Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Handball » Europe » Champions League »
Vardar Skopje (Mac) - Kielce Vive (Pol)

TIP: Under (Over/Under +55.5 , Full Time) po 1.75 bwin / domaći lokali 1.85 (ispadne 1.68)
Ulog: 4/10
-> rezultat: 20:22 (11:11, 9:11)

Bitna utakmica, očekujem neizvjesnu utakmicu, borbu do kraja. Zanimljiv je i kontrahendikep 3 gola po 1.66 u bet365.

Machado(-4,5) - Bossel 2 1.96 Marathon

Machado i Bossel će se danas susresti u finalu Futuresa u Kataru. Rui Machado trenutno se nalazi na 217. ATP mjestu. Nekada top 60 tenisač, sada igra samo po futuresima. Igrao je na početku sezone challenger u Casablanci i ispao u četvrtfinalu od Rufina. U međuvremenu je osvojio 3 zemljana futuresa i jedan na hardu. Ima i dva izgubljena finala na hardu, od Boutilliera i Jaroslava Pospisila. Inače je Machado prejak za dosta ovakvih turnira, tako su se na njega kvote do ovoga finala kretale 1.05-1.10. Jučer se pošteno namučio protiv 395. tenisača svijeta, Marka Tepavca. Machado je slavio 6:7 7:6 7:6 a igrali su skoro 4 sata. Adrien Bossel trenutno se nalazi na 312. ATP mjestu. Ove sezone je probao ući na neki challenger ali je ispadao u drugim kolima kvalifikacija pa se vratio na Futurese. Ovo mu je i najbolji rezultat sezone. Nakon dva futuresa u dvoranama gdje je ispadao u osmini finala (oba puta od boljih protivnika) došao je na ovaj turnir gdje za sada igra fino. Dobio je Merckxa 6:4 6:4, Marsaleka 6:2 6:7 6:4, Fabiana 6:3 6:2 i jučer u polufinalu Jaroslava Pospisila 6:1 6:1. U prva tri meča je bio blaži favorit i dobro je odradio posao, ali je jučer bio autsajder protiv Pospisila. Mislim da se na njega kvota kretala i preko 5. Odigrao je sjajan meč i Jaroslava ostavio samo na 2 gema. Mislim da bi Bossel mogao namučiti Machada danas. Igra fin turnir ovdje, malo je brža podloga što njemu više odgovara. Jučer je razbio Pospisila koji je razbio Machada prošli tjedan pa i to nekako treba uzeti u obzir. Machado jučer igrao skoro 4 sata, a bio mu je i rođendan pa se možda malo i cugnulo :D. Sve u svemu mislim da Bossel može pokriti 4,5 hendi.

Gyor(-6,5) - Vardar 2 1.38 bet365

Danas nas čeka uzvrat možda i najzanimljivijeg četvrtfinalnog dvoboja ženske rukometne lige prvaka između Gyora i Vardara. Gyor brani naslov, ali to nije ista ekipa od prošle sezone. Amorim, Grubišić, Orbanm Grobicz su out, jako važne igračice i to je jedan od glavnih razloga zašto ne igraju na svojoj razini. Vardar također ima nekih problema sa ozljedama ali ni približno kao suparnice. Dok je balkanski trio Lekić, Radičević i Penezić tu, sve je ok. Upravo je Radičević bila jedna od glavnih karika Vardara prošli meč, dala je 7 golova i tako dovela svoj tim jako blizu F4. Iako je Gyor oslabljen očekivao sam u toj prvoj utakmici dosta teži posao , mislio sam da će Vardar dobiti 1-2 razlike. Dobro sam se prevario, uništavale su ih od samoga početka i sudački dvojac je malo pomogao Gyoru da smanji prednost. Makedonke su unatoč tome uspjele napraviti odličan posao pobjedivši sa 6 golova prednosti. Ipak ne smije doći do nikakvog opuštanja jer je Gyor iako pun ozljeda vrhunska ekipa i jedna od najboljih u Europi. Trenutno je po meni kvalitetniji Vardar, očekujem da danas potvrde prolaz na F4 i ako ponove igru iz prošle utakmice ne samo da će pokriti ovaj hendikep nego će i pobijediti.

Petković-Kerber 2 2.56 Marathon

U polufinalu Charlestona nas očekuje njemačko polufinale u kojemu će snage odmjeriti Andrea Petković i Angelique Kerber. Petković se trenutno nalazi na 11. WTA mjestu. Nakon lošeg ulaska u sezonu i 3 poraza, dobila je oba meča u Fed Cupu a nakon toga osvojila turnir u Antwerpu. U Dohi je ispala u četvrtfinalu od Safarove, a nakon nenadanog ispadanja od Tsurenko na IW, dojam je popravila na turniru u Miamiju gdje je stigla do polufinala koje gubi od Suarez Navarro. Mislim da inače ne bi igrala na ovome turniru, ali kako je branila titulu morala je. U prvom kolu protiv Scheepers izgubila je prvi set 6:1 zatim lagano okrenula 6:1 6:2. U osmini finala dobila je Bregnle 6:4 6:4, a jučer je imala jako težak meč protiv Kovinčić i nekako je uspjela okrenuti 2:6 6:3 6:1. Crnogorka je imala set i brejk prednosti u drugome ali Andrea iskustvom okreće i nakon toga se mlada Kovinčić raspada. Jučer je uzimala i tablete za bolove, a kako je i sama rekla umor ju je stigao radi puno mečeva u kratkom roku, a još uz ovo igra i parove. Danas igra protiv dobre prijateljice i 16. tenisačice svijeta, Angeliqu Kerber. Solidno je otvorila sezonu, u Brisbaneu dolazi do četvrtfinala koje gubi od Svitoline, zatim seli u Sydney gdje igra fin turnir i stiže do polufinala koje gubi od Pliskove. Nakon nenadanog ispadanja od Begu u prvom kolu Australian Opena stvari su krenule malo na gore. Nikako nije uspijevala vezati 2 pobjede, iako je gubila od dobrih tenisačica tipa Azarenka, Pennetta, Stephens itd opet to je dobra crna rupa za ovakvu tenisačicu. Ovdje je napokon odigrala solidan turnir. U prvom kolu dobija Rodinu 3:6 6:3 6:4, u osmini finala Arruabarrenu 6:3 6:0 i jučer u četvrtfinalu Begu 7:6 7:6. Kerber protiv Petković ima dobar h2h, vodi 6:3, ali nisu igrale 4 godine. Iako je kod Kerber došlo do pada u formi, vidljivo je da igra bolje. Petković je umorna, ima dosta crnih rupa što je jučer Kovinčić dobro koristila jednim dijelom ali mentalno nije bila jaka da to završi do kraja. Kerber je kvalitetnija i mislim da će iskoristiti te stvari što Kovinčić i Scheepers nisu znale.

evo od mene jedan info :)

Tip: Bolivar ah -2.5@2.85

Tip: over 4.5 @4.80

Tip: over 5.5@10.00

Game start: 11.04.2015 22:00

Sport: Soccer

League: Liga de Futbol Prof Bolivia

Add date: 10.04.2015 17:35

Preview:
U. Sucre dolazi sa mladim timom,njihov trener kaže da će biti 7 igrača iz njihove momčadi kako je oni zovu predprofesionalne,Bolivar se bori za titulu u sjajnoj su formi i mladići iz Sucre se teško mogu ravnopravno suprostaviti

Vardar-Kielce  2 (3.0) iskreno mi nije jasan ovaj koef jel se oni zezaju ili neka greska ali kielce je klub jedini koji je skupinu zavrsio sa svih 10 pobjeda i max 20 bodova u svojoj ligi imaju 22 pobjede  0 x 0 izgubljenih i max 44 boda... ovo mi nikako nije jasno igraju u gostima super i ja ovo igram danas 

nisam ja reko da je greska  ali i zg je tuko vardara a po meni kielce je vrhunska ekipa 

uz hrvatske igrace cupica buntica strleka musu segu,ponajboljeg pivota aginagaldea  jos uvjek bielecki vrhunski bek sto se moglo vidjet kad nas je poljska izbacila michale jurecki itd.. po meni imaju najbolje golmama svijeta szmal kad ima svoj dan on sam dobije utakmicu 

kielce njih tuce pazi sta sam ti reko

Od mene par prijedloga za danas,ponuda je šarolika,ja sam uzeo ovo pa kud puklo da puklo.

1.Wolfsberger-Admira 2-3(2.0)

2.Sevilla-Barcelona zbroj kornera +9.5(1.75)

3.Istra-Hajduk Split X2(1.55)

4.Malaga-Atletico M. 2-3(1.90)

1.Austrijska 1. liga poznata po otvorenom nogometu,domaćin se bori za pozicije koje vode u europu,a gosti se bore za ostanak u ligi.Njihovi međusobni susreti često su znali biti vrlo efikasni te smo tako mogli vidjeti po dva puta 5 golova i 2 puta po 3 gola i zadnjih 5 njihovih susreta,dok je samo jedna završena rezultatom 1:0 za Admiru.Danas s obzirom na važnost utakmice sigurno je da će obje ekipe dati maksimum i držim da golovi neće izostati ali preko 3 nadam se da neće otići.Wolsfberger je od 27 odigranih prvenstvenih susreta 13 igrao OVER 2.5 dok je Admira od 27 otišla 12 iznad 2,5 golova.

2.Za ovaj par nemam posebnu analizu jer je ona za ovakav tip mogao bi reći suvišna,iako je ovo vrlo bitna utakmica za oba tima,i ako uzmemo u obzir rivalitet ova dva kluba mogla bi se očekivati čvrsta i tvrda utkamica ali ja ću ovaj put poslušati svoj instikt koji mi govori da danas korneri idu u over  B)  :D

3.Za mene tip dana,iako ne volim igrati ovakve utakmice pogotovo u hrvatskoj ligi,dvoznak na Hajduk danas moram iskoristiti.Istina je da je Hajduk u lošoj formi,u zadnjih 5 susreta imaju samo jednu pobjedu,2 poraza i 1 remi.

Ovaj tjedan je Hajduk odigrao kup utakmicu protiv gradskog rivala Splita i odigrali su 1:1,je da je Hajduk isfrustiran zbog loših rezultata i svega što se događa unutar i oko kluba ali danas mislim da ne mogu izgubiti protiv Istre koja se bori za opstanak,Istra je jedna momčad u kojoj jednu svijetlu točku po meni predstavlja njihov trener Igor Pamić,kvaliteta prve momčadi nije neka za pohvaliti se tako da Hajduk danas sigurno ne smije kiksat ako želi zadržati nadu za europu.Stanko Poklepović trener Hajduka će danas razbuditi bile tiće i ovaj dvoznak po 1,55 sigurno vrijedi probati.

4.Ukratko;Također važna utakmica za oba tima,Atl.M u dobroj formi dok je Malaga u lošoj ali oni su još blizu tog zadnjeg eurposkog mjesta za kojim zaostaju 5 bodova.Atl.M u gustoj borbi za 3.poziciju.Način igre Atl.Madrida svima je poznat,Malaga mogao bih reći je nešto suprotno,preferiraju otvoreniju igru i danas oni nemaju što izgubiti i mislim da će pokušati napadom ugroziti Atletico.Kvaliteta Atletica je svima poznata i tu ne trebam trošiti riječi.

2 gola mislim da moraju pasti a preko 3 neće sigurno.  :)

Sretno svim,derite kladare!

Da... Ono zašto mi se gade sve kladionice je kada ti padne par iste sekunde ti stavljaju par i ticket kao gubitan na svim mogucim mjestima a kada ti bude par dobitan čeka se pola sata da bi ti par označili kao dobitan a kod nekih još pola sata da bi ti poslali pare sa ticketa na stanje računa....jadno :P

poslao sam poruku u 4/9 i pise mi da je jos u tjeku ? mozda nije?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use