Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 24.01.2015. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo nakon dugo vremena nešto i od mene...  ;)

Atl.Mad.-Ray.Val. OVER 3,5 žutih kartona

Ekipe koje imaju prosjek, svaka, od preko 3 žuta po ut, sudi Inaki Bikandi, sudac koji ne daje previše kartona i zbog njega je granica i niska, ali smatram da je ipak preniska s obzirom na ekipe i španjolski ligu gdje se rijetko ova granica može vidjeti...

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

Lazio-Milan over 5,5 žutih 2,05

Bitna utakmica, obje ekipe nisu pretjerano korektne, sudi Mazzoleni, revolveraš koji voli davati dosta kartona, jedan od najstrožih talijanskih sudaca...

Klađenje na kartone je uvijek malo riskantno, ovisno o razvoju utakmice, ali vjerujem da su dobre šanse da oba beta prođu, veće nego to koeficijent kazuje...

Inaće, postoje planovi za unapređenje stranice i to već u narednim tjednima ali o svemu ćete biti obavješteni na vrijeme. Ispričavam se ako nekome nisam odgovorio na mail, dobio sam ih dosta sa upitima o aktivnosti portala... Slobodno me kontaktirajte ukoliko imate neki prijedlog i sl., potrudit ću se svatko dobije odgovor ;)

Pratite nas i na twitteru https://twitter.com/svijetkladjenja

Total Odds: 8.458

marathonbet

24 Jan 18:00 Football. Spain. Primera Division. Elche vs Barcelona. Match Result : Barcelona To Win. Odds: 1.166

24 Jan 16:00 Football. Spain. Primera Division. Cordoba vs Real Madrid. Match Result : Real Madrid To Win. Odds: 1.143

24 Jan 20:00 Basketball. France. Men. PRO B. Roanne vs Charleville-Mezieres. To Win Match With Handicap : Charleville-Mezieres (+7). Odds: 1.666

24 Jan 21:00 Basketball. NLB Liga ABA. Men. Partizan vs Igokea. 1st Quarter Result : Partizan To Win. Odds: 1.45

24 Jan 20:00 Football. Spain. Primera Division. Atletico Madrid vs Rayo Vallecano. Total Yellow Cards : Over 3.5. Odds: 1.50

25 Jan 01:00 Tennis. Australian Open. Women. Singles. Round of 16. E.Bouchard vs I.Begu. Match Result : Bouchard, Eugenie To Win. Odds: 1.166

25 Jan 05:00 Tennis. Australian Open. Men. Singles. Round of 16. T.Berdych vs B.Tomic. To Win Match With Handicap By Games : Tomic, Bernard (+6.5). Odds: 1.50

bas je ljepo vidjeti da ima zivota na forumu..

Vjerujem da će kroz par tjedana aktivnost biti barem kao nekad, a vjerojatno i bolja... Nadam se da će svi pridonjeti...

Inaće, sutra je na rasporedu all star u KHLu i trenutno je granica za broj golova u hokeju nevjerojatnih 30,5 ali mislim da će biti over. Također uskoro će izaci granice i za NHL all star, a i u NFLu je all star...

Smisao svih all starova je puno golova, poena, atrakcija, tako da vjerujem da bi trebali gledati lijepe utakmice i naci u ponudi najniže granice... ;)

Za početak lijep pozdrav svima...

Goks svaka čast jer vrijeme je da se sajt vrati gdje mu je i mjesto u sam vrh kladioničara...te uz to pozivam goste koji samo čitaju da se regaju i pridruže svima nama na ovome forumu...

Kaj se tiče današnjih parova...u rukometu je toliko kombinacija da će danas bit jako puno kalkuliranja...i što dalje od rukometa danas...no ekipa koja nema što kalkurirat i mora dobit...pa po meni...,

Egipat-Island 2 @ 1.70

Edit:

Sigurdss.VG(-4,5+)-Egi-Isl više @ 1.65

Očekivao sam granicu na 5 ili 6...jer "vođa" islanđana danas mora preuzet odgovornost i "potegnut" ekipu u osminu finala...

Skupina C

Island 3. mjesto

Egipat 4. mjesto

Skupina D

Njemačka 1.mjesto

Argentina 4. mjesto

A sada počinju kalkulacije i igra sa ždrijebom...

Evo nakon dugo vremena nešto i od mene...  ;)

Atl.Mad.-Ray.Val. OVER 3,5 žutih kartona

Ekipe koje imaju prosjek, svaka, od preko 3 žuta po ut, sudi Inaki Bikandi, sudac koji ne daje previše kartona i zbog njega je granica i niska, ali smatram da je ipak preniska s obzirom na ekipe i španjolski ligu gdje se rijetko ova granica može vidjeti...

http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_045492

Lazio-Milan over 5,5 žutih 2,05

Bitna utakmica, obje ekipe nisu pretjerano korektne, sudi Mazzoleni, revolveraš koji voli davati dosta kartona, jedan od najstrožih talijanskih sudaca...

Klađenje na kartone je uvijek malo riskantno, ovisno o razvoju utakmice, ali vjerujem da su dobre šanse da oba beta prođu, veće nego to koeficijent kazuje...

Nažalost prvi bet nije prošao, ponajviše zahvaljujući sucu. Napisao sam da daje malo kartona ali zbog njrga je granica i bila smješno niska, kasnije su sa 3,5 granicu povecali na 4,5 ali opet, uz njegov kriterij i rano uvjerljivo vodstvo domacina over nije prošao... Inace, nevjerojatno kakav start je Griezmannu oprostio...

Drugi bet koji mi je zbog suca bio i izgledniji je prošao još u prvom poluvremenu, tj. bilo je 6 žutih u prvom poluvremenu... Šteta za prvi bet... da je razvoj situacije bio drugaciji sigurno bi bilo i vise nervoze na terenu :/

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use