Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pozdrav (test)

mrnja

Recommended Posts

lijep pozdrav tebi Goksim.... Di si ti sve te godine? Mi održavali onaj stari forum bez tebe koliko smo mogli, ali već ponestalo volje, želje i članova... Da se predstavim svima drugima, ja sam MONEYHUNTER...  stara garda kladioničara, u vrijeme našeg klađenja "vladali" smo Hrvatskom i zemljama bivše Juge... Nešto se i zaradilo....  :)

Koliko puta nam se samo sve zelenilo...   :D  :D  :D

Dosta o prošlosti, gledajmo u budućnost... najveći pozdrav tebi Goksime i staroj gardi... pozdrav.... 

lijep pozdrav tebi Goksim.... Di si ti sve te godine? Mi održavali onaj stari forum bez tebe koliko smo mogli, ali već ponestalo volje, želje i članova... Da se predstavim svima drugima, ja sam MONEYHUNTER...  stara garda kladioničara, u vrijeme našeg klađenja "vladali" smo Hrvatskom i zemljama bivše Juge... Nešto se i zaradilo....  :)

Koliko puta nam se samo sve zelenilo...   :D  :D  :D

Dosta o prošlosti, gledajmo u budućnost... najveći pozdrav tebi Goksime i staroj gardi... pozdrav.... 

Dobrodošao nazad! :)

Zadnjih godinu i pol sam imao previše obveza i jednostavno nisam stizao biti na forumu kao prije, međutim sad ću imati puno više vremena ;) 

Nadam se da će se staro društvo okupiti te da ćemo biti uspješni kao nekad ;) Dosta truda je uloženo oko portala i foruma, vjerujem da će se investicija, kroz kvalitetne analize i oklade svih nas, isplatiti ;)

• 2 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use