Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

16.05.2013

chelsea0076

Recommended Posts

maccabi-hapoel  više od 147,5 koševa

stromgodset-sogndal  više od 2,5 golova

st.louis-ny mets / ny mets postižu više od 2,5 poena ( run-a )

košarka je ovdje iz jednostavnog razloga jer tečaj na macabi je premali, a koševa je dvaput bilo ispod 150, s obzirom na roster makabija očekujem konačno da se približe stotki, barem 90 koševa da ubace...norveški nogomet, tu je apsolutno stvar jasna, jaki domaćin i loš gost...kod bejzbola nemojte da vas zavara kvota na st.louis, wainwright je zadnje tri tekme protiv metsa glatko izgubio, ovdje je red da metsi možda i pobijede, u svakom slučaju "morali" bi probiti psihološku barijeru protiv ovog bacača koji im apsolutno "leži"...

sretno  ;)

i da...danas idem s malo jačim ulogom na pitsburgh-milwaukee više od 8,5 poena (kvota 1,95) jučer sam malo požurio radi posla i obaveza pa sam zamijenio bacače...danas malo detaljnije, nadam se da će se isplatiti

:D

Texas(1.ining)-Detroit x @ 1.70

Rekao bih poslastica večeri...dva bacača koja sam mnogo puta gledao...Yu Darvish (Texas) 3-0 uz 3.60 ERA protiv Detoita...sa druge strane...Justin Verlander (Detroit) 7-2 uz 2.02 ERA...očekujem malo ranova te mnogo strikeout-a sa obje strane,,,

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2013_05_16_milmlb_pitmlb_1#gid=2013_05_16_detmlb_texmlb_1&mode=probables

Texa/Detr(3,5)-Texas manje @ 1.80

Bez obzira što igraju kod kuće...Justin Verlander (Detroit)...jedan je od najboljih bacača lige...te očekujem da će dugo napad Texasa ostat na nuli...a nebi me začudilo ni da izdrži bacajući svih 9 ininga...

http://mlb.mlb.com/team/player.jsp?player_id=434378#gameType=%27R%27

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use