Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 08.08.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

prvo jedan navijački...  ;D

DILA GORI - HAJDUK SPLIT  X2  1,40    ;D

Dila Gori bi mogla izgorit uželji da izbaci Hajduk iz EL, jer su splićani bolja momčad, što se na poljudu nažalost po rezultatu nije vidjelo, no sada bi sve trebalo doć na svoje, jer ne vjerujem da će splićani dvaput odigrati tako lošu utakmicu....  ;D

-3,5/Nadal R.-Janowicz J.-1-1.60 HL

Nadal nakon poduže stanke vratio se na teren i pregazio Levine koji mu je dosta pomogao u tome,sa svojim mnogobrojnim pogreškama.

Janowicz je izjavio da dva tjedna nije trenirao uopće zbog ozljede i to se moglo vidjet

u prva dva kola kada mu je prvi servis bio na 54 % i 59 % i 9 odnosno 11 duplih pogrešaka,a za primjer u Polufinalu Wimbledona protiv Murray je imao 75% prvog servisa.Nadal mi djeluje odlično, donekle mu odgovara ovaj hard koji je po brzini sve bliže zemlji.Ovaj hendikep uopće nije velik,i mislim da bih ga Nadal trebao pokrit.

moj drugi par za danas:

BREIDABLIK KOPAVOGUR - FC AKTOBE  X2  1,40    ;D

Domaćin je za one koji ne znaju iz Islanda, i trenutno su na 4. mjestu na ljestvici nakon 13 odigranih kola, a za sobom imaju dva poraza za redom, ovaj u kazahstanu i jedan u kupu prije 4 dana od Frama (2-1)...

Kod Aktobea je drugačija situacija, u svojem prvenstvu (po meni je kazahstansko prvenstvo jače od islanskog) su prvi na ljestvici nakon 22 kola i imaju 6 bodova prednosti ispred drugoplasirane momčadi Astana i 12 od trećeplasirane itd...

Mislim da će Aktobe održati minimalno neriješen rezultat i proći dalje...  ;D

VELIKI POZDRAV EKIPA  :D

FINSKA: Ykkonen

17:30   Ilves - AC Kajaani

Domaćin solidna ekipa,kod kuće retko gube. Gosti,šta reći,poslednji na tabeli,samo dve pobede u 17 odigranih tekmi u prvenstvu. Ja ću odigrati na golove,pošto zna da bude dosta golova kad igraju ovakve dve ekipe u ovakvoj ligi  :) Vi možete staviti i manje al ja ću probati,zbog kvote

http://www.rezultati.com/utakmica/bTqyNU66/#omjer;overall

5+     3.70

loša procena  :-[ :-[ :-[ :-[  :-[

a i ovi celu tekmu ništa i onda za 6 minuta 3 gola  :o

http://www.rezultati.com/utakmica/bTqyNU66/#detalji-utakmice

nadam se ostalo prolazi

Europa League - Kvalifikacije

20:45  Club Brugge (Bel) - Slask (Pol)

Prvi meč,odigran pre nedelju dana završen je pobedom Slaska u Poljskoj,gde je slavio sa 1:0.

Klub Briž će,danas, morati kako zna i ume da juri rezultat,neće smeti da prime gol ,jer ukoliko ga prime moraće da postignu čak 3 gola protiv tvrdog Slaska.Ali ipak Klub Briž je veliki favorit.

Krenula je i Jupiler Liga u Belgiji i Klub Briž je nakon dva odigrana meča zabeležio dve pobede,dok je u Posljkoj krenula Ekstraklasa i Slask je veoma loše otvorio sezonu,šta više nemaju nijednu pobedu na 3 odigrana meča, dva remija i poraz.

Slask ima rezultat ali će morati da se brani,što neće biti nimalo lako protiv ekipe kao sto je Klub Briž.

1      1.50

Izdvoji bih još dve tekme iz Islandskog prvenstva:

21:15  Ks/Leiftur - Vikingur Reykjavik

Iako gosti u 3 odigrane utakmice protiv ovog rivala nisu zabeležili pobedu danas je idealna prilika za to. Domaćini ove sezone retko pobeđuju,gosti solidni i posle dva neuspešna kola vreme je da ubeleže nova tri boda. Dvojka je po meni zagarantovana(1.80) ali ja ću probati

kmb 2 i 3+      2.40

21:15  Tindastoll - Grindavik

Domaćini su u prethodnih 5 tekmi ostvarili 4 pobede,dok gosti 4 kola neznaju za pobedu. Ipak mislim da su gosti malo kvalitetnija ekipa,u skorije vreme odigrali su dva susreta sa dosta golova pa cenim da će ih i sad biti,vreme je da gosti prorade.

http://www.rezultati.com/utakmica/Y7qL38Rs/#omjer;overall - ovde takođe možete videti i tabelu.

4+           1.90

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use