Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 31.03.2015.

canca

Recommended Posts

Otvaram temu ranije jer me nema sutra dobar dio dana radi faxa, možda objavim nešto preko mobitela.

Broady-Delić 1 1.60 pinnacle

Delić jako loš ove sezone, ima samo dvije pobjede. Jednu je ostvario na početku sezone protiv Basilashvilia u onom' teškom meču kada je uspio okrenuti a druga neki dan protiv Vannia u dva tb-a. Tada sam pisao da se igra na Delića jer je Vanni imao problema sa ozljedom koljena a i odigrao je očajan meč i iskoristio 2 od 10+ break prilika. Broady igra promjenjivo ove sezone, u Izrael je došao ranije i pripremao se na Futuresu prošli tjedan na kojemu je stigao do polufinala. Dok god Delić ovako igra ja ću kontra njega, trenutno je u jako lošoj formi što bi trebalo koristiti i mislim da Broady dobija ovo.

Desein-Molchanov 1 1.37 Marathon

Koliko je Molchanov loš to su priče.4 mjeseca momak ne zna za pobjedu a još je tu i ona afera sa challengera u Dallasu iz prošlog mjeseca kada je bilo očito da je namjestio meč protiv Velottia, a nakon toga je u Cherbourgu predao meč i od tada nije igrao. Desein je za trenera uzeo poznatog tenisača Malissea i s njim će probati ući u top 100, nije toliko dobar na hardu koliko je u dvorani ali mislim da se isplati igrati protiv Molchanova.

E ovaj treći par ostavljam za razmišljanje jer ni sam ne znam još. Radi se o ovome Ungur-Goldengoren 2 3.40 (bet365). Ungur je očajan tenisač van zemlje, a posebno na otvorenom betonu. Sa druge strane imamo mladog domaćeg tenisača kojega nisam nikada gledao a koliko vidim igra samo po hardu. Ungur je poznat da je prije mutio a ovdje mu je idealna prilika jer igra protiv domaćeg tenisača u prvom kolu tako da ni to nije isključeno. Sve u svemu par za razmisliti jer Ungura mogu i ja dobiti na hardu, ali još ću razmisliti o ovom paru.

Rukomet,Finska Liga Play-off Žene; Sparta-HIFK    TIP: HIFK H(-3,5) 1.63 bet365

HIFK na prvom mjestu završio regularni dio sezone sa 30 bodova i samo 2 izgubljena meča,dok je Sparta završila na 4. mjestu lige sa samo 14 bodova uz omjer 7:11.(ukupno 7 ekipa).

Prije par dana HIFK u 1.utakmici play off je  slavio sa 7 razlike,njihovi međusobni omjeri uvelike idu u korist HIFK-a te su oni u zadnjih 5 mečeva sve pobijedili i to sa uvjerljivim razlikama.SRETNO!

HIFK Ž Sparta Ž 34 : 27 31.01.15 SML Sparta Ž HIFK Ž 12 : 34 29.11.14 SML HIFK Ž Sparta Ž 41 : 26 20.09.14 SML Sparta Ž HIFK Ž 25 : 29 01.03.14 SML HIFK Ž Sparta Ž 37 : 29

TIP: HIFK H(-3,5) 1.63 bet365

Sta mislite o LAClipersima - Golden State 
GSW ne igra Draymond Green zamjenit ce ga David Lee. Meni osobno to nista ne znaci, ali da znate ako igrate. Ovo je derbi i Golden se bori sa Hawksima za najbolji omjer u ligi. Ja osobno ne pratim toliko NBA ali mi se ova utakmica cini zanimljiva. Sta vi kazete?
Mozda bi moglo 214.5 vise?..

Sta mislite o LAClipersima - Golden State 

GSW ne igra Draymond Green zamjenit ce ga David Lee. Meni osobno to nista ne znaci, ali da znate ako igrate. Ovo je derbi i Golden se bori sa Hawksima za najbolji omjer u ligi. Ja osobno ne pratim toliko NBA ali mi se ova utakmica cini zanimljiva. Sta vi kazete?

Mozda bi moglo 214.5 vise?..

slazem se i ja al opet ipak je puno postavljena granica ali moglo bi probaj  ja kolko tolko pratim taj nba ja bi ti cak prdlozio da igras curry-a preko 24.5 jer ovo je veoma atraktivna utakmica 2 napadacke momcadi ;)

Otvaram temu ranije jer me nema sutra dobar dio dana radi faxa, možda objavim nešto preko mobitela.

Broady-Delić 1 1.60 pinnacle

Delić jako loš ove sezone, ima samo dvije pobjede. Jednu je ostvario na početku sezone protiv Basilashvilia u onom' teškom meču kada je uspio okrenuti a druga neki dan protiv Vannia u dva tb-a. Tada sam pisao da se igra na Delića jer je Vanni imao problema sa ozljedom koljena a i odigrao je očajan meč i iskoristio 2 od 10+ break prilika. Broady igra promjenjivo ove sezone, u Izrael je došao ranije i pripremao se na Futuresu prošli tjedan na kojemu je stigao do polufinala. Dok god Delić ovako igra ja ću kontra njega, trenutno je u jako lošoj formi što bi trebalo koristiti i mislim da Broady dobija ovo.

Desein-Molchanov 1 1.37 Marathon

Koliko je Molchanov loš to su priče.4 mjeseca momak ne zna za pobjedu a još je tu i ona afera sa challengera u Dallasu iz prošlog mjeseca kada je bilo očito da je namjestio meč protiv Velottia, a nakon toga je u Cherbourgu predao meč i od tada nije igrao. Desein je za trenera uzeo poznatog tenisača Malissea i s njim će probati ući u top 100, nije toliko dobar na hardu koliko je u dvorani ali mislim da se isplati igrati protiv Molchanova.

E ovaj treći par ostavljam za razmišljanje jer ni sam ne znam još. Radi se o ovome Ungur-Goldengoren 2 3.40 (bet365). Ungur je očajan tenisač van zemlje, a posebno na otvorenom betonu. Sa druge strane imamo mladog domaćeg tenisača kojega nisam nikada gledao a koliko vidim igra samo po hardu. Ungur je poznat da je prije mutio a ovdje mu je idealna prilika jer igra protiv domaćeg tenisača u prvom kolu tako da ni to nije isključeno. Sve u svemu par za razmisliti jer Ungura mogu i ja dobiti na hardu, ali još ću razmisliti o ovom paru.

svakacast covjeke 3.4 je skinio i delica eo i ovaj 2 par ide dobro 

sam si rekao deka ke bide otvorena utakmica, Belgija i ne e nekoja prvoklasna ekipa, iako gol razlika im e 12-1, smetam ovde deka Izrael moze da gi namaci.... 

tip - Izrael daje gol 1.6 koef

od tenisi, Ferrer mi izgleda kako najsiguren za deneska 1.5

od hokej Kanada 1pp (prva tretina) 1.25 (ova e spored mene najsigurni tip za deneska)

Mannarino-Thiem over 22,5 1.85
Verdasco-Monaco over 22,5 1.85

Mislim da sve kladionice nude ovakve granice. Stvarno nisam s vremenom pa ukratko. I jedan i drugi par su po meni 50:50 mečevi i ni u jednom slučaju se ne mogu odlučiti za pobjednika. Mannarino i Thiem se neočekivano našli ovdje, pogotovo nakon onog meča Thiema u prvom kolu. Mannarino izbacio Wawrinku, servis ga sluša i mislim da ćemo gledati rovovsku bitku. Verdasco i Monaco također, obojica igraju dobro i očekujem tri seta.

Evo parova koje sam odigrao za danas..
Što se tiče L.A. Clippersa, njima je bitno dobiti utakmicu, a Golden State Warriorsi mogu odmarati igrače (kao što je Atlanta počela pa treba pratiti sastave i tražiti iznenađenja), dakle motivacija + domaći teren za LAC, očekujem pobjedu (ki) LAC po 1.70 (Marathon).

Curryja bi igrao 25,5 manje, LAC sa PG pozicije u zadnjih 5 tekmi prima ~16.6 poena, a za to je zaslužan Chris Paul, jako dobar play i obrambeni igrač.. Curry na granici 25,5 ima 47-24 under-over (66% undera). U prošle 3 tekme protiv LAC ubacio 28, 14 i u posljednjoj utakmici samo 12 poena.

sOBLe9E.png

Ja ću danas jako lagano i priremam se za vikend. Sve saznate na vrijeme ;) Prijateljske utakmice su uvijek nepredvidive...

Inaće ne igram često manje kartona, ali danas to mislim napraviti na dvije utakmice...

q6S2gRM.png

Smatram da su granice postavljene previsoko budući da se radi o prijateljskim utakmicama. Da budem iskren, nisam uspio saznati tko sudi, tako da ove oklade igram sa nižim ulogom. 

U slučaju 0 ili 1 kartona oklada bi bila dobitna, dok bi u slučaju 2 kartona bio koeficijent 1,00, dakle ulog se dobiva nazad. Tek ako bude 3 ili više kartona oklada je nedobitna, tj. pada što mi je ipak teško za vjerovati da će se desiti.

Nizozemska u kvalifikacijama protiv turske nije dobila više od 1 kartona, pa sumnjam da će dobiti više od toga u prijateljskoj i korektnoj utakmici sa španjolcima. Također i talijani su do pred kraju utakmice sa bugarima bili jako, iznenađujuće, korektni a budući da se radi o prijateljskom susretu u kojem je ipak najbitnije da se nitko ne ozljedi sumnjam da će biti puno preoštrih startova i situacija za kartone.

Napominjem još jednom da rijetko igram manje kartona, tako da će ovo biti iznimka, te da nisam saznao tko sudi, što je vrlo bitan faktor za ovu okladu, ali zato i igram sa nižim ulogom ;)

I da, ovo je u ponudi samo kod bet365 kladionice, kladionice koja ima daleko najviše razrada sa odličnim koeficijentima i koju toplo preporučam svima. Oni koji više prate forum mogu vidjeti da je dobar dio mojih dobitnih listića upravo kod te kladionice što je možda i najbolja preporuka ;)

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

EDIT:

Netherlands – Spain
Referee: William Collum (SCO)
Assistant Referee 1: Graham Chambers (SCO) 
Assistant Referee 2: Frank Connor (SCO) 
Fourth Official: Kevin Blom (NED) 

Mannarino-Thiem over 22,5 1.85

Verdasco-Monaco over 22,5 1.85

Mislim da sve kladionice nude ovakve granice. Stvarno nisam s vremenom pa ukratko. I jedan i drugi par su po meni 50:50 mečevi i ni u jednom slučaju se ne mogu odlučiti za pobjednika. Mannarino i Thiem se neočekivano našli ovdje, pogotovo nakon onog meča Thiema u prvom kolu. Mannarino izbacio Wawrinku, servis ga sluša i mislim da ćemo gledati rovovsku bitku. Verdasco i Monaco također, obojica igraju dobro i očekujem tri seta.

mannarino pogoden nakon 2 seta vec hehe svaka cast nisam to stigo odigram ali sam verdasca odigrao pa se nadam da ce i to proc 

Langer-Krajicek 1 3.40 William Hill

Ovo bi se moglo probati. Langer najbolje partije pruža na zemlji, a nije loš ni na ostalim podlogama toliko. Ovdje je prošle godine odigrao solidan turnir i došao do četvrtfinala te će ove sezone probati obraniti te bodove. Krajićek mi je zanimljiv tenisač, prošao sam ga neki dan po 3+ kvoti protiv Istomina, ali on je tenisač za brže podloge. Na zemlji nema nekih uspjeha i to mu je najslabija podloga, bio je u Miamiju do prije 3 dana znači put i promjena podloge bi također trebali imati utjecaj, zato mislim da bi Langer mogao iznenaditi ovdje.

Detroit-Atlanta ki 2,99 Wwin

Očekivalo se da će Atlanta odmarati igrače, ali igraju svi...veliki pad koeficijenta u ostalim kladama, može se i sure naći

EDIT: Ogromni pad kvote, ja uspio odigrati ki po 2,99 i 2,84, a sada je na Detroit 2,35 i raste. Ja ću odigrati i na Detroit tako napraviti jako fin sure i na spavanje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use