Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

3. dan pakla... (kažu da se broji samo prvih 7)....

moneyhunter

Recommended Posts

evo mojih prognoza za danas:

FerrerD(1.s9,5)-Del PotroJ (03.07. 14:00) Više 1,55    ;D

MurrayA(h-5,5)-VerdascoF (03.07. 15:30) 1 1,50    ;D

znači.... Ferrer i Del Potro moraju proći 9,5 gemova u prvom setu a Murray mora pobijediti Verdasca sa 5,5 gemova razlike...  ;D

http://imageshack.us/photo/my-images/89/qqem.jpg/

e... pošto sam ja sve što imam na ss računu stavio na ovo, ja se nadam da će proći, ali pošto nikako ne mogu ništa dobiti već jedno duže vrijeme, vi odigrajte kontra i bit će para barem za vas.....  ::)

sretno....

pozz money  :)

i ja nešto traljavo  :-\    glavu gore biće bolje   ;)

NORVEŠKA: Cup

18:00   Haugesund - Bodo/Glimt

Norveški Kup je stigao do 1/4 finala, a ovo je susret između prvoligaša Haugesunda i drugoligaša Bodo Glimta.

Haugesund i ove sezone, kako u prvenstvu, tako i u Kupu krase utakmice sa puno golova, dok je Bodo u sjajnoj formi, na poslednjih deset utakmica, računajući osam utakmica u Norveškoj 2. ligi i dve u Kupu ostvarili su 9 pobeda i samo 1 remi.

A satistika kaže da nikad u njihovim duelima nije slavio gost,da je samo jednom bilo manje od 3 gola i samo jednom nije došlo GG.Pa se sad “troumim” između 1,3+ i GG  ???

Međusobni mečevi: HAUGESUND - BODO/GLIMT

30.07.08 NMC Bodo/Glimt Haugesund 3 : 1

15.09.07 ADE Bodo/Glimt Haugesund 3 : 0

28.05.07 ADE Haugesund Bodo/Glimt 2 : 1

24.09.06 ADE Bodo/Glimt Haugesund 4 : 1

25.05.06 ADE Haugesund Bodo/Glimt 1 : 1

16.07.00 TIP Bodo/Glimt Haugesund 2 : 2

09.04.00 TIP Haugesund Bodo/Glimt 2 : 2

04.10.98 TIP Haugesund Bodo/Glimt 5 : 4

05.07.98 TIP Bodo/Glimt Haugesund 3 : 2

ipak ću odabrati da igram na golove,to mi je nekako najsigurnije

3+         1.50      :-[ :-[ :-[

20.45   Fc Dublin  -  Peterborough   over 2,5  1.55

fgle.png

Prijateljska. Bit ce golova...ziher. Raduje cinjenica da je ovaj Dublin primio ako ne racunamo zadnju protiv Corka u svakoj utakmici bar 4-5 komada. Sad dolaze ovi englezi, utakmica slobodnog karaktera, rezervni golmani, neuigrana obrana, pazi da se ne ozljedis itd... Udri po golu...

22.00   Hafnafjordur  -  Fram  Reykjavik    oba tima daju gol\ DA   1.75

Prije 2-3 god. si se slobodno na svakoj utakmici mogao kladiti na Hafnafjordur. Sad je situacija malo drugacija. Oni su ostali relativno jaki ali ipak u svakoj utakmici prime bar jedan gol(osim od Vikingura). Ovaj Fram je solidna ekipa i ja cvrsto vjerujem da ce zabit bar jedan. A za domacina uopce ne sumnjam.

21.15    Vikingur  O.  -  Fylkir    X2   1.45

p9u5.png

Bas bih volio da netko pogleda ovu utakmicu na streamingu. Ja sam gledao i umirao od smijeha Vikingur-IA. Koji nogomet. A koji stadion, majko mila... Ne, teren je dobar al infrastrutura, pa to treba vidjet. Nekakvi zeleni nasipi, auti parkirani iza gola, djeca trce 2 m od aut linije, setaci nekakvi koji se tu slucajno nasli. Koliko zelenila ima fale samo krave i ovce koje pasu tamo iza kao Farskim Otocima. A necu nikad zaboravit, ja mislim da je to bila irska neka liga prije par godina. Iza korner zastavice kucica sa hamburgerima i pivom. Pa genijalno, da to ima kod nas ja bih svaki dan "visio" u korneru. A ljeti sam uvijek tamo. Samo sto se taj "Corner" nalazi u Selcu...  A sad malo o utakmici. Vikingur je pobijedio IA ali kako. Bio je penal, i to su promasili, golman obranio pa odbijanac i nekako su ugurali. Veceras, ma ovi ne bi zabili ni da se skupi ekipa tipa : sistem 4-3-3  Hellas Verona(na golu) - zekoslav0mrkva, kladaric_, gremljin, blekhulk (u obrani), (srednji red cine) Chelsea 0076, Vlatko, brutalnibilly i (u napadu) Barakuda, Moneyhunter i vedry 99 ... trener Goksim. ostali na klupi za rezervne igrace jer se slabo trude na treningu  ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use