Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 15.05.2013

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Skendija-Vardar tip 2 koed 1.40-1.45

Ovako stoje stvari.. Skendija je sigurna i ne ispada a i nemoze do prva 3 mesta, ima finale kupa sa Teteks i tamo ce probati da izbori Liga Europa. Do finale je dosla preko Vardar koj joj pustio tako da bi sada skendija dala bodove Vardaru,. Ima jos 4 kola do kraa, Vardar ce iti sampion jer drugoplasirani Turnovo iako ima jedan bod zaostatak nece moci do titule jer....ok ja sam iz Strumici i turnovo je jedno selo na 6-7 km iz Strumice i ima oko 600-700 ljudi, jedva im stadion ima tribina, ali da postanu sampioni...haha onda ce to da bude trgokomedija..pa dobro takav je i mak fudbal ali...jednostavno nece.. tretoplasirani Metalurg ima 3 boda manje od Vardar i on im moze zapretiti zato ce Vardar danas doci do 3 poklon bodove

20.45   Benfica  -  Chelsea      oba daju gol/da      1.70

Oba tima su nabrijani za davanje golova. Takva im je taktika i takve igrace imaju. Znacenje utakmice je veliko ali ja vjerujem da ce veceras oba zabiti.

20.45   Kilmarnock  -  Hibernian    oba daju gol/da     1.65

A ovi skoti. Domacin 36 utakmica, gol razlika 50-47. Gost, isto toliko utakmica, 45-51.

Ferer - Nadal tip Ferer + 5.5 koef 1.55

Kako se Nadal juce provukao, i kako ne igra najbolji tenis i kako Ferer ceka osvetu za prethodni turnir u Madridu.. Iako je Nadal veliki favorit mislim da ne moze da pokrie ovaj hendikep.. U madridu Ferer je dosao Nadalu nakon triler mec sa Hasom, i bio je umoran i zato je izgubio,  a jucer mu je Kolosrajber predao i imao je dan odmoru dok je Nadal imao izuzetno tezak mec..

Nant - Sedan tip 1 koef 1.35

Nant ukoliko zeli zadrzati drugo mesto mora da pobedi Sedan koj je ispao jer Ginkamp ima samo bod manje i igra sa Ajacio koj je isto tako odavno ispao. Kako si ne bi komplicirali stavre danas moraju da pobede jer posle im dolazi Dijon koj je vrlo cvrsta ekipa i nece im biti lak zalak kao danasni.

Ove dve utkmici igram za veci ulog.. ima jos 15 minuta do pocetka Nadala.. sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use