Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 09.04.2015.

Goksim

Recommended Posts

Goksime, šta misliš o Villarreal(zžk5,5)-EspanyB više, meni se jako sviđa pa me zanima tvoje mišljenje.. :)

Podržavam ovu okladu, dapace odigrao sam je jucer na bet365 iako mi je bilbao-valencia izglednija za kartone. Ovdje imamo prijetnju da villareal rano riješi utakmicu pa bi kartoni dosli u pitanje, ali granica od 5,5 je niska za primeru i sudi del cerro tako da može za neki niži ulog.

pozdrav ljudovi......  :D

evo nešto što sam odigrao a i vi još stignete... radi se o utakmici Zagreb - Barcelona (rukomet)

raspodijelio sam 100 eura na bet365 na 3 solo listića:

1.barcelona wins 1-3 goals    4,50     ulog 40 eur - dobitak 180 eur

2.barcelona wins 4-6 goals    3,80     ulog 45 eur - dobitak 171 eur

3.zagreb wins  1-3 goals     10,00      ulog 15 eur - dobitak 150 eur

ako pogodim bilo koji od te 3 oklade a one su izvjesne, u dobitku sam od 50-80 eura..... 

e, sad tu me može zahebat eventualno neriješen rezultat, ili jako visoka pobjeda barce od 7 i više golova ili pobjeda Zagreba 4 razlike i više....

no mislim da je ovo najizglednije 

SRETNO !!!!!!!

RvEwZyk.jpg

pozdrav ljudovi......  :D

evo nešto što sam odigrao a i vi još stignete... radi se o utakmici Zagreb - Barcelona (rukomet)

raspodijelio sam 100 eura na bet365 na 3 solo listića:

1.barcelona wins 1-3 goals    4,50     ulog 40 eur - dobitak 180 eur

2.barcelona wins 4-6 goals    3,80     ulog 45 eur - dobitak 171 eur

3.zagreb wins  1-3 goals     10,00      ulog 15 eur - dobitak 150 eur

ako pogodim bilo koji od te 3 oklade a one su izvjesne, u dobitku sam od 50-80 eura..... 

e, sad tu me može zahebat eventualno neriješen rezultat, ili jako visoka pobjeda barce od 7 i više golova ili pobjeda Zagreba 4 razlike i više....

no mislim da je ovo najizglednije 

SRETNO !!!!!!!

RvEwZyk.jpg

80€ finoo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use