Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.08.2013

Vlatko

Recommended Posts

Sunderlend-MKDons tip 1 koef 1.5

Razlog je jednostavan. Domaci koi su premierligasi jos nemaju pobeda u novu sezonu a veceras iako je to liga kup igraju u najjaci moguci sastav , dok treceligas ce da podmladi svoju ekipu sa nekoliko mladince a ionaku im je roster slabiji.

Austrija - Dinamo tip 2+ koef 1.25

Razlog je sto Dinamo ofanzivno krece od pocetka jer mora da juri 0-2, a imaju kvalitet , i tu ne bi smelo biti malo golova, ali zbog visoki uglog igram malo sigurnije

Isner-Volandri tip Isner -6.5 koef 1.31

Isner je  Americka nada i od nega se ocekuje ulaz u top 10. Visok je ima snazan servis, a ikusni zemljas Volandri ne znam sto uopce trazi tu..on je klasican zemjas i tvrda podloga mu e slaba strana, nije brz igrac i hendikep od 9.5 gemova koj je postavlen u vecinu kladionica je lesno ostvarliv ali ja zbog veci ulog igram sigurnije.

pozdrav ljudovi.....    ;D

Vlatko, jučer umalo pa pogodak, ja iskreno nisam pratio jer sam bio u nekom drugom filmu....  ;D

za danas imam dva para koja mislim da bi morali proći:

ALTAMIRANO C. (+12,5) - KOHLSCHRIBER P.    1    1,65  HATTRICK    ;D

NE BI VJEROVALI ALI TOČNO 13 GEMOVA....  PIH....  6-1 6-3 6-1

ovo je dosta visoko podignut treći hendikep (ima još 10,5  i  11,5), pogotovo za igrača kalibra kao što je Kohli.... znači morao bi pobijediti u 3 seta sa minimalno 6-2, 6-2, 6-1.....  čini mi se malo pretjerano jer takav hendikep održati u 3 seta, protiv bilo kakvog igrača treba moći, a ja mislim da to Kohli ne može... da je u ptanju netko od prva 4 igrača svijeta, onda ok, ali nekako je za Kohlia to nemoguća misija....    ;D ;D ;D

moj drugi par:

BASEL - LUDOGORETS  1    1,50  HATTRICK    ;D

imam osjećaj da će ovaj par zajebati pola kladioničarskog svijeta....  ;D ;D ;D

pa onda će i mene, jer ne mogu se oteti dojmu da je Basel jača ekipa, no ono što mene muči je rezultat iz prve utakmice koji garantira baselu prolaz čak i ako budu poraženi, što bi moglo rezultirati opuštanjem igrača Basela, te me zabrinjava mogućnost uplitanja kladionica u taj meč jer je rezultat iz prve tekme kao rođen za namještanje nadolazeće tekme, ali ipak ću igrati na Basel jer mi jednostavno tako zdrav razum nalaže....

totalno iznenadjenje..nekog ima na forum,vec sam se zabrinuo da je ekipa odustala od kladjenja

evo nesto i od mene za danas

w.brom-newport-zd2+

bristol-cristal 3+

cape verdy-kongo h2

shvedova-mayr a. h2

i jos mali osvrt na kvalif.za ligu prvaka....misljenja sam da ovo napuhavanje sa dinamom nema nekog smisla..smatram da austrija moze lako sacuvat prednost..realno 1pol.x..a ostalo je samodizanje tiraze u novinama

a moj zicer za ligu prvaka je  legia protiv steaue ..i to 1 i uz to da legia daje min.2gola..odlican kof od 3.4.mislim da vrjedi ispratit

toliko od mene,,i nadam se da grjesim za dinamo ;)

totalno iznenadjenje..nekog ima na forum,vec sam se zabrinuo da je ekipa odustala od kladjenja

....misljenja sam da ovo napuhavanje sa dinamom nema nekog smisla..smatram da austrija moze lako sacuvat prednost..realno 1pol.x..a ostalo je samodizanje tiraze u novinama... i nadam se da grjesim za dinamo ;)

da, i ja sam se začudio da nekog ima, ja osobno sam morao uzeti par dana i odmorit glavu od kladionice...  ;D

... i još samo da se dotaknem dinama u jednom drugom smislu, što se mogućeg trenera tiče...

DAMIR KRZNAR (trenutni trener) inače pomoćni trener Dinama, po meni je najbolje rješenje za mjesto glavnog trenera, iz mnogo razloga, a ja ću vam nabrojati one osnovne:

1. bivši je igrač Dinama (10 godina proveo u klubu)

2. nijedan trener ne radi toliko sa igračima kao pomoćni trener, a on je najviše radio sa ovim dinamovim igračima, sve vježbe radio s njima, bio s njima u svakom trenutku, uz njih na treninzima, teretani....

3. trenerski staž gradio je u Interu tako da mu to nije prva klupa

4. došao je u Dinamo u kompletu sa Jurčićem (ali kad je Jurčić po drugi puta sjeo na klupu), te kada je Jurčić sa svojim pomoćnicima dobio otkaz, Krznar je ostao kao jedini od garniture, sada je ponovno Jurčić došao i otišao, Krznar je opet ostao, jer su u klubu uvidjeli njegov rad i predanost...

5. najboljie poznaje nogometnu taktiku, dosad je u dinamu imao funkciju taktičkog trenera, te je odlazio na utakmice gledati kako igraju budući protivnici, što znači da mu klub vjeruje...

6. ne pije (totalni antialkoholičar), ne drogira se, ne voli kocku, cijeli život živi zdravo kao pravi profesionalac, vježba, čuva zdravlje, inteligentan, (valjda jedan od rijetkih), završio ekonomski fakultet (a da li je što još završio ne znam...)

7. pravi je obiteljski čovjek, realan, smiren i pouzdan

8. ne traži ogromne novce kao što su to dobivali razni "treneri" od kojih nije bilo nikakve koristi....

ako Mamić ima imalo pameti još u onoj svojoj ludoj glavi, možda uvidi da je ono što traži po cijelom svijetu, upravo njemu pred nosom.....   :)

i ako mogu, postavio bih jedan par koji ću igrat za 10 kn, čisto iz nekakvog feelinga, jer uvijek kad se igra engleski kup ja pokušam naći jedan par koji bi mogao odigrati tzv. prijelaz, znači čisto nagađanje, nema veze s mozgom:

QPR - SWINDON  pol/kraj    2/1     ;D

NA KRAJU BILO 2/2 ... ali bio sam na dobrom tragu.... hahahahaha.....  ;D ;D ;D

nije dojava, nemojte igrati ovo ako niste spremni baciti 10 kuna u vjetar....  ;D ;D ;D

čista bezvezarija, samo da bude napeto....

evo jos komentar za dinamo

dinamu ko dinamu u hrvatskoj ligi trener uopce nije potreban..i sa malim markom sa ulice dinamo bi bio prvi,,tako da trener moze biti bilo ko..

a naj vaznije je ocito da mamic moze njime manipulirat,,i poslje sve krivicu prebacit na njega..jer tako i tako on sastavlja ekipu..

gura samira da igra,,a lik trenutno zasluzuje da igra u 3hnl

a halilovic-balavac koji zna..al je toliko sebican da je ruzno za vidjet,,i opet mora igrat jer ga treba prodat

to su zalosne cinjenice o dinamu :(

... i još samo da se dotaknem dinama u jednom drugom smislu, što se mogućeg trenera tiče...

DAMIR KRZNAR (trenutni trener) inače pomoćni trener Dinama, po meni je najbolje rješenje za mjesto glavnog trenera, iz mnogo razloga....

ako Mamić ima imalo pameti još u onoj svojoj ludoj glavi, možda uvidi da je ono što traži po cijelom svijetu, upravo njemu pred nosom.....   :)

Ovo su riječi Zdravka Mamića nakon utakmice protiv Austrije Beč:

"čestitam Asustriji na prolazu u LP, ali i Damiru Krznaru i svome bratu Zoranu na savršenom vođenju ove utakmice...."

- pa zar je moguće da je progledao???  ma ne...  ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use