Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Ima li koga za jedan egzibicijski:

L.Hamilton-NK Kine 2,00 piše u 8:00 !

Mislim da je i prošle godine osvojio Kinu..

Odigrat ću ovo dolje da imam kaj gledat  - počne u 1:00 .

Sve u svemu niti Pitt niti Montreal ne izgledaju bajno ali zbog neke tradicije pobjeđivanja kod Buffala i Toronta ću ih ispratiti.

Buffalo-Pittsburgh Peng. (12.04. 01:00) 2@1,55  

Toronto ML-Montreal Canad. (12.04. 01:00) 2@1,90 - na penale 4:3 / to za zemaljske klade pada

Southampton-Hull City -3   (under 2,5 gola)

Ako se ne varam Southampton je zadnjih 9 utakmica odigro utakmice da je bilo manje od 3 gola....treba pobjeda i jednima i drugima..dajem veliku prednost domaćinu ..imaju mladu i dobru ekipu ..kad pobjeđuju pobjeđuju većinom sa 1:0 takav je većinom rezultat i kad izgube......mislim da ce tako bit i ovdje...povest će  i lagano kontrolirat utakmicu do kraja... 1.6 koef   nebi se čudio da bude i ispod 2 gola 2,5....

prošlo kao što sam očekivo....valjda je netko popratio

Sta je prvi inning x?

Tekma ima 9 ininga (osim u slučaju neriješenog tada se igra sve Dok netko ne dobije sljedeći ining dakle 10.,11.,12.itd..

Prvi ining prvo bacanje, dakle jedna ekipa baca,druga ekipa udara, pa zatim dolazi druga ekipa koja je udarala ona baca,a ekipa koja je bacala udara...to ti je laički ukratko...u tvom slučaju Detroit je dobio 1 ining 2:0...bodovi se skupljaju samo dok udaras...to ti je ovak ukratko...pravila su duga...ima ih mnogo...no dok udes u to postane ti najbolji sport ko meni :D

Tekma ima 9 ininga (osim u slučaju neriješenog tada se igra sve Dok netko ne dobije sljedeći ining dakle 10.,11.,12.itd..

Prvi ining prvo bacanje, dakle jedna ekipa baca,druga ekipa udara, pa zatim dolazi druga ekipa koja je udarala ona baca,a ekipa koja je bacala udara...to ti je laički ukratko...u tvom slučaju Detroit je dobio 1 ining 2:0...bodovi se skupljaju samo dok udaras...to ti je ovak ukratko...pravila su duga...ima ih mnogo...no dok udes u to postane ti najbolji sport ko meni :D

znaci promasio sam nisam imo pojma sta je to al sam odigro bezveze listic 10 kn sitem 8 od 9 i dobitak 885 i samo sam to promasio haha bio mi koef logican jos se mislim detroit je dobar sve dobiva ocu na njih ma staviti cu x pretpostavljao sam da je to x na prvu devetinu jer dosta meceva bude  0 0 nakon prve i ono ajd ko ga J*** haha i eto zezno se 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use