Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

trojba

zekozna

Recommended Posts

E,SAD,  imam listič sa pogođenih 6 talijana od sinoč,2 tenisa i ostalo je  Vinci i Halep pobijediti,i Rijeka ,šteta što sam zaboravio Barcelonu i Monaco,jer sam u kladionici sastavljao listič koji sam doma napravio za uplatu u poslovnici koja nije radila pa sam išao u stanlybet i napamet po sječanju,i sad su ta dva dobila a sigurno če jedna od ove dvije riknuti ,samo ne znam koja,Giorgic je solidna i ništa više,to što je prošla Wozniacki nije nikakvo čudo jer ta u zadnje vrijeme gubi sve mečeve kad je favorit,Vinci je standardno  dobra i trebala bi ovo dobiti,Halep  isto talijanku Penetu,barem prema formi u zadnje vrijeme,dok bi realno Rijeka trebala deklasirati Lokomotivu tako da se tu nema što puno braniti listič,ali .....   :-\ ??? :o :o                                                                                            naravno da če pasti,iobadvije gube u 1. setu po 4-1

20.15    Kaiserslautern  -  Energie Cottbus    1  1.65

Malo rijeci cine velika djela. Kaiser je jak doma, prejak. Onaj Idrissou i Zoller jednostavno su nezadrzivi. I sad najbitnije... Ova dva kluba su odigrali 12 medjusobnih susreta. A od toga je 10 1 1 u korist vecerasnjeg domacina. S time da je i onu jednu pobjedu Cottbus ostvario u posljednjem medjusobnom dvoboju. Prema tome jedinica se cini kao najsigurnija opcija...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use