Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ČETVRTAK, 27.06.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

OPREZ !!!!

Za sve vas koji se kladite na Wimbledon, pazite na jedan meč.... skoro sam napravio grešku u koracima.....

NISHIKORI - MAYER  1,10  - 5,80

malo je falilo da stavim na dvojku na Mayera i na lijepi koeficijent od 5,80, no tek sam u zadnji tren shvatio da to nije Mayer Florian (Nijemac) već je Leonardo (Argentinac), kako sam ispred sebe imao papirnatu ponudu u poslovnici kladionice HL, inicijal iza prezimena Mayer bio je slabo isprintan na papiru i nije se vidjelo dobro, pa sam ja zaključio da se radi o Florianu Mayeru, kad ono .... ŠIPAK....

danas sam odigrao:

RAONIC, MILOS - SIJSLING, IGOR  1    1,45    ;D

Svi znaju tko je Milos Raonic, 198 cm visok dešnjak iz Podgorice, trenutno 15. igrač svijeta, ali ne znam znaju li svi da mu je trener Ivan Ljubičić... Odličan je serviser i mislim da protiv Nizozemca, 64. igrača svijeta ne bi trebao imati puno problema.....  ;D

RAONIC KAO DA JE PRVI PUT U ZIVOTU UZEO REKET U RUKE.....

OVO NIJE NORMALNO... IZGLEDA DA ĆE IZGUBITI 0-3 ...  ??? 

ILI ON NE ZNA IGRAT NA TRAVI ILI SAM JA ODABRAO POGREŠNOG KONJA ZA UTRKU

sutra ću uslikati listić i vidjet ćete od 9 parova na listiću sam promašio baš samo njega...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use