Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 04.04.2015.

canca

Recommended Posts

Nije stvar u tome sto ti ne placas prije nego steta tih novaca sto ces uplatiti a znam da je super kladiti se na 25 koef za koji ti netko garantira.. Bilo je xxx tipova na facebooku koji isto obecavaju da ce proci pa se placa nakon utakmice, stavljaju svoje dokaze o uplati ali kada utakmica završi sa skroz suprotim rezultatom ta osoba obriše taj profil...a takvih je bilo stvarno puno...tako da bolje i tih 5 kn koje si mislio uplatiti bolje stavi na 3-4 para koji decki ovdje analiziraju i digni 50 kn jer je moja teorija i da sam 10 kn u plusu svaki dan od klade ja sam sretan jer je i to više od nule a sa vremenom se tih 10 kn nakupi..zato se kladi samo na "sigurno", na parove koje je netko dobro proucio,analizirao i onda postavio svoj tip te odredio sigurnost prolaska

hvala puno na savetu, moracu da gledam sta vi igrate pa jedino tako, posto sam slab kladionicar :) a ne znam koliko ti jt 10kn u dinarima posto sam iz Srbije 

ljudi sta mislite, da li moze da dodje iz 2-x na mecu portugalske 2 lige, izmedju Braga2-Portimonense??? ima kao neka dojava, dao neki lik bratu... inace se ne kladimo cesto pa da ne pucamo pare :)

Uključiš logiku...dakle zar misliš da bi čovjek koji ima "dojavu"...pisao uokolo...ili bi skupljao pare i sve moguče lupao na taj par...dakle to ti je APP (ako prođe prođe)...tako ti svako od nas ima "dojavu"...svi ti možemo reć neki par pa ako prođe pošalji pare :D

Moj savijet ti je da pratiš ovaj portal...ove sjajne razrade,analize,betove Goksima i ostalih članova...;)

Bruni Sretan Rođendan :)

A sad kavica...pregledavanje ponude...kombiniranje listića...sad se tek probudih bio sam nočna :D Pa dok naiđem na nešto editiram :D

verovatno da cu da poslusam, hvala na savetima :)

znaci tipovi ti to rade uznmu utakmicu neku bezveze prijelaz jer je najveci koef i sad daju dostaljudi i kazu kad prode saljes 150 e da bi poslo 150 moras  dosta staviti kuzis a njega boli k oces ti promasitit vjv oces jer je to neka bzvz oklada a ako uleti slucajno sta se zna dessiti onda mu trebas dat 150€ razmisli radije odigraj 5 6 parova sa stranice dns mi se cini prolaznosti 90% svega ljudi svaka cast , ja sam tek iz kreveta tako da sam ja out dns 

Kolega Bruno, kojem između ostalog i ovim putem želim sretan rođendan, i ja smo se stvarno potrudili sa analizama utakmica i tipovima za vikend, pa ovdje prenosim objavljene analize na SvijetKladjenja portalu.

Roma - Napoli

http://www.svijetkladjenja.com/analize/roma-napoli-seria-a-4-4-2015/

Arsenal - Liverpool

http://www.svijetkladjenja.com/analize/arsenal-liverpool-premier-league-4-4-2015/

Sevilla - Atletic Bilbao

http://www.svijetkladjenja.com/analize/sevilla-athletic-bilbao-primera-4-4-2015/

Rijeka - Dinamo Zagreb

http://www.svijetkladjenja.com/analize/rijeka-dinamo-hnl-4-4-2015/

Kolega Danny donosi nam pregled nove MLB sezone, te ćemo Vam na portalu i forumu svakodnevno donositi najave utakmice te prognoze! ;)

Najava American League Istok

http://www.svijetkladjenja.com/analize/mlb-sezona-najava-american-league-istok/

Najava American League Central

http://www.svijetkladjenja.com/analize/mlb-sezona-najava-american-league-central/

tocno 5  na romi kartona jao sto prije se smjetiti na bet365 

Astra - CRF Cluj - 1 (1.50)- Mislim da tu uopce nema dileme. Cluj je propo to se vec zna plus oduzimanje bodova i stanje u klubu. Igraju im juniori duzni su desetke miliona eura i pitanje je hoce li uopce igrati sljedece godine 2 ligu. Astra se bori za Europu i ovo je po meni zicer. 

Zwole - Willem II - oba daju gol - DA - 1.65 - Zwolle ce rotirati igrace jer igraju kup za 3 dana protiv Twentea, ali su jos uvijek u stanju zabiti bar jedan gol Willemu. Willem s druge strane trazi 3 pobjedu u nizu. Obje ekipe igraju ofanzivo i mislim da je ovo dobar koeficijent.

Cordoba - Atl. Madrid - 2 (1.45) - Cordoba je zadnja momcad lige. Svi znamo koliko je Atletico jak i mislim da nebi smjeli propustit ovu priliku za pobjedu. 

evo analiza zbog Cance :DD

Nema potrebe radi mene, nego bih volio da se održava kvaliteta foruma i da se forum vrati na na stare staze, pa kada već imaju teme za analize i samo za parove da to koristimo.

Jedna analiza kopirana sa radnici.com Ne znam dali je to zabranjeno ili ne ali pošto si svi ovdje želimo međusobno pomoći i zaraditi mislim da će dobro doći. I moje mišljenje je da će tip proći a ako netko ima još nešto za dodati bio bi zahvalan. Također napomena, koju je Goksim spomenuo puno puta a to je da ne igrate jedan ili više parova u hrvatskim kladionicama pošto gubite 5% uplate na m.t te još 10% na dobitak što se sa vremenom nagomila te tako gubite novac.. Najbolji izbor kladionica možete naći ovdje http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/kao i bonuse koje možete ostvariti. Također bi napomenuo kako je bolje odigrati konačni iskod kada se kladi na košarku (ki), je da će koeficijent oklade biti manji za 0,05 ili 0.10 ali mislim da je bolje i to nego da vam oklada bude izgubljenja pošto kod ki u skučaju nerješenog iskoda ne kubite okladu nego vračate ulog. 

18:00 Unics-Khimki 2 - 1.65 @   psk.png   
Večerašnji susret između Unicsa i Khimkija u Kazanu došao im je u nezgodnom trenutku, posebno za domaćina koji je ugrozio svoju dobru poziciju u ovoj ligi kriminalnom serijom rezultata u posljednje vrijeme. Dobili su jedino Kubana u uzvratnom susretu četvrtfinala Eurocupa u posljednjih mjesec dana, a gubili su i od timova poput Astane i Zenita što im se ne bi smjelo dešavati, i primali ogroman broj koševa, što nikako nije karakteristično bilo za njih u prvom dijelu sezone. Protiv Gran Canarie su poraženi na svom parketu 83:70 u prvoj utakmici polufinala Eurocupa i gotovo da nemaju nikakvih šansi u uzvratu, posebno jer i dalje nema najboljeg igrača Langforda. Khimki fantastično gura i uz CSKA su najbolja ekipa u Rusiji, te nemaju previše pritiska u ovoj utakmici jer će vjerovatno na kraju završiti drugi. U fantastičnom su nizu pobjeda, u posljednjih 10ak utakmica jedino im se Zenit suprotstavio, a naučili su uvijek igrati brzu košarku i davati puno poena. Izgubili su od Banvita 83:82 u prvoj utakmici polufinala Eurocupa i favoriti su za prolaz u finale jer su realno kvalitetnija ekipa od Turaka. Prvi susret ova dva tima ove sezone završen je uvjerljivom pobjedom gostiju od 80:56, a i trenutno su mnogo bolja ekipa.

Zabok-Cibona (+8,5) 2 1.93 pinnacle

Ovo sam odigrao prije satak, nisam pregledavao sada kvote. Cibona je sve iznenadila u prošlom kolu razbijanjem Zagreba sa čak 45 razlike. Odigrali su odličnu utakmicu, sa mladom postavom bi mogli dobro začiniti ovo prvenstvo. Zabok se nije dobro proveo protiv Cedevite izgubivši 30 razlike. Iskreno začudio me hendikep, prvotno je bio 7,5 ali to nisam stigao jer je pala kvota, ali mislim da ide i ovo. Cibona je kvalitetnija od Zaboka barem za 15 poena (u gostima) i ako odigraju upola kao protiv Zagreba ovo ide lagano.

Arsenal-Liverpool GG (1.63) bet365

Da ne duljim oko ovog para..Derbi premier lige koji znači borbu za ligu prvaka,Arsenal u odličnoj formi te u čak zadnjih 10 utakmica imaju 9 pobjeda i samo jedan poraz,Liverpool također je bio u odličnom nizu te su tek u prošlom kolu doživjeli 2. poraz u zadnjih 10 utakmica od Manchester United-a.

Arsenal poznat po svom napadačkom nogometu uz dosta posjeda dok je Liverpool sjajan u kontrama i polukontrama,tako da jednostavno ako ovdje na bude GG ne znam gdje će.

Salzburg-Austria Vienna  +2.5(1.50)

Austrijska Bundesliga,utakmica prvoplasiranog Salzburga i sedmoplasirane Austrie. Austria ne može ni gore ni dolje što se tiče tablice tako da je za njih ova utakmica protiv ovakvog protivnika može se reći "revijalna".

Salzburg pak ima 6 bodova više od 2. Rapid Vienne i 3. Altacha koji imaju po 45 bodova tako da će oni sigurno protiv jednog ovakvog protivnika na domaćem terenu odma juriti ka pobjedi jer su u zadnjem kolu poraženi u gostima sa 3:2 od Wolfsbergera.

Salzburg doma ima prosjek od čak 4.5 golova po utakmici,Austria Vienna u gostima drži zasad taj prosjek na 2.6!Statistika i njihovi međusobni omjeri su mi još jedan motiv za odigrati ovaj tip.

Austria Vienna Salzburg 2 : 4 21.09.14 TIP Salzburg Austria Vienna 2 : 3 26.03.14 TIP Austria Vienna Salzburg 3 : 0 15.12.13 TIP Salzburg Austria Vienna 4 : 0 06.10.13 TIP Austria Vienna Salzburg

1 : 2

aresnal pogoden , salzburg vec u 23. minuti prosao 2 1 haha svaka cast 

Zabok-Cibona (+8,5) 2 1.93 pinnacle

Ovo sam odigrao prije satak, nisam pregledavao sada kvote. Cibona je sve iznenadila u prošlom kolu razbijanjem Zagreba sa čak 45 razlike. Odigrali su odličnu utakmicu, sa mladom postavom bi mogli dobro začiniti ovo prvenstvo. Zabok se nije dobro proveo protiv Cedevite izgubivši 30 razlike. Iskreno začudio me hendikep, prvotno je bio 7,5 ali to nisam stigao jer je pala kvota, ali mislim da ide i ovo. Cibona je kvalitetnija od Zaboka barem za 15 poena (u gostima) i ako odigraju upola kao protiv Zagreba ovo ide lagano.

na Supersportu granica 9,5 a tečaj samo 1,70 ....     :angry:

Astra - CRF Cluj - 1 (1.50)- Mislim da tu uopce nema dileme. Cluj je propo to se vec zna plus oduzimanje bodova i stanje u klubu. Igraju im juniori duzni su desetke miliona eura i pitanje je hoce li uopce igrati sljedece godine 2 ligu. Astra se bori za Europu i ovo je po meni zicer. 

Zwole - Willem II - oba daju gol - DA - 1.65 - Zwolle ce rotirati igrace jer igraju kup za 3 dana protiv Twentea, ali su jos uvijek u stanju zabiti bar jedan gol Willemu. Willem s druge strane trazi 3 pobjedu u nizu. Obje ekipe igraju ofanzivo i mislim da je ovo dobar koeficijent.

Cordoba - Atl. Madrid - 2 (1.45) - Cordoba je zadnja momcad lige. Svi znamo koliko je Atletico jak i mislim da nebi smjeli propustit ovu priliku za pobjedu. 

evo analiza zbog Cance :DD

ma daj nece valjda cluj dobiti ...aaaa

Russell-Chung 1 1.91 Marathon

Iako Russell nije nešto na zemlji ovo moram uzeti. Živi u Houstonu, ima dosta svojih navijača i ovdje igra svake sezone. Chung je mladi perspektivni tenisač iz Južne Koreje, dosta puta me ispoštovao ali na hardu. Ovo mu je tek drugi meč na zemlji u karijeri i mislim da se isplati odigrati na Amerikanca.

Od manjih kvota (nemam volje za analize): Igokea, Sloboda, Cibona(ima gore analiza) od košarke i Sandgren tenis.

Nakon dobrog dana zasad,evo od mene  jedan dubl  za koji mislim da ima dobre šanse za prolaz uz kratku analizu;

1. Vitesse-Groningen +2.5(1.45)

2. Basel-Aarau +2.5(1.50)

1.- Vitesse u odličnoj formi dočekuje ovaj meč,nalaze se na 7.mjestu koje vodi u dodatni play-off njihove lige za mjesto u kvalifikacijama EUROPE LEAGUE i oni su u tom play off-u sad skoro pa sigurno te se mogu opustiti i loviti 3.poziciju od koje su udaljeni 7 bodova i koja bi ih odvela izravno u kvalifikacije za EL...Groningen se nalazi na 17.poziciji,10 bodova od zone ispadanja i 8 od tog dodatnog play-ofa tako da oni teško mogu gore,a i dole.

--Znači očekujem jednu otvorenu utakmicu,obe ekipe će tražiti gol više,a s obzirom na statistiku i međusobne omjere mislim kako  je ovaj tip po  jako izgledan.

Vittese pr.golove na dom.terenu:3.1

Groningen pr.golova na gos.terenu:3.2

2.-*Basel*-Prva momčad lige,nakon ispadanja u Ligi prvaka vratili su se obvezama u svom prvenstvu gdje im tradicionalno dobro ide i gdje su u dobroj formi; i tu im je cilj zadržati to 1.mjesto,prvi pratitelj im je ekipa Young Boys-a kojoj bježe 4 boda s utakmicom manje.

U prošlom su kolu isprašili pretposljednji Luzern u gostima za 1:4,oni će u ovoj utakmici naravno jurišati ka pobjedi jer bi ih jedino ona i zadovoljila.

**Aarau**-posljednja momčad lige,a ta pozicija im donosi relegaciju,oni ovdje svjesni i sami toga nemaju što tražiti  i mogu jedino pokušati iznenaditi Basel što će se teško dogoditi.U 25 susreta su primili 39 golova,prosjek golova u gostima im je 2.2.

Ovdje također očekujem otvorenu utakmicu i dosta pogodaka.I njihovi međusobni omjeri su  na strani ovog tipa!

Basel Aarau 3 : 0 19.07.14 SUP Aarau Basel 1 : 2 15.05.14 SUP Aarau Basel 1 : 3 16.03.14 SUP Basel Aarau 5 : 0 02.11.13 SUP Aarau Basel 1 : 1

FIORENTINA - SAMPDORIA - gost daje gol  1,60

u 5  zadnjih tekmi Sampdoria ima 4 pobjede i remi a u svakoj su dali gol, dok Fiorentina u 4 od 5 tekmi primila gol...

pošto utakmica počinje za koju minutu, igrajte to na LIVE...  :D

gledam tekmu uživo, teren je toliko natopljen vodom da je i rezultat 0:0 blizu... nisam imao informaciju o stanju na terenu, ali što je tu je.... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use