura prolazak u Final Eight. Gol razlika Srbije ne 74:36. U svakoj su utakmici isli over osim u onoj sa Spanjolskoj gdje su ih ostavili na 1 golu. Rusi nisu losi, ali Srbija ima prejak kadar. Vecinom igraci Partizana i Zvezde pojacani Filipovicem. Prosli put su Rusiji dali 17 komada i mislim da bi i u ovoj utakmici mogli prec ovu granicu da sa 100% ucinkom zavrse grupu. 

Sretno..

gdje si našao 18,5

Budućnost-Cedevita (ki) 2 2.35 bet365

Odlučio sam se probati na Cedevitu što navijački što logički. Cedevita je jedna od rijetkih ekipa kojoj odgovara Budućnost, također je i jedna od rijetkih koja je pobjeđivala na tom teškom gostovanju. Budućnost ima kvalitetnih igrača tipa Planinić, Reynolds, Cook, Šehović.. ali Ceda ih je do sada uspješno branila. Ceda ih je dobila obe utakmice ove sezone, mislim da će otići iz Podgorice sa barem jednom pobjedom tako da mislim da bi mogli iznenaditi danas.

pozdrav ljudovi......   :D

danas igram jednu stvar koju inače ne igram, ali jednostavno moram zbog koeficijenta....

ATLETICO - REAL   C.Ronaldo zabija više od jednog gola....  koef 9,00

ova oklada je na bet365....

nema mudrosti, idem probat, nekada zabije koliko ga volja, a možda bude danas inspiriran.....  :D

4NKEoVj.jpg

Goksime imam jedan value za petak, ne znam gdje postaviti ? Glupo mi otvarati temu za petak već

Slobodno otvori temu za petak, nadodam i ja neke prijedloge. Otvorim veceras ja teme i za sljedeće dane, do vikenda, pa možda detaljnije obradimo svaki dan, ako su teme ranije otvorene ;)

MLB (Danny)

NY Mets - Philadelphia

http://www.svijetkladjenja.com/analize/ny-mets-philadelphia-phillies-14-04-mlb/

Zagreb - Zabok - -7.5 --1 (1.53)

Dogodio se prvi poraz ABA ligaša od nekoga iz A-1 lige. Zagreb je zaslužan za to. Gostovali su u petak u Zadru, samo dva dana nakon što su igrali u Sinju protiv Alkara i uzeli veliki skalp. Zaista je ćudljiva ta momčad Mrava. Muče se protiv desetkovanog Alkara, na kraju jedva iščupaju pobjedu zahvaljujući dobro odrađenim završnim minutama, a onda bez problema svladaju Zadra na Višnjiku. Završilo je sedam, ali bilo je dvoznamenkasto uoči finiša dvoboja i nisu Zadranima dali ni promila šanse za preokret.Puno je još do kraja, ali Zagreb je već sada napravio dobar posao i s omjerom 3-1 ide prema plasmanu među četiri najbolja. Takve velike bodove uvijek je dobro potvrditi u prvoj sljedećoj utakmici. Poraz od Zaboka, i to kod kuće, pokvario bi ono što su napravili na Višnjiku pa je za očekivati pravi pristup Mrava koji imaju lijepu priliku i uzeti treće mjesto čime bi si osigurali ABA ligu.

Zabočani su jedva čekali četvrto kolo jer su znali da im u prva tri pobjeda baš i nije izgledna. I nisu se prevarili. Nakon što su izgubili od Cedevite, Cibone i Kvarnera, iskalili su se na Alkaru. Završilo je 10 razlike, ali stječe se dojam da su igrali onoliko koliko im je bilo potrebno. Već do poluvremena su stvorili 20 poena prednosti i nakon toga maknuli nogu s gasa pa je završilo s upola manje.To više jer Zagrebu ovaj ovosezonski Zabok očito leži. Izgubili su obje utakmice u A-1 ligi, u gostima s velikih 21 razlike, a čak su i doma uspjeli prosuti bodove protiv Mrava. Vlaića danas nece biti pa ce Zabok imati velike probleme u reketu s obzirom na formu Zagrebovih centara. 

Sretno svima !

brate al nemamo srece 

citam analizu i jedino sto sam zakljucio da treba igrat philadefiju ispod granice al granica je 2.5 ,gox ili neko drugi jel ima tu nesto konkretno napisano za odigrat ? 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od ponedjeljka 13.04. molio bi sve članove da postove sa komentarima utakmica koje su u tijeku, kao i onih koje su završili, pišu u "Live korner" gdje će svaki dan, kao i za dnevne tipove, biti otvaran topic sa nazivom tekućeg dana i datuma.

http://www.svijetkladjenja.com/forum/forum/61-live-korner/

HDc6eVr.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use