Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Svijetsko Prvenstvo - Brazil 2014

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

;D ;D

Nadam se da se nebu niko srdil kaj sam ovak otvoril temu  ;D ;D ;D

Svi pozaspali pa reko možda se spremaju za Brazil...ionako se slabo piše...ekipe nema...pa eto SP se bliži pa da malo procavrljamo o tome (mislim ekipa koja posjeti formulom pokoji puta)....

Pa dakle koji su Vam favoriti? Najbolji strijelac SP-a po vama bit će? Mišljenja...razmišljanja...informacije i ostalo?...

..treba vidjet prve tekme,,pa onda mozda nesto vise rec,,,al misljaenja sam da ce bosanci razocarat mnoge...

naavno navijam za nase...a nakon toga svabe,,i mislima da se digici nikad nesmiju otpisati....

Ja bi čak rekel da kaj se tice svaba Muller bi mogel bit naj strijelac....

Brazil doma...tak da favorit na kvadrat po meni...a mi ako i prođemo skupinu mogu se pakirati odmah i doma,dalje od tog neće ic...

Gledam sam baš ove snimke SP 98 jbt koji je Šuker bil majstor kak mu se lopta lijepi za nogu fenomenalno....

Kroz sljedecih nekoliko dana biti ce otvoren dio foruma posvecen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, kao i neki od valuebetova. Naime, ovih dana bi vecina kladionica trebala staviti razrade... ;)

Opa super...pa da podignemo malo forum na noge :D

Naravno ovu temu lako obrisemo...tek toliko otvorio da malo izmjenimo mišljenja i porazgovaramo :D

Najbolji dio nase repke je selektor..i zato mislim da bi mogli nesto napravit..al oni koji bi trbali bit najbolji ala luka i raketa..oni ce biti prosjek..

Od luke očekujem puno...a raketa ko i uvijek za repku ispod prosjeka...pa nek me iznenadi...mando će sigurno bit na visokom nivou...a iskreno bolje da manje ocekivam pa nek me iznenadi kako je Ćiro iznenadio sve :D

Od nizozemaca puno očekujem mislim da je vrijeme da i oni naprave korak naprijed...samo da roben tu i tam doda koju loptu hehehe

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use