Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 29.03.2015.

Goksim

Recommended Posts

MAĐARSKA - GRČKA

Mađarska danas po meni treba pobjediti da se približi vrhu.Igra protiv Grčke koji po meni ne igraju lijep nogomet jako defenzivno i pokušavaju nešto na kontre....mađari ce imat inicijativu danas i očekujem pobjedu ali minimalnu....čak mi je sigurnije odigrat da će bit manje od 3 gola na utakmicu  SS daje 1.5 koeficijent...ne vijerujem da Grci mogu iznenadit Mađare danas...zato danas igram

Zbroj golova -3 manje   1,5      a za one sigurnije nije loše ni 1x na Mađare   1,4

prošlo...makar vidim da su se Mađari mučili...čak i Grčka bila bolja al nema veze ...bitno da prošlo....ako je netko pratio ja zadovoljan

Dobar den na site, ve sledam nekolku denovi i mora da kazam deka ima prilicno dobri tipovi pa resiv da se registriram i jas da doprinesam 

za deneska 

http://www.rezultati.com/utakmica/WrmM95ai/#detaljiAlbanija - Armenija 1 (1.95) / 1x (1.25) Gi gledav albancite 2-3 pati i imaat mnogu dobra ekipa spored mene i najdobra vo regionot iako e rano ke odat na 3to mesto, ermencite ne se nekoja dobra ekipa, po sekoja logika treba ova lesen 1 da bide

http://www.rezultati.com/utakmica/xzXOp49O/#detaljiGruzija - Germanija 2 i T2 2+ (1.3) Ja imase veke postirano, no mi bese planirana uste od cera... deneska ocekuvam ircite da ne se dadat lesno na polcite, ovde germanija mora da tepa dokolku saka vo slednata utakmica so pobeda da stigne na 1voto mesto koe i sto go zasluzuva

http://www.rezultati.com/utakmica/EJIk14x8/#detaljiIrska - Polska 2+ (1.5) Ocekuvam otvorena utakmica, vo ovaa grupa se uste moze se da se desi, spored mene ircite ke odat na pobeda sto ke gi ostavi ranlivi na neocekuvano dobriot napad na polska

ova mi bese zamisleno za deneska, jas sekako ke go pustam se nadevam kako 1vi post deka ke bide dobitno :)

mnogu mnogu potesko otkolku sto mislev, definitivno i malku sreka no sepak si potraziv kako 1vi post da ne promasam nisto i taka si ispadna :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use