Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14.05.2013. UTORAK

gremljin

Recommended Posts

pozzdrav kladionicari......

evo par parova za danas

federer over 9,5 1set-svi danas igraju under a ja cu probat kontra..federer nije u nekoj bajnoj formi pa mislim da to stari lisac starace mozda iskoristi pa bar namuci federera

triglav-rudar 1-domacinima potrebni bodovi za miran kraj prvenstva

asvel h1 na 2,5

chalon h2 na 5,5

erverux h2 na 7,5

alkar h1 na 4,5

evo gospodo..ko voli neka izvoli..to je ono sto cu ja odigrat,,klada favorit..zato sto imaju razradu kosarke francuske 2lige

Za početak pozdrav starog gardi foruma...a i novopridošlim pojačanjima... :D

Te ekipi MLB-ovaca.....Vedry99 javi seeeeeeeeeeeeeee..... ;D ;D ;D

Pa za početak onak za probu prvi par MLB-a ove sezone...:)

Pittsburgh-Milwaukee 1 @ 1.90 1h 4:3

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2013_05_14_clemlb_phimlb_1#gid=2013_05_14_milmlb_pitmlb_1&mode=probables

...ajmo reć Pittsburgh u boljoj seriji...a razlog zašto biram baš Pittsburgh je...Jeff Locke...početni pitcher Pittsburgh-a...ljevoruki bacač...te očekujem da bi Milwaukee baš zbog toga mogao imati problema...sa druge strane...Kyle Lohse...ima negativnu seriju od 0-3 u posljednjih 3 starta...u prosjeku oko 6 ininga oboje izdržali...nadam se da će napad Pittsburgha biti na razini a ruka Locke-a dovoljno mirna da što dulje zadrži napad Milwaukee-a na nuli....:)

Oakl/Texa(3,5)-Oakland manje @ 1.85h 4h

...mislim da Derek Holland može zadržati napad Oaklanda na nuli gotovo cijelu tekmu...i usput također je ljevoruki bacač... ;D

...sretno svima...;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use