Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

SRIJEDA, 08.05.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

pozdrav ljudovi....  ;D

[+16,5] ALKAR - CEDEVITA    2  1,85   ;D

cedevita je prošlu utakmicu dobila sa 60 razlike, iako sada igraju u gostima, granica od 16,5 koševa mi se ne čini tako velika ako uzmemo u obzir da je alkar momčad koju bi petorka sa ovog foruma vjerojatno pobijedila sa 10 razlike i to nakon što bi popili gajbu piva....  ;D ;D ;D

21.00  Partizan  -  Crvena Zvezda    h(0:7,5)   2    1.83

Opet ova dva. Po tko zna koji put ove sezone. Al uvijek je interesantno, uvijek neka frka, "veciti derbi, bre". I tako nadjem da je Partizan dobio zadnje dvije. Ako oduzmemo onu fazu gdje je Zvezda bila u bankrotu pa su redovno gubili i sa 20 razlike. Sad je (FMP) Zvezda u puno boljoj formi. I u finalu su izgubili od Partizana, a recimo, nisu trebali. Aaaa, htio sam reci da u zadnje vrijeme je maksimalan niz od dvije pobijede danasnjih suparnika. Pa je red da "cigani" danas dobiju "grobare". Ako i ne pobijede (a ja mislim da hoce, lako) sigurno nece izgubiti sa 8 koseva razlike. To je derbi i tu se gine i radi show za publiku. Jedino ako se igraci potuku ili navijaci, pa bude prekinuta utakmica. U svakom slucaju treba gledati prijenos uzivo.

20.45  Palermo  -  Udinese    1   2.00... nevjerovatno... Di Natale fali penal, puca extra traljavo, poslije utakmice svi igraci Palerma popadali po travi u suzama, placu ko mala djeca, treba vidjeti... dal su samo dobri glumci ::)

I opet neiskusni kladionicar radi pocetnicku gresku. Ceka jedan tim da pobijedi i tako ide na put koji se zove "bankrot". Ali ne, ovaj put nece. Dosta zajebancije. Ovako... Miccoli , kapetan Palerma je izjavio da je ova utakmica jednostavno "Vietato falllire". Posto decki zive na Siciliji trebalo bi biti jasno kakva je poruka. S druge strane Udinese, poslije 5 pobijeda u nizu, i to je ono sto me privuklo na ovaj tip... Odjedanput nedostaju kljucni igraci, Danilo, Domizzi, Pinzi i Lazzari. I kazu Di Natale na klupi, Zasto ???  Ma ja jednostavno ne mogu vjerovat da bi Palermo mogao slijedecu sezonu igrati u Serie B.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use