Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 30.03.2015.


Goksim

Recommended Posts

Sasnovich-Martić 1 2,25
Kvota je u dobrom padu, ja uplatio maloprije, ubacit ću analizu kasnije, ne mogu preko mobitela

EDIT: Sasnovich najavila ulazak u top 50, ima potencijala..ima 8 dvoranskih mečeva iza sebe ove sezone; Martić predala kvale Rija i od tada nije igrala, ozljeda leđa otkazala nekoliko turnira + inače nije nešto u dvorani

Link to comment
Share on other sites

eo bar nesto za danas cisto da ispratimo neke stvari 

 
Burton-Stevenage 1 (1.9) koef je pao sa 2.0 , domacini su lideri 4 lige eng. dovoljno im je pobjedivati doma samo  da bi otisli u visi range jer ima jos smao 8 kola do kraja  tako da nebi smili kiksat doma 

Rubio-Cerro Porteno 2(1.65)  gosti su nanizali 4 pobjede zaredom prosle godine nisu uspjeli osvojiti ni jednu titulu prvaka paragvaja ove godinu idu u lov po to  zasotaju samo 2 boda za vodecim, i najvaznije osim sto su u formi pobjednickoj rubio u zadnjih 5 kola je uspio samo 2 boda ovojiti  
Pistoia-Cantu 1(1,65) ni jedni ni drugi nisu u formi ali cantu je u goroj ima 5 od 6 zadnjih poraza  Pistoia ih je dobila u gostima tako da ce vjerojatno i doma ocekujemo jedinicu ;) - talijanska kosarka ako neko nezana :) 
to je to od mene lijep pozdrav i sretno 
katastrofa od mene danas isprika ;$ nadam se da ce biti bolje jer ovo je katastrofalna ponuda danas i ove nize lige su uvjek nepredvidive.. 

Link to comment
Share on other sites

30.03.2015. 18:00
20/Austrija - 20/Meksiko IBN2 po 1,50 PSK ili AH0 2 po 1.56 Marathon -> rezultat 3:1 :/

Tečajevi: http://www.betbrain.com/football/world/friendly-international-matches-u20/austria-u20-v-mexico-u20/#!/odds/draw-no-bet/full-time-excluding-overtime/

 

Prijateljska utakmica dve reprezentacije.Mladi Austrijanci u19 sutra igraju vazan mec u okviru kvalfiikacija,tako da je trener Austrije u20 odlucio da glavne igrace posalje da pripomognu sutra protiv Italije.Dakle,Austrija u20 ce danas biti bez glavnih igraca protiv Mexica u priajteljskog utakmici.
http://www.oefb.at/am-montag-gegen-mexiko-news24315

Izvor: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=654466904657698

 

30.03.2015.
20:00 Pistoia - Cantu (bpe1 79,5) Manje 1,85 PSK
-> rezultat 78:78, nakon produžetaka 88:87


Na Facebook stranici Analize sam naišao na analizu ove utakmice pa sam izvukao po meni malo sigurniji par.. Evo picka i analize:

20:00 Pistoia - Cantu H2 (+4.5) 1,70 / 2 2,50
Susret 2 ekipe koje su pojednakog kvaliteta a to i tabela kaze ali ovaj mec ima veliki znacaj jer bore se za plej off i jedni i drugi traze pobjedu.Sto se i forme tice isti su i jeste da je domacin favorit ovde zbog domaceg terena ali ja sam se odlucio na Cantua evo i zbog cega.Cantu je totalno zapostavio ligu jer dosta su se potrosili u evropi igrali su do skoro tamo i sad moraju uhvatiti zalet u domacem prvenstvu a uprava je vidjela da im treba pojacanje i stigao je Artest ili World Peace Metta.Dali ovog igraca treba prestavljati ko je i sta je svi koji su pratili NBA znaju ko je ovaj covjek iako je vec u godinama tacnije 35 godina moze on pruziti jos dosta partija.On je veoma dobar u odbrani i to ce Cantu svakako pomoci i danas debituje a dosao je iz Kineskog prvenstva tamo je igrao 28 min a postizao u prosjeku 19,8 poena sto svakako potvrdjuje da ce Cantu dobiti i u napadu sa njim.Ne mora da znaci da ce jedan igrac odma dici klub ali ovakav potez uprave svakako utice na samopouzdanje igraca i po ovakim uslovima po mene danas Cantu blagi favorit a posto je ovo mec MUST WIN za jedne i druge mislim da tesko koja ekipa moze ubedljivo dobiti jer ce biti bitka za svaki poen do samog kraja.

 

Dakle, radi se o bitnoj utakmici, automatski se očekuje manje poena. Iskusni bivši NBA igrač kojeg je doveo Cantu će sigurno znati onemogućiti lagane poene protivnicima.

Statistički, Pistoia na granici 79,5 ove sezone ima 17 undera i 9 overa postignutih koševa, a Cantu je što se tiče primljenih koševa imao 22 undera i 15 overa na 79,5. U prvenstvu je to 15-9 u/o postignutih koševa za Pistoiu, a 13-9 u/o primljenih koševa za Cantu.

 

Dosadašnji međusobni susreti su završavali ispod 79,5 za Pistoiu, ali u regularnom dijelu, dva puta su išli u produžetke zato je okladu preporučljivo uplatiti u lokalnim kladionicama ili npr. Sportingbetu jer ni oni ne računaju produžetke.

 

Međusobni susreti
Datum    Natj.     Utakmica          Rez.   
7.12.14.    P    Cantu - Pistoia    76:80* (68:68)
19.1.14.    P    Pistoia - Cantu    82:77* (69:69)  
13.10.13.  P    Cantu - Pistoia    87:77

Link to comment
Share on other sites

Simon-Falla -5,5 2 1.50 SS
 

Gilles Simon trenutno se nalazi na 14. ATP mjestu.  Ove sezone igra dosta promjenjivo, a najbolji rezultati mu dolaze iz dvorane. U Marseilleu je osvojio turnir pobjedivši Monfilsa u finalu, a u Rotterdamu je ispao u polufinalu od Berdycha. Na američkom betonu još traži svoju igru. Prošli tjedan u IW se namučio protiv Jaziria u tri seta, zatim dobija Berrera i onda lagano ispada od Nadala.  Na ovom turniru je lako mogao izgubiti od Kukushkina. Kukushkin je u prvome setu imao brejk prednosti ali onda se raspao, drugi set je dobio i onda u trećem opet raspad. Što se Alejandra Falle tiče, on se nalazi na 133. mjestu.  Ima dobar turnir sa početka sezone u Aucklandu gdje je stigao do četvrtfinala a došao je kroz kvalifikacije (iako je ispao u trećem kolu kvala pa upao kao LL).  Nakon toga je igrao promjenjivo sve do ovoga turnira. Ovdje je prošao kvalifikacije bez problema, dobio Mmoha 6:2 6:1, zatim iznenadio Pairea 6:1 6:4. U prvom kolu je izvukao meč protiv Berrera 6:7 6:4 6:4, a zatim iznenadio Karlovića sa 6:4 6:2. Protiv Karlovića je iznenadio posebno na returnu jer nije toliko lako uzeti 3 brejka u meču doktoru Ivi. Falla i Simon igrali su do sada 4 puta i obojica imaju po dvije pobjede. Posljednji put igrali su prije 2 godine u Valenciji kada je Falla Simonu dopustio samo jedan gem u meču. Falla igra ovdje jako dobro dok se Simon muči, mislim da Kolumbijac može pokriti ovaj hendikep i očekujem da ga izvlači i servis koji ga sluša u posljednje vrijeme.

 

9,5/1.set zbroj gemova: Dimitrov-Isner 2 1.55 Bet Live

 

Posljednji meč u Miamiju danas  će odigrati Dimitrov i Isner.  Dimitrov je nakon loših igara ove sezone ispao iz top 10, trenutno je na 11. mjestu.  U Brisbaneu je odigrao solidno i ispao u polufinalu od Federera, na AO ispada od Murraya u osmini finala i nakon toga kreću lošije igre. U Rotterdamu ispada u osmini finala od Mullera sa 2:0, u Acapulcu u osmini finala od Harrisona sa 2:1 a posljednji set je izgubio sa 6:0, zatim na IW u trećem kolu od Robreda sa 2:1. Ovdje je u prvome kolu napokon odigrao dobar meč razbivši Pospisila 6:2 6:2.   Isner također igra loše ove sezone, što je dovelo do većeg pada na ATP listi i trenutno je 24.  Na AO ispada u trećem kolu od Mullera sa 3:0, u Memphisu u četvrtfinalu od Querreya sa 2:0, u Delray Beachu od Querreya sa 2:0. U Davis Cupu je možda koštao i svoju reprezentaciju prolaska dalje, propustio je vodstvo od 2:0 u setovima protiv Warda a zatim izgubio i od Murraya.  Na IW je odigrao standardno dobar turnir, dobio Melzera i Andersona sa 2:0 zatim ispao od Noleta 6:4 7:6. Ovdje je u prvom meču bez većih problema odradio posao protiv mladog Rubleva sa 6:3 6:4.  I Dimitrov i Isner su odlično servirali u prvim mečevima. Znamo inače kako Isnerovi mečevi idu, dosta aseva i vjerojatno tb. Dimitrov također posjeduje odličan servis i danas očekujem festival asova. Mislim da se bet live malo zeznuo sa ovom kvotom od 1.55 na over prvoga seta jer je to previše a negdje ima i po 1.20. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Dortmund - St. Pauli - Pobjeda Dortmunda sa 2+ razlike (1.72) bet365 Borussia Dortmund je neposredno prije reprezentativne pauze poražena s 1-2 u gostima kod Union Berlina. Bio je to drugi poraz u posljednja tri ligaška susreta, unatoč ranijim uvjerljivim pobjedama protiv Bochuma i Celtica, gdje je Borussia postigla čak 11 golova. Novi trener Nuri Sahin može biti zabrinut zbog obrambenih nedostataka svoje momčadi na početku sezone. Dortmund nije uspio sačuvati mrežu netaknutom u posljednja četiri susreta u svim natjecanjima. Dovoljno govori i činjenica da su primili dva pogotka protiv Union Berlina u prošlom kolu. Večeras Borussia Dortmund otvara 7. kolo Bundeslige domaćim dvobojem protiv novog prvoligaša St. Paulija. Gosti imaju najgori napadački učinak u ligi, postigavši tek četiri pogotka u prvih šest kola. U ovaj susret ulaze nakon bolnog domaćeg poraza od 0-3 protiv Mainza, koji je uslijedio nakon senzacionalne pobjede od 3-0 u gostima kod Freiburga. Ozljede i izostanci Borussia Dortmund će u nadolazećoj utakmici biti bez nekoliko ključnih igrača. Yan Couto, Julien Duranville i Giovanni Reyna neće biti dostupni do početka studenog, dok se povratak napadača Karima Adeyemija očekuje tek krajem istog mjeseca. Trener Nuri Sahin također ima dvojbe oko nastupa braniča Niklasa Sülea i napadača Maximiliana Beiera. S druge strane, St. Pauli se suočava s brojnim izostancima, posebno među vratarima. Soren Ahlers, Sascha Burchert i Ben Alexander Voll neće biti u mogućnosti braniti, pri čemu se Voll još uvijek oporavlja od prijeloma čeljusti. Krilni napadač Elias Saad i napadač Simon Zoller također će propustiti utakmicu. Očekivani sastavi Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Sabitzer, Gross; Malen, Brandt, Gittens; Guirassy St. Pauli: Vasilj; Wahl, Smith, Mets; Saliakas, Irvine, Wagner, Ritzka; Afolayan, Eggestein, Guilavogui Unatoč nedavnim problemima, Borussia Dortmund zaostaje samo četiri boda za vodećim Bayernom. Na domaćem terenu su savršeni s četiri pobjede iz četiri susreta u svim natjecanjima, postigavši pri tome 17 golova. Borussia je veliki favorit protiv St. Paulija, koji se nalazi na 15. mjestu ljestvice s četiri poraza u prvih šest kola. Dortmund ima šest pobjeda i tri remija u posljednjih devet domaćih susreta protiv St. Paulija, što im dodatno ide u prilog. Očekuje se da će domaćini slaviti s dva ili više golova razlike, a kvota na tu opciju je 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 17.10. u 23:14 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @zeko1088, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @ante16, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho, @bozicso Postavite svoje tipove za 11. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 18.10 (petak) do 21.10. (ponedjeljak) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. NAPOMENA: S obzirom da smo u prvih 5 kola tolerisali objavljivanje tipova i screenshotova za druge članove, to više neće biti slučaj u nastavku sezone. Svako mora objaviti svoj tip u formatu kako je regulisano pravilom iz članka 10. ili neće biti priznat. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja.   TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 11. kolo Posljednje Šanse za period od 18.10. do 21.10. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. NAPOMENA: S obzirom da smo u prvih 5 kola tolerisali objavljivanje tipova i screenshotova za druge članove, to više neće biti slučaj u nastavku sezone. Svako mora objaviti svoj tip u formatu kako je regulisano pravilom iz članka 10. ili neće biti priznat. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE   KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hej kolege Iako sam u dubokoj zalosti, ja danas idem opet sa turcima, yebem li im majku. Fenerbahce bi morao do kraja zivota da ne izgubi, da  bi mi vratili sav novac koji sam izgubio igrajuci na njih protiv Crvene Zvezde. Danaa igraju protiv Albe koja nije krs od prosle godine, ali je i dalje jedna od najgorih ekipa u Euroleague. Ko hoce sa mnom, treba da zna da se pola kladim iz imata, a pola iz ubedjenja.  Sledece kolo Fenerbahce igra kod kuce sa prvakom Evrope Panathinaikosom.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use