Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

peetakk

chelsea0076

Recommended Posts

Kevin Durant 35,5 over

Vodili su seriju 3-0 protiv Houstona no onda se Westbrook ozlijedio i izgubili su u njegovom nedostatku 2 slijedeće tekme.Ako OKC želi proć dalje većinu će šuteva opet uzet upravo Durant,o njemu nemoram pisat on zna i može i uvjeren sam da će opet preko granice ić.Zadnje tri tekme sam ga ispratio na over i dao je 36,38,41 poen.

Pittsburgh-NYIslanders  1  1,65  (NHL-po)

Ova dva para sam ispratio na doublu neki dan i prošlo je.Kevin je na granici od 35,5 dao 36 a Pittsburgh je dobio NYOtočane sa 5-0. 

btw razmišljam o tome da stavim koju kintu na prolaz Houstona,na prolaz je 4.6

waregem-genk zd2+

mvv-f.sitard zd2+

excelsior-cambur zp2+

dordrecht-almere 4+

la rioja over 29,5

neptunas h1 na 2.5kosa

c.garin-d.perez 1

to je nesto od cega cu skombinirat nesto,,eventualno mozda schalke u gostima...treba mu za ligu prvaka---ali znate kako se kaze..

svabe su svabe i nema pustanja makar ti i ne treba...

21.00   Xerez  -  Cordoba    2    1.90

cordobaa.png

Xerez, vrsta kave, zapecacen na dnu ljestvice, bez ikakvih izgleda za spas. Zadnju su izgubili od Alcorcona sa igracem vise. mislim da su izgubili svaku volju i jedva cekaju kraj muka. Cordoba, Seat, vozila, naprednije malo... Imaju sanse za kvalifikacije. Zadnju su unakazili Las Palmas sa cak 5-1. A ovi se kao bora za prvu ligu. I zato smatram da ovaj "svaki dan pocinje sa dobrom kavom" (Xerez) ne da je davljenik, nego Titanic na dnu Oceana nema sta trazit u vecerasnjoj utakmici. Cista dvojka...

20:30   Borussia M'gladbach – Schalke 04  

Jedan jako interesantan meč,meč koji je bitan za obe ekipe.

Mönchengladbach je vrlodobra domaćinska ekipa gde imaju skor 8-5-2 uz gol razliku 24:15. Nemaju poraz već 13 kola na domaćem terenu a  odoleli su i Dortmundu i Leverkusenu.

Schalke igra neočekivano loše u gostima te imaju slab skor 4-4-7 uz gol razliku 20:27. Oni su u gostima pobeđivali slabije ekipe i imaju jedno iznenađenje pobedom nad Dortmundom ali to je bilo na početku sezone. Na poslednjih 11 gostovanja imaju samo 2 pobede što je jako loš rezultat.

Mislim da će domaći teren dosta pomoći Borusiji i uz veliko požrtvovanje trebalo bi da osvoje bar jedan bod koji im  može direktno osigurati poziciju koja vodi u evropu.

1X   1.65

21.00  Moreirense  -  Braga   2    1.70

U ovom slucaju moze i bez grafike. Totalno losa, slaba, nejaka ekipa domacina koji je zalutao u prvu ligu nema sta trazit protiv Brage. Gosti se bore sa Pacos F. za kvalifikacije Champions League i zato ce dat sve od sebe da uniste domacina sto prije moguce. A igrati Champions ili UEFA Ligu nije isto, zar ne?

Za hrabre   h(1,5:0)  2   2.85    dusu dalo...

20.00   Angers  -  Lavallois    1    1.75  ... moram rec da je gol postignut u 92. min. i u slijedecem napadu Laval pogadja precku sa fantasticnim lobom jednog, kako se zove , Obama Obama Mutombo, treba vidjet...

ageeeerrrs.png

Nikad nije pametno stvarati bogatstvo od para dobivenih na kladionici ulazuci u bilo koju francusku ligu. Ali, ja sam covjek od rizika pa cu uzet ovu utakmicu kao "zdravo za gotovo". Angers ima sansu uci medju 3 ekipe koje se direktno kvalificaraju u Prvu Ligu. Nakon milion godina ocekuju povratak u drustvo najboljih varalica na kladionici. Govorim zato sto je meni osobno francuska liga najgora za prognoziranje. I zato ako ne mogu dobit tamo nekog na 15. mjestu na ljestvici, sta imaju traziti u visem rangu? I sad dosta, opusteno i cekajmo rezultate pa sutra van u lov na komade. Evo i Ticinovic napokon zabio za Nordsjealland...

Prvo pozdrav raja nakon duze pauze, nadam se da je bilo dobitaka kod vas.

Za veceras sam izabrao sljedece, pa ako neko ima otvorene racune u kladama moze da isprati ako hoce i izvinjavam se sto ovako kasno pisem analize.

C. Paul- vise od 19,5 koseva,  naime momak je u zadnjoj tekmi protiv Memphisa odigrao odlicno i isao daleko preko ove margine, zabio je cak 35 poena. Jos jedna cinjenica ide u prilog ovom mom tipu a to je ne igranje Griffina u vecerasnjoj utakmici zbog povrede, pa je s tim veceras sva odgovornost upravo na Paulu i uzet ce sigurno dosta suteva.

Z. Randolph- vise od 17,5 koseva, prve dvije tekme u seriji je odigrao solidno sa ubacenih 13, 13 poena, a u 3,4 i 5 utakmici je briljirao sa ubacenih (27,24,25)poena, i mnogo pomogao svom timu da napravi ovo sto su napravili protiv Clipersa(gubili 0-2 u seriji a sad je 3-2). A kao i u prvom mom tipu prednost ovog mog tipovanja na Randolpha je nedostatak Griffina koji je koliko toliko pokusavao da ga zaustavi ispod kosa, ali nije uspio pa se nadam da ni mnogo slabiji Jordan nece.

Pozdrav i sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use