Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 01. 06. 2013

Hellas Verona

Recommended Posts

Pozdrav svima!

Za pocetak dilema, molim savjet...

tabelako.png

Ovdje pise da su Malaga i Rayo diskvalificirani od strane Uefe. Da li to znaci da za plasman u Uefa League jos uvijek imaju sansu Sevilla, Getafe i Levante? Jer ako izbacimo Malagu i Rayo, koji su iznad njih, Betis dolazi na 6. mjesto. Tako ostaje ono sedmo. Posljednje mjesto koje vodi u europu. Da li grijesim ???

A sto je s pobjednikom kupa? Kamo on ide? Koliko je zapravo mjesta slobodnih za Euro League?

16.00      Hesingborg   -  Aatvidaberg        1     1.50

helsinggg.png

Najmocnija ekipa svedske lige, Helsingborg, koji je takorec pomeo sve svoje protivnike 7 2 1  25:7. Ako nista drugo bar je "festa od golova". Protivnike iz donjeg doma lako rijesava tako da "kec" nije upitan. Moje simpatije prema domacinima dolaze iz razloga sto je taj klub dao jednog od najboljih napadaca uopce. Henrik Larsson. Gost je tvrd. Svedska liga je cudna. Jucer Osters sa igracem manje dobio Goteborg. I to 2:0. >:( A nesto se mora odigrati....

Kolko ja znam 5. i 6. idu u u ligu uefe...a prema tablici 6 mjesto će pripast sigurno Betisu...

Ja ću danas probat slijedeće:

PO Finale:

Zadar - Cibona 2  2,3

Cibona ih je u Zagrebu razbila,no Zadar je doma druga ekipa...Bit će im puno teže dobit u gostima ali mislim da bi Cibona to večeras rješava...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use