Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Ponuda za vikend je stvarno bogata i očekujem da će svatko dati neki prijedlog i kratko obrazložiti tip na, njemu najbolji bet za taj dan, te da će proanalizirati dosta utakmica, i biti zadovoljni na kraju vikenda ;)

Imajte na umu da je ovaj tjedan dupli program, tj. da nam slijedi i Liga Prvaka, te Europska Liga, tako da će biti dosta aktivnosti na portalu i forumu. Također uzmite to u obzir kada se za vikend kladite na klubove koje imaju nastup u spomenutim natjecanjima

Analize sa SvijetKladjenja portala

Malaga - Atletico Madrid

http://www.svijetkladjenja.com/analize/malaga-atletico-madrid-primera-11-4-2015/

Burnley - Arsenal

http://www.svijetkladjenja.com/analize/burnley-arsenal-premier-league-11-4-2015/

Sevilla - Barcelona (GREŠKA KLADIONICE!)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/sevilla-barcelona-primera-11-4-2015/

Paris SG - Bastia

http://www.svijetkladjenja.com/analize/psg-bastia-coupe-de-la-ligue-finale-11-4-2015/

Očekuje još par mojih prijedloga na forumu, a nadam se da će se i drugi pridružiti ;)

Almeria - Granada over 7,5 kartona (bet365)

Ovdje imamo sve preduvjete da gledamo pravi rat na terenu. Naime, ovo je susret 18. i 19. ekipe Primere, te su udaljeni samo jedan bod. Bodovi u ovom susretu vrijede "duplo" te će poraženi pomalo moći pakirati kofere za Segundu.

Utakmicu će suditi najstroži sudac Primere ove sezone, Santiago Jaime, što mi je jako drago ;) Laime ove sezone u Primeri ima fascinantan prosjek ood 7,75 kartona po utakmici. Da, dobro ste pročitali, u do sada 16 odsuđenih utakmica, dao je u prosjeku oko 8 kartona po utakmici, a većina njih nisu bile toliko bitne i nabrijane kao ova današnja...

JJEsFr2.png

Almeria i Granada u prosjeku dobivaju preko 3 kartona po utakmici, međutim današnja utakmica će imati dodatnu težinu i vjerujem da će biti jako puno nervoze na terenu, a nebi se iznenadio da pred kraj utakmice vidimo i crveni karton.

Bilo bi poželjno da u prvih pola sata, bilo koja ekipa povede, tj. da padne gol kako bi nervoza dodatno došla do izražaja. Laime će svoje zasigurno odraditi, i odlično da je on delegiran za ovu utakmicu. 

I da, neke kladionice za over kartona na ovoj granici daju samo 1,65... Granica je visoka, ali postoje svi preduvjeti da gledamo utakmica i sa dvoznamenkastim brojem kartona...

Southampton-Hull City -3   (under 2,5 gola)

Ako se ne varam Southampton je zadnjih 9 utakmica odigro utakmice da je bilo manje od 3 gola....treba pobjeda i jednima i drugima..dajem veliku prednost domaćinu ..imaju mladu i dobru ekipu ..kad pobjeđuju pobjeđuju većinom sa 1:0 takav je većinom rezultat i kad izgube......mislim da ce tako bit i ovdje...povest će  i lagano kontrolirat utakmicu do kraja... 1.6 koef   nebi se čudio da bude i ispod 2 gola 2,5....

Bok ekipa,

idem probati uz cancu dodati ova 2 para za sada ujutro:

2.Derby-Brentford 2+ gola@ 1,24
3.Sassuolo mladi-Inter Milan mladi (Grupa B) 2@1,60

Brentford igra u zadnje vrijeme tekme sa minimalno 3-4 gola SVAKU...
Inter Milan mladi igraju stvarno vrhunski i protiv 8. na toj "mladoj" ljestvici ne bi trebali imati problema, nisu ga ni prije i mali :D

Koef je iz HL!

---

BUMB: Canca... :(

TalkNText(4.ut)-PFSHotsh11.04. 10:45

2:1 u seriji

Pozdrav ekipa..evo malo na knap..ali eto da i ja ostavim par..neznam zasto je 2,40 na domacina..nikako mi nije jasan tecaj..po meni pokazanom u dosadasnje 3.utakmice pono veca kvaliteta domacina..osim ako se netko od glavnih pleya ozlijedio ali nisam to uocio..neke posebne informacije nemam..moj glavni favorit su rain or shine paintersi..koji cekaju u finalu pobjednika..

ja idem s 1x ovdje po 2,10 SS za neki srednji ulog..sretno ko prati..

Jedan jutarnji:

Lazov-Silva 2 1.57 bet365

Kvalifikacije za challenger u Mersinu. Lazov je još jučer bio u Batmanu igrao doublove. Znači, za manje od 24 sata prešao je 600 km do Mersina i igra na drugoj podlozi, zemlji. Silva igra solidno ove sezone, pobjeđivao je i teže protivnike i mislim da bi trebalo probati ovo.

uzeo sam ovo ulog 20€ tako ako prođe, bit će za ćevape... :D

Danas očekujem dosta iznenađenja. Rijetko kad igram iznenađenja ovog tipa ali svakako mislim da su kontrahendikepi (od dva i pol) dobra opcija.

Bayern - Eintracht 

Bayern manje od 3,5 golova 1,45 bet365

kontrahendikep -2,5 na Eintracht

Bayern je odigrao 120 minuta protiv Leverkusena u kupu tijekom tjedna. Ribbery, Robon i Alaba su ozljeđeni i to igra djeluje toliko impresivno kao prije a sljedeći tjedan igraju jako bitnu utakmicu Lige Prvaka gdje gostuju kod Porta. Prvenstvo je odavno riješeno i osim ganjanja nekih rekorda oni danas neku ludu motivaciju nemaju i mislim da su mislima već na Portu i Ligi Prvaka. Sigurno neće igrati sa 120%

MLB (Danny):

Cleveland - Detroit

http://www.svijetkladjenja.com/analize/cleveland-indians-detroit-tigers-11-04-mlb/

NY Yankees - Boston Red Sox

http://www.svijetkladjenja.com/analize/ny-yankees-boston-red-sox-11-04-mlb/

Parma - Juventus

Ovo bi zaobišao u širokom luku. Niti jednima niti drugima bodovi ne trebaju, Juventusu slijedi Liga Prvaka i 1,25 je bezobrazno malo na njih. Parma je već šokirala Inter, nije nemoguće da pruže odličan otpor i danas, a i sumnjam da će Juventus igrati u najjačem sastavu ovu nebitnu utakmicu kad im slijedi, "utakmica sezone" sa Monacom za par dana... IMO kontrahendikep na Parmu ili neko ludo iznenađenje čak je moguće...

Vardar-Kielce  2 (3.0) iskreno mi nije jasan ovaj koef jel se oni zezaju ili neka greska ali kielce je klub jedini koji je skupinu zavrsio sa svih 10 pobjeda i max 20 bodova u svojoj ligi imaju 22 pobjede  0 x 0 izgubljenih i max 44 boda... ovo mi nikako nije jasno igraju u gostima super i ja ovo igram danas 

Nije greška nego kladionice imaju svoje razloge...A i Vardar nije nimalo loša ekipa..

Vardar-Kielce  2 (3.0) iskreno mi nije jasan ovaj koef jel se oni zezaju ili neka greska ali kielce je klub jedini koji je skupinu zavrsio sa svih 10 pobjeda i max 20 bodova u svojoj ligi imaju 22 pobjede  0 x 0 izgubljenih i max 44 boda... ovo mi nikako nije jasno igraju u gostima super i ja ovo igram danas 

ne kažem da će vardar danas dobiti ali prosipanje bodova bi bilo iznenađenje i s razlogom je ovakav koeficijent, Poljska liga ne može nikako biti mjerilo jer  je jedina prijetnja Kielceu Wisla koja je još oslabila ove sezone. Kielce je imalo i laganu grupu u prvom dijelu. Vardar ima odličnu ekipu i po imenima možda i bolju od Kielcea i od početka su jedni od favorita za F4, odlični su posebno u svojoj dvorani. Čak su odbacili F4 Seha lige, odmarali su dosta igrača i čuvali ih samo za ovo. Za mene no bet utakmica ali pričanje o greškama kladionica su glupsoti za ovaj par.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use