Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

UTORAK, 06.05.2014.

moneyhunter

Recommended Posts

pozdrav ljudovi....    ;D

jučer  dobro završilo sve za mene....  ;D

MATOŠEVIĆ - KOHLSCREIBER  1  4,00     ;D

osim toga igrao sam još

SEPPI - VERDASCO (+4,5)    1    1,60     ;D

CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL  1X  2,73    ;D

tu je i link za sliku od listića... nadam se da je netko pratio Matoševića... sretno danas....  ;D

http://i57.tinypic.com/2ic2yv4.jpg

danas ću pokušati slijedeće:

CABAL/FARAH - DODIG/MELO   2    1,70    ;D

Dodig i Melo su savršen teniski par, jedini po meni bolji od njih na svijetu trenutno su braća Bryan... Nešto su pali u zadnje vrijeme u formi zbog Dodigove ozljede ali mislim da polako sjeda sve na svoje mjesto i da će ovaj meč dobiti....  ;D

HUEY/INGLOT - PEYA/SOARES  2   1,45    ;D

I drugi par koji danas vjerujem da će proći, također parovi, svi znamo tko su Peya i Soares u parovima, mislim da je ovo čista 2 .....  ;D

MIAMI(H-7,5)-BROOKLYN NETS 2 @ 1.85

Zanimljivo je to da je posljednjih 5 međusobnih susreta dobio Brooklyn...nekako im ne leže pa se nadam ako i izgube da će izgubiti tijesno unutar 7 koševa razlike...

DETR/HOUS(4,5)-HOUSTON više @ 2.20

Početni bacač za Detroit anonimac...kojem je ovo prva tekma...posto je ovakva kvota preko 2 pokušat ću na njegovo neiskustvo...jučer je houston ostao na nuli pa bi večeras mogli bit agresivniji...

http://m.mlb.com/game/2014/05/06/381025/astros-vs-tigers

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hej kolega Od svih ovih tvojih padova, ja sam izbegao pad na golovima izmedju Liverpoola i Psg-a, ali me je zato sacekao Psv u sred Eindhovena gde je ispao iz holandskog kupa, gde nije postigao vise od gola. Svi ti tvoji, a i moji padovi nemaju nikakve veze sa nama, kladionicarima. Takvi padovi nisu zbog toga sto smo postavili los predlog, vec zato sto u kladjenju zavisimo od drugih, onih na terenu. Ako odigramo vise od gola na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, ili kao kolega, gol Reala, a crnac sa penala ne pogodi ni vazduh, gde je tu nasa greska? Ova dva pada kolege @mesrine su nemoguci padovi, na koje niko ne moze da utice, mozemo samo da se yebemo. Zavisimo od desavanja na terenu, a sve to se zato i zove prognoziranje. Samo napred. Osim ovih tvojih padova, ja imam trenutno jos i pad na konacnog pobednika holandskog prvenstva, gde sam ulozio sto miliona na Psv, i jos uvek mi nije jasno gde sam to pogresio u toj prognozi. Samo napred, moze pauza od kockanja, ali ne previse dugo. A o napustanju kladjenja, nema ni govora. Mozes da napustis kucu, posao, skolu, zenu … kockanje nikada.  
    • La liga, 15.3.2025. Villareal-Real x2 Ne vjerujem  da će crna stopala sutra izgubiti,a ako i izgube,neka bude tako,bar će teže postati prvaci. No koliki su miljenici sreće vjerojatno će osvojiti i prvenstvo i Ligu prvaka  5x oni izbace Atletico,  od toga 4x bili u podredjenom položaju. A šta tek reći za penal Alvareza?! Kurtoa:Sudac, diro je,diro je 2x loptu. Zovite Var!    
    • Postovani kolega,iako ste mi direktna konkurencija,imam vas potrebu ohrabriti.J...s borca koji se ne izvuce iz knock-downa🙂Pobjeda,poraz,nista nije za stalno.Bitna je borba,zato keep fighting!!!
    • Kolega, Ja se tako osjećam u realnom klađenju Vec 2 tjedna samo negativan niz Od juventusa koji ne moze proci Empoli u kupu,pa Olimpije koja nije  bila ni u stanju gol zabit Borcu a kamoli pobijedit, pa sve do Psg-Liverpool gdje realno trebalo bit 4 gola, a bio je samo 1, pa do Reala koji nemoze dat gol A.Madridu i jos penal promase..i jucer Rapid koji ima apsulutnu dominaciju na kraju "samo" X sa Borcem...jedan dobra ,onako bas fini minus na racunu imam zadnjih 15-ak dana...i ozbiljno sam razmisljao sve pauzirati malo..al postao sam u igri jos za guts kup ispratit cu i PS do kraja..aa realno klađenje..jos neznam..mozda malo odmora nebi bilo lose😑😑😑  
    • Sutra na programu novo kolo BHWWIN lige i ono sto mi je odmah za oko zapalo je duel ekipe GOŠKA iz Gabele i Sloge Doboj. Ekipa GOŠKa je odavno otpisana i ona ce sledece godine takmicenje nastaviti u nizem rangu dok se ekipa iz Doboja nalazi na sredini tabele i jos uvijek mora osigurati opstanak u ligi Eh sada da predjemo na stvar, sutrasnji susret sudi dobro poznato ime, naravno ko prati BH ligu Haris od milja "Nemanja" Halkic jos jedan sudija za kojeg se veze niz "cudnih" odluka, mozda se neko i sjeca njegove zadnje utakmice prije nego mu je pistaljka privremeno oduzeta a to je naravno kada je ekipa Posusja doslovno pokradena u Banja Luci i kada je kaznjen da sjedi u VAR kombiju sledece dvije utakmice.Pistaljka mu je vracena i eto odredjen je da sudi sutrasnji mec.Mislim da sam bio kristalno jasan. Gosk Gabela - Sloga Doboj tip:2 1.6(kvota ce sutra zasigurno pasti)
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use