Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10Bet

Goksim

Recommended Posts

• 5 months later...

Zanima me dali je netko dobio bonus u ovoj kladionici kod prve uplate?

Jučer otvorio račun i upisao kod FD100 ali nisam još dobio nikakav bonus...

Ne brini, dobit ćeš bonus kao i svi ;)

Mislim da je potrebno prvo uplatiti nekoliko listića, kako bi pridodali bonus na račun, odnosno da je potrebno iznos koji si uplatio, jednom uplatiti. Dakle, ako si uplatio 100€, možeš uplatiti 100 listića sa ulogom od 1€, 50 listića sa ulogom od 2€, 1 listić sa ulogom od 100€ i sv emoguće kombinacije. Kada zbroj uplata bude jednak prvom napravljenom depozitu bonus će biti pridodan na 10bet račun.

lgRdC9z.png

EDIT: kao bonus code koristite FD200

Jučer sam uplatio 70 eura i sve stavio na Broncose.

Samo me malo buni kaj na stranicama piše da je kod FD200 a meni u mailu poslali da je FD100 pa sam im sad za svaki slucak poslao mail.

Hvala na odgovoru!

I jedan i drugi kod su ispravni, to sam provjeravao čim si napisao upit. Na nekim bannerima i na stranici je FD100, a negdje FD200 međutim i jedno i drugo omogućava 50% bonusa na prvi depozit do 200€.

EDIT: koristite FD200

Jučer sam uplatio 70 eura i sve stavio na Broncose.

Samo me malo buni kaj na stranicama piše da je kod FD200 a meni u mailu poslali da je FD100 pa sam im sad za svaki slucak poslao mail.

Hvala na odgovoru!

Kontaktiraj ih, čini se da su upravo u tvoje vrijeme registracije mijenjali bonus code jer sam upravo dobio obavijest o tome. Morao bi dobiti bonus bez problema, samo im pošalji poruku ili ih konataktiraj na chatu.

Svi koji se ubuduće registriraju na 10bet kladionicu neka registraciju obavezno rade preko ovog linka, te neka kao bonus kod unesu FD200 kako bi dobili 50% bonusa na prvu uplatu do 200€!

aYjW0R9.png

Imao si pravo Goksim. Traže me sad verifikaciju ali ne kužim jedno.

Traže me ID card ali i utility bill. Kaj je to?

Poslao sam im sad mail da pitam kaj je to ali to me do sad nitko nije tražio...

traže te jedan dokument (osobna ili putovnica) i jedan, bilo koji račun (ne stariji od 3 mjeseca), bilo čega (struja, voda, max tv, mobitel, grijanje....) gdje je navedena tvoja adresa koju si unio kad si radio 10bet račun. Vani je takav način verifikacije standardan, neke kladionice ovo sa računom primjenjuju dok većina ne...

kad ste vec kod 10beta, imam neku situaciju posto sam dobio 50 eura nagrade kod njih a uslov je da sam koristio 10bet tokom septembra (sto ja nisam) i zato mogu nagradu jedino prebaciti nekom drugom. jel neko od admina mozda zainteresovan za 50 eura na 10bet accountu? zauzvrat trazim 40 preko skrilla?

za vise detalja, pisite mi u inbox :)

• 5 weeks later...

Mene ovaj 10bet baš živcira i definitivno nemam baš neke pohvale za njih.

Ovak. Otvorim račun i napravim uplatu i oni mi ne uplate bonus. Nakon par dana ja napravim isplatu koju poslije obustavim i javim im se par dana nakon toga kaj je s mojim bonusom i oni mi odgovore naravno opet za par dana da radi te isplate koje nije bilo nemogu dobiti bonus.

Nakon nekog vremena napravim isplatu i oni niti se javljaju niti išta nego opet ja njih kontaktiram da mi nisu sjeli novci i oni vele da moram verificirat račun. Logično bi bilo da su onemogučili isplatu i rekli da moram prvo verificirati račun ali ne.

I sad opet problem. Od kolege JackieJack sam iskoristio vaučer i potrošio tu lovu. Dosta prije vaučera sam uplatio neke dugoročne oklade i sad kad su omogućili cash out napravim jedan i hoću napraviti isplatu i nedaju jer kao moram još napraviti oklada radi vaučera.

A i imaju jako lošu razradu na NFL pa ja eto ne preporučam ovu kladionicu. Čim "okrenem" dovoljno oklada da mogu napraviti isplatu odlazim iz 10beta :(

Eto mene opet s 10betom.

Danas mi uzeli i sve novce s računa zbog onog bonusa. Kao imao sam mjesec dana da okrenam 1000 eura zbog bonusa i nisam uspio i uzeli mi sve s računa.

Preko chat nisam ništa uspio rješiti pa im poslao mail al katastrofa.

Problem je opet oko onog vaučera i to meni nikako nije jasno. Baš me zanima vaše mišljenje i kak je to u drugim kladionicama.

Logično je ako si dobio vaučer i nisi napravio rollout ali si izgubio novce da taj rollout prestaje. Ovak je to išlo kod mene:

30.09. sam napravio dugoročnu okladu

05.10. sam iskoristio vaučer i negdje do 25.10. sam izgubio te novce. Zanimljivo da više na betting history nema više tih oklada koje sam napravio s vaučerom.

30.10. napravio cashout od ove oklade od 30.9. i došao do nekih 60 eura koje su mi danas nestale s računa.

Ja smatram da su to oklade napravljene s mojim novcem i da za njih ne vrijedi ovaj rollout.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use