Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

DANSKA(RM)-NJEMAČKA 1 @ 1.35 19h

S obzirom da su Danci kiksali u prvom kolu...način da ulove 1 mjesto u skupini je da dobe Njemce koji su dobri ovaj turnir...no Njemci su protiv Rusa zadnje kolo morali ic maksimalno, a za dance turnir tek danas počinje....jer su u prva dva kola imali argentinu i sau. Arabiju...iskreno očekivao sam kvotu oko 1.10 max 1.15...

Svaka čast za igru Njemaca...te svaka čast Islanđanima na onakvoj borbenosti...

DOVER(2,5)-WREXHAM FC više @ 1.75 20:45h

Nogomet englezi...ove ekipe prvi puta međusobno se susreču...obje ekipe igraju efikasno pa su i jedni i drugi preko 50% over ove sezone...

MEDVESCAK-ATLANT MYTISH 1 @ 2.30

Prošlo kolo su me fino srušili jer im je trebao produžetak da dobiju...s time da su igrali protiv jače ekipe...ovaj puta protivnik im je Atlant...ekipa koja im je po mjeri...na tablici odmah iza njih...ekipa koja u zadnjih 6 tekmi imaju 1 pobjedu i 5 poraza...Medvjedi pak s obzirom na roster kakav imaju u ovako jakoj ligi još se super drže...malo su podigli formu...pa samim tim očekujem pobjedu...u principu ovo im je idealna prilika...i protivnik po mjeri...

vidim da je rukomet na tapeti..onda ovako

poljska h2

argentina under 49,5

nogomet naravno na chelsea,,pogotovo posto igra lovren za domacina

i recimo jos obala bjelokosti 3plus

a od iznenadjenja,,recimo da nemam poja,,a nagadjat mi se neda,,,,svima ljepi pozdrav

]Ja sam kontrirao samog sebe...i odigrao argentinu over 49,5...osobno mislim da će tu bit jako malo golova, čak bi rekao simonet manje...no kakve sam sreće sa under/over...i uvijek dođe kontra od onog kaj sam ziher...odigrao sam kontra...:D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use