Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

nedjelja

chelsea0076

Recommended Posts

EHF Rukomet 19:15h

PICKSZ(H-5,5)-SPORTING CP 1 @ 1.70

Po meni mađari puno kvalitetniji...prvu tekmu izgubili su sa 29:27...pa očekujem da će čvršće i kvalitetnije uč od samog početka...treba im pobjeda od 3 razlike no mislim da neće se opuštati te da će graditi prednost i da će završiti tekmu sa većom razlikom od ove granice 5,5 golova...

HDRAG/ZADAR/DNG-ZADAR daje gol @ 1.50

Zadar posljednje 3 tekme nije dao gola...u crnoj su seriji poraza...no ako nekome mogu zabiti gol onda je to svakako najslabija momčad lige Dragovoljac...pogotovo jer očekujem tekmu gdje će posjed lopte držati domaćini i nadam se ostaviti mjesta za pokoju kontru Zadra gdje će nadam se Zadar to i poentirati...

P.S. Nadam se da će se "Gosti" foruma registrirati i pridružiti nam se  ;D

Edit:

Cibona(h+7,5)-Cedevita 1 @ 1.50 bet at home 20h

Mislim da će ovo bit napeta tekmu do samoga kraja i da neće Cedevita ovo dobiti sa 8 i više razlike...dapače čak vjerujem da Cibona može do pobjede...

18.00    FENERBAHCE  -  CAYKUR  RIZESPOR    OVER 2,5   1.55

2zfjt5g.jpg

Razlog za ovaj tip je slijedeci... Oslonit cu se na statistiku i tradiciju i na trenutnu kvalitetu danasnjih suparnika. Interesantno je da su ova dva tima odigrali do sad 16 utakmica  10 4 2 za Fener. U svim pobjedama danasnjeg domacina rize samo dva puta nije dao gol a u 4 nerijesene je bilo "oba daju gol". Bila mi je dilema da to odigram ali ako racunamo da ce Rize tradicionalno zabit a Fener pobijediti dolazim do zakljucka da mora biti over 2,5. I jos kad dodam ukupni ucinak u sezoni od ukupno 30 odigranih utakmica  Fener  67-30, Rize 38-40, dolazim do zakljucka da na ovoj utakmici mora biti vise od 2 gola. I jos kad spomenem tko sve igra i koliko su zabili dosad Sow 13, Emenike 12, Kuyt 10, Webo 8... Kweuke 8 i Korkmaz Umit samo 3 ali je jako opasan. Ima i onaj mali Emre Belozoglu. Igra vec 100 godina i ne znam na koju je foru zabio 5 komada u ovoj sezoni. Jednostavno, u turskoj ligi je sve moguce. A sva cuda su pocela jos davno, za vrijeme Sulejmana Velicanstvenog i ostalo sve do danas..

Poznavajući Mourinha nebi me iznenadilo da napravi ono što je rekao izvede rezerve na teren :D

ma on bi mogao to napraviti jer se boji neuspjeha, a ovako bi imao alibi, liverpool prvak sigurno.....

Ma čovjek je majstor...a to se i vidi po njegovim uspjesima...promjesao je sastav no koliko je lukav i koliko psihološki pripremi ekipu nebi me čudilo da i ovaj sastav iznenadi danas...:)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use