Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.03.2015.

Goksim

Recommended Posts

Slovačka - Luxemburg

Unibet daje 1,70 da će Slovačka imati preko 56,5% posjed lopte u utakmici protiv Luxemburga. Ova granica mi se čini niskom, preniskom, očekujem da će Slovačka imati oko 60%, te mi se ova oklada čini kao valuebet. Jednostavno slovačka je znatno jača reprezentacija te igraju na domaćem terenu tako da bi trebali dominirati i imati posjed lopte, te diktirati tempo igre. Sumanjam da će igrati na kontre protiv Luxemburga :P

Evo malo su izmjenili ponudu, tj. podigli granicu i opet još smanjili koeficijent, tako da mislim da je jasno da se radilo o valuebetu... ;)

VqLbaCf.png

Chris Paul under 20,5

Pošao sam ovaj par odigrati u Formulu gdje je kvota 1.85 i dok sam stigao blokirali ga a uspio sam odigrati u poslovnici Williamsa ali po 1.60 i dodao uslove (ali bi ih svakako odigrao jer vjerujem u pobjede a i da dođe do 2 kvota) clipperse i houston. Clippersi danas idu na gostovanje kod Phile. Očekuje se rutinska pobjeda kao protiv nyk, velika je gužva na zapadu znači LAC mora od početka krenuti jako u ovakvim utakmicama kao i protiv New Yorka i da imaju priliku odmarati glavne igrače. CP3 je protiv NYK-a igrao 28 minuta i ubacio 11 poena i dodao 16 asistencija. Očekujem slično i danas, ne preveliku minutažu a i kada bude na terenu da više razigrava suigrače što on odlično radi i mislim da bi trebao u under. Ovu granicu imaju i dalje rijetke klade, u Hrvatskoj ima HL po 1.70.

Evo vikend je pred vratima a time i puno bolja ponuda ;) Zadnjih dana nisam bio previše aktivan na forumu budući da je ponuda bila izuzetno siromašna, s obzirom da je stanka u klubskom nogometu, pa sam energiju usmjerio na dodatno unapređenje portala i foruma ;)

Ovaj vikend ima nekoliko zanimljivih utakmica koje ću ispratiti sa nižim ili eventualno srednjim ulogom, a s nestrpljenjem očekujem sljedeći vikend, i one nakon, te zadnjih mjesec i pol, dva, mnogih nomogetnih prvenstava koji su se često znali pokazati kao odlični za klađenje :)

Analize sa SvijetKladjenja portala

Engleska - Litva

http://www.svijetkladjenja.com/analize/engleska-litva-kvalifikacije-za-ep-27-3-2015/

Španjolska - Ukrajina

http://www.svijetkladjenja.com/analize/spanjolska-ukrajina-kvalifikacije-za-ep-27-3-2015/

Crna Gora - Rusija

http://www.svijetkladjenja.com/analize/crna-gora-rusija-kvalifikacije-za-ep-27-3-2015/

Rezime dana ;)
Španjolska više od 61,5% posjed lopte 64%  :)
-1,5/Engleska - Litva 1 4:0   :)
Engleska(-5,5) - Litva 1 (korneri) 8:1  :)
Slovačka više od 56,5% posjed lopte 59%  :)
Crna Gora - Rusija manje od 2,5 golova...prekid u 67' pri 0:0 STORNO

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use