Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 5.4

Ivan1998

Recommended Posts

Ne pratim mnogo rukomet al tu i tamo nekaj odgledam, najvise se naravno gleda kad su repke.

Ovo je bas bilo ono, sudar jakih obrana i totalne nemastovitosti u napadu, napadi trajali po 2 minute, sve se nesto na glavu bacali, kaoticno.

Banda je počela prerano kalkulirati, skužil sam ja njih :D ,,mislim vodis plus 3 i normalno da ides na dugi napad, ali to kaj su oni odigrali prestrasno, dva tri zabijanja i sut preko gola dok je ruka bila gore.

Usrali se pobjede jednostavno rečeno :P

Ne pratim mnogo rukomet al tu i tamo nekaj odgledam, najvise se naravno gleda kad su repke.

Ovo je bas bilo ono, sudar jakih obrana i totalne nemastovitosti u napadu, napadi trajali po 2 minute, sve se nesto na glavu bacali, kaoticno.

Banda je počela prerano kalkulirati, skužil sam ja njih :D ,,mislim vodis plus 3 i normalno da ides na dugi napad, ali to kaj su oni odigrali prestrasno, dva tri zabijanja i sut preko gola dok je ruka bila gore.

Usrali se pobjede jednostavno rečeno :P

nije to ona momcad sa karabaticem vise hehe,a njemci ko narod tupoglavi nisam rasist al ono haha  to su lopate od 2 m i 110 kila i drukcije ni neznaju igrat haha

Bordeaux - Lens 1 (1,60) -> rezultat: 2:1

Lens je najgora momcad lige. U gostima nisu pobjedili 9 utakmica. Bordeaux moze dogurati do Europe i dat ce sve od sebe da to ucine. Kvalitetniji su od gosta i igraju na domacem terenu gdje su ucikoviti. Neznam za ozljedene igrace i suspenzije zbog kartona, ali mislim da Lens nije velik zalogaj Bordauxu.

Celta vigo - Barca 2 (1,44)

Barcelona juri 8 pobjedu za redom , o igrackim kadrovima se zna tko je kvalitetniji. Celta nemoze ni gore ni dolje na tablici, a i Luis Enrique je njihov bivsi trener pa mislim da ce Celta opusteno u ovu utakmicu jer nemaju sto izgubiti. Prosla utakmica je bila 1:0 za Celta, ali to ne umanjuje barcinu kvalitetu jer ja mislim da oni ciljaju na trostruku krunu ove sezone. 

Toliko od mene. Sretno

Sretan Uskrs svima.!

HAHAHHAAH JEL MOGUCE TIP POGODI  SERGIA SA KOMADOM ZEMLJE I TRAVE I DOBI CRVENI OVO NISAM DOSAD VIDIO HAHAH KOLKO MORAS BITI ISFRUSTRIRAN ZA OVO NAPRAVITI 

Steta za Uskrsnji tripl ali sta je tu je.Evo od mene jedan par za rano ujutro tako da tko rano rani dvije srece grabi. Radi se o Australijskoj ligi i meču između Newcastle Jets-Pert Glory.Ovaj mec je za goste od velike vaznosti i moraju pobijediti kako bi se vratili na 2.poziciju lige koja ih vodi direktno u polufinale play offa, trenutno su 5.poziciji sa 2 boda manje ali i utakmicom manje od drugoplasiranog Adelaide Uniteda. Newcastle je posljednja momcad lige, nisu ni blizu play offa ali s obzirom na sistem A lige to zadnje mjesto im ne donosi nikakvu relegaciju tako da oni nemaju sto izgubiti.Perth je nakon niza od 4 utakmice bez pobjede (3 remija i poraz) u proslom kolu ostvario pobjedu od 3:2 protiv pretposljednjeg Wanderersa. Newcastle standarno u losoj formi te u zadnjih 5 domacih utakmica ne znaju za pobjedu uz 3 poraza i 2 remija. Perth je pobijedio od zadnjih 5 njihovih medusobnih susreta cak svih 5. Forma, vaznost utakmice, statistika sve ide u korist Pertha i po ovom tecaju od 1.9 ja moram odigrati na njih. Sretno.

Bok ekipa..

Evo ja ću probati noćas ova 2:

Toews J.-Chi-StL Daje gol @ 2,7 - frajeru stvarno ide..u zadnjih 5 tekmi dao gol.. mogao bi i danas utrpat jedan :D

Stavljam još

Chicago(TiK)-StLouis 1@1,80

GL!

Nadam se da će proći! :)

Btw.. Otawa bi mogla proći na x2 ili PiK 2... treba joj za playoff -.. imaju šanse još!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use