Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NOVI SvijetKladjenja

Goksim

Recommended Posts

Kao prvi dobrodošli na novi, redizajnirani i znatno bolji, forum i portal SvijetKladjenja! Stranica je zamrla zadnjih godinu dana, što zbog mojih privatnih obveza, što zbog drugih razloga. Sve je redizajnirano, napravljeno znatno funkcionalnije i bolje, i naravno filozofija ostaje ista, a to je da je sve APSOLUTNO BESPLATNO, te da je cilj portala i foruma naći što kvalitetnije analize i parove, te zaraditi što više novaca na kladionici  ;)

Oni koji me duže prate znaju za neke od mojih listića i dobitaka, koje sam nekad objavljivao na forumu, a zadnje vrijeme iz više razloga to sve rijeđe radim, međutim dio sredstava sam preusmjerio kako bi imali potrebne licence za portal i forum koji su napravljeni na odličnim platformama, te se nadam da djelite moje oduševljenje.  ;) 

Inaće, na forumu je integriran i CHAT s ciljem komentiranja utakmica, kao pomoć za LIVE KLAĐENJE, te mjesto gdje se korisnici foruma mogu družiti kada požele. Naravno, molim sve da poštuju pravila foruma.

Molim sve da budu aktivni te podijele svoja razmišljanja i informacije o utakmicama. Također pozivam sve posjetitelje da se registriraju, svatko je DOBRODOŠAO, te smo jači što nas je više  ;)

http://www.svijetkla...ection=register

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Iskreno malo sam ostao u cudu vidjevsi relativno malen broj clanova ovdje, pogotovo uzmem li u obzir da je stranica "pro" u svakom smislu. Medjutim tko zna, mozda je tako i bolje, sto je manje clanova tj nekakvih klinaca i slicno veca je vjerovatnost da se okuplja probrana i upucena ekipa s kojom su vece sanse za kvalitetnije analize koje ce u konacnici donijeti i vecu zaradu ;) jer priznat cete  nema bas nekakve koristi ni od sto ljudi koji ce na hrpu nabacati nekakvih sto parova koji nemaju ni glavu ni rep  :)

I meni se čini da je ekipa dobra, što je najbitnije, ali i platforma foruma (portala) je za pohvalu. Nadam se da ću se zadržati ovde jer bi to bila moja prva redovna aktivnost na nekom od balkanskih foruma posle dugo vremena. Analizama i prognozama, i sa još više kvalitetnih članova do pobede protiv kladža!!!  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use