Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 22.04.2014

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Sretan Uskrs   ;D

Za početak pozdrav ekipi...vidim ima ponovo događanja na forumu nice  :D

Kad sam već tu naletio sam danas na zanimljivu analizu pa tko hoće ispratiti eto zanimljivog para...

Tenis - ATP-Barcelona Zemlja

15:00

Tursunov D. - Cervantes-H.I

TIP: 1 (1,40)

TIP: točan rezultat 2:0 (1,90)

Tursunov 34 po ATP ljestvici te 15. nositelj ovoga turnira danas igra protiv igrača koji je 824 igrač po ATP ljestvici, domaći dečko koji je na ovaj turnir došao zahvaljujući pozivnici organizatora.

Istina da Tursunov ove godine ne bilježi rezultate baš za pamćenje te svoje nastupe uglavnom završava u prvom, drugom kolu turnira no ovdje mislim da ne bi trebao imati problema protiv dečka koji ima 20 bodova po ATP ljestvici za razliku od Tursunova i njegovih 1200 bodova. Razlika je velika u kvaliteti.

Jest da je Cervantes tipični zemljaš i ove godine je odigrao preko 10 mečeva na zemlji no sve su to bili CH turniri dok je Tursunov odigrao samo 2 meča na zemlji i ubilježio pobjedu protiv Haasea i poraz protiv Berdycha u MC koji je više manje i očekivan.

Mislim da sve osim sigurne pobjede Tursunova bi bilo veliko iznenađenje pa sretno tko igra!

pozdrav ljudovi....    ;D

JANKOVIĆ - BARTHEL  (-6,5)    2    1,50    ;D

primijetio sam da koeficijent pada, bio je 1,70, pa je bio 1,60 sada je već 1,50... mislim da to prolazi, bez nekih posebnih analiza....  ;D

P.S. trenutno vrijeme odigravanja meča je 21:45 ali znate kako je to u tenisu....  ;D

sretno.....

još jedan par za večeras....    ;D

KYRGIOS N.-KOKKINAKIS T.    1    1,40      ;D

dva Grka koji igraju pod zastavom Australije...  171. i 392. igrač svijeta, igraju na zemlji, gdje između njih dvojice vlada Kyrgios:

samo u ovom tjednu 5 mečeva na zemlji i pet pobjeda, od toga četiri meča dobio sa 2:0, dok s druge strane Kokkinakis nije dobio nikoga od 14.01.2014. i to nije bila pobjeda na zemlji već na betonu.... mislim da je ovo zicer dana....  ;D

igra se u 23:00 (zasad)...

sretno.....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use