Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 07.08.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

evo prvi par danas s moje strane, nadam se da će mi se netko pridružiti....  ;D

ATLETICO MINEIRO - BOTAFOGO    X2  1,60    ;D

Botafogo je trenutno prvi na ljestvici u brazilskom prvenstvu, u posljednje 4 utakmice ima samo jedan remi i 3 pobjede, sada dolaze u goste klubu koji je u zoni ispadanja sa 10 bodova iz 10 utakmica, te 3 uzastopna poraza...

U Botafogu (barem na terenu) glavnu riječ ima Clarence Seedorf, iskusni 37 godina star nizozemac, koji je unatoč godinama u 10 nastupa dao 4 gola, no ipak je prvi strijelac kluba trenutno 30-godišnji Rafael Marques koji je zabio 5 golova dosada ali iz 11 tekmi, znači ima jednu više od Seedorfa...

Zanimljivo je da i Atletico ima igrača imenom Rafael Marques, no njihov je jednu godinu mlađi i još uvijek nije zabio nijedan gol... U atleticu trenutno najopasniji igrač je Ronaldinho Gaúcho koji je u 3 tekme zabio 2 gola, inače 2 gola u klubu su još zabila dva igrača ove sezone a to su Alecsandro iz 9 utakmica i Rosinei iz 7 utakmica, dakle ništa preopasno za vodeći Botafogo, i još da naglasim da su neki igrači Atletica ozlijeđeni, a oni zdravi su u potrazi za novim klubom...  ;D

Vrijeme odigravanja tekme je 08.08. u 02:50 sati ...  ;D

moj drugi par danas:

SHERRIF TIRASPOL - DINAMO ZAGREB  X2  1,40    ;D

Svi znamo kako je "šerif" dobio po papcima prošle godine u trećem pretkolu LP, a za one koji ne znaju bilo je prva utakmica 1-0 a druga 4-0... I vidi vraga, i ove je godine prva utakmica završila 1-0 što znači ...?

E pa nećemo igrati da će rezultat biti 4-0 jer se ovaj put uzvratna tekma igra u Moldaviji a ne u Hrvatskoj, no bilo kakav poraz za Dinamo bi bio ravan katastrofi, Mamić bi igrače Dinama podero ko košulju, i to doslovno...   ;D

Dinamo je dolaskom Soudanija dobio paklenog igrača koji na terenu daje prevagu...  Po mojem mišljenju, on je doveden da zamijeni Sammira, no ispada da ne samo da će ga zamijeniti, već će biti puno bolji od njega, naravno ako nastavi ovako raditi i ne preda se i on noćnom životu... Bio sam na utakmici u Maksimiru protiv Splita u subotu, i vidjelo se kad je Soudani ušao u igru kako su se sve kockice složile i naravno Soudani je bio i strijelac za konačni rezultat 1-0 za Dinamo, ako ga trener Jurčević stavi u igru od prve minute, ne vidim način na koji bi "šerif" mogao pobijediti tekmu...  ;D

http://www.24sata.hr/liga-prvaka/mamic-najavio-dovodimo-jos-2-kapitalca-u-obrani-i-napadu-326998?ticker=1

SWilliams(h-5,5)-Schiavone 1 1,50

Igram da će Serena lagano dobit Francheska. Jednostavno Serena je prejaka i ovaj „američki hard“ joj odgovara više nego Schiavone. Schiavone nije ni blizu igračice koja je nekad osvajala RG, ali i danas zna pruzit pokoju solidnu partiju..Samo je problem što je to protiv puno slabijih igračica i u večini mečeva pruža jako puno brejk sansi za protivnice pa joj je tako Scheepers imala 3/12, Azarenka 4/10, Penneta 9/15 itd. .. Istina, stvara i ona sebi podosta brejk sansi, ali Serena je jedna od najjacih na touru po drzanju svojih serv. gemova. Ovdje ne očekujem da će Franschesko uzeti više od 6 gemova ...

SheriffT-Dinamo Zagreb (0:1) X2 1,35

Nema se ovdje šta reći, Dinamo je bio dosta bolja momčad u Zg i ovdje se očekuje pobjeda. Sheriff se mora otvoriti i Dinamo će to morat kaznit. U prošlom kolu protiv Splita su odmarali neke ključne igrače i ove utakmice u Europi su im najbitnije. Izgubit ne bi trebali

SheriffT-Dinamo Zagreb (0:1) X2 1,35

Nema se ovdje šta reći, Dinamo je bio dosta bolja momčad u Zg i ovdje se očekuje pobjeda. Sheriff se mora otvoriti i Dinamo će to morat kaznit. U prošlom kolu protiv Splita su odmarali neke ključne igrače i ove utakmice u Europi su im najbitnije. Izgubit ne bi trebali

već prognozirano....  ;D

20.45  Zulte Waregem  -  PSV    1X    2.20

Ako je netko gledao prvu utakmicu vidio je da je kroz cijelu dominirala belgijska ekipa. PSV je pbijedio, naoko glatko. Samo neiskustvo gosta je kumovalo tom rezultatu. Gotovo sam siguran da ce domacin veceras bit daleko opasniji i nece izgubiti. To bi bi bilo sasvim dovoljno za mene.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use