Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 26.03.2015.

canca

Recommended Posts

Britanski Djevičanski Otoci-Dominika 2 1.51 ( može i hendikep po 2.31)

Nisam ljubitelj igranja nogometa na velike uloge, ali ovaj par mi se bar na osnovu statistike čini kao „zicer“. Prvi stupanj kvalifikacija za SP 2018, susreću se Britanski Djevičanski Otoci i Dominika. BDO su očajna ekipa. Za pobjedu ne znaju od 2004. godine i to im je jedina u ovom vijeku a imaju i dvije neriješene. Od 2008. su sve utakmice izgubili, a dali su 3 gola. Prošle godine igrali su 3 utakmice, izgubili su od Otoka Turks i Caicos 2:0, Arube 7:0 i Francuske Gvajane 6:0. Dominika se također ne može pohvaliti nekim bajnim rezultatima, od 2010. imaju jednu pobjedu protiv Arube i jedan x protiv Gvajane, ali su njihovi porazi dosta blaži, dosta utakmica su gubili sa 1 ili 2 razlike. Ove dvije repke igrale su prije 6 godina i tada je Dominika slavila 10:0. Očekujem pobjedu Dominike večeras i da sve riješi u prvoj utakmici, a ako sam stvarno sreće da potrefim prvi x nakon 2008. ili prvu pobjedu nakon 2004. Britanskih Djevičanskih Otoka, onda neka i bude.

Kvota je iz Wwina, dok sam pisao pala je sa 1.55 ali se i dalje isplati i mislim da će još padati.

Kasnije ubacim nešto tenisa...

Britanski Djevičanski Otoci-Dominika 2 1.51 ( može i hendikep po 2.31)

Nisam ljubitelj igranja nogometa na velike uloge, ali ovaj par mi se bar na osnovu statistike čini kao „zicer“. Prvi stupanj kvalifikacija za SP 2018, susreću se Britanski Djevičanski Otoci i Dominika. BDO su očajna ekipa. Za pobjedu ne znaju od 2004. godine i to im je jedina u ovom vijeku a imaju i dvije neriješene. Od 2008. su sve utakmice izgubili, a dali su 3 gola. Prošle godine igrali su 3 utakmice, izgubili su od Otoka Turks i Caicos 2:0, Arube 7:0 i Francuske Gvajane 6:0. Dominika se također ne može pohvaliti nekim bajnim rezultatima, od 2010. imaju jednu pobjedu protiv Arube i jedan x protiv Gvajane, ali su njihovi porazi dosta blaži, dosta utakmica su gubili sa 1 ili 2 razlike. Ove dvije repke igrale su prije 6 godina i tada je Dominika slavila 10:0. Očekujem pobjedu Dominike večeras i da sve riješi u prvoj utakmici, a ako sam stvarno sreće da potrefim prvi x nakon 2008. ili prvu pobjedu nakon 2004. Britanskih Djevičanskih Otoka, onda neka i bude.

Kvota je iz Wwina, dok sam pisao pala je sa 1.55 ali se i dalje isplati i mislim da će još padati.

Kasnije ubacim nešto tenisa...

pozdrav ljudovi...    :D  :D  :D

moram priznati da sam ovo vidio ujutro i htio sam ovo stavit kao high bet... 2 bi morala proći... ja sam osobno odigrao hendikep 1:0 - dvojka koeficijent je 2,10 na hattricku... 

SRETNO.....

ČILE(H0:1)-IRAN 1 @ 2.30

ČILE(H0:2)-IRAN 1 @ 4.90

Prijateljska tekma...dakle sve opcije moguće...nezahvalno je prognozirati prijateljske tekme...no kvota me privukla...ekipa Čilea je jako kvalitetna...što su i pokazali na SP-u da itekako znaju igrati i igraju kvalitetno...Iran je prosječna ekipa...rekao bih standard...malo igre više obrane...za manji ulog vjerujem da se može pokušati probati...kvote za hendikep su solidne...

Draganja/Kontinen-Tsonga/Monfils 1 1.75
Kops/Spears-Dushevina/Martinez Sanchez 1.15

Odigrao jučer, ne znam kolike su kvote sada ali sam u stisci sa vremenom pa ne stignem pregledavati..

Draganja i Kontinen igraju jako dobro ove sezone i trenutno su jedan od jačih parova. Osvojili su dva turnira, oba u dvorani Zagreb i Marseille. Ako ovako nastave sigurno će biti jedni od kandidata za put u London. Na hardu ove sezone još nemaju pobjede u 3 meča i mislim da je danas vrijeme za prvu. Protivnici danas su im Monfils i Tsonga. Za razliku od singlea gdje su stvorili imena, Tsonga i Monfils su teške promahe u parovima. Tsonga je na 268. mjestu a Monfils bez rankinga. Jo Wilfredu je ovo prvi meč ove sezone, ne vjerujem da će forsirati i mislim da se prijavio za ovo samo da ispita stanje zgloba. Monfils također opet ima problema sa ozljedama, prošli tjedan je otkazao IW. Zanimljivo da Monfils od 2012. godine nije dobio meč u parovima, znamo da je to za njega više zajebancija i mislim da se po ovoj kvoti isplati odigrati Draganju i Kontinena pa makar izgubili 6:0 6:0.

Kops/Spears su dobra i uigrana kombinacija, igraju dugo vremena zajedno. Igraju protiv Dushevine i Martinez Sanchez. Dushevina nije igrala od Wimbledona radi ozljede, a Sanchez nije igrala 2 godine radi toga što je postala majka. Mislim da bi Kops i Spears trebale bez problema riješiti ovo,

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use