Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

UTORAK 30.04.2013

Vlatko

Recommended Posts

Pozz ekipo.

Real - Dortmund tip 1 koef 1.6

Svaka cast kako je dortmund odigrao kod kuce, i totalno nadigrao madridzane i svaka cas Lewandovskog koj je izvrsan strelac. U Dortmund je igrala samo jedna ekipa, a to je bio domacin..Real je bio neprepoznatliv i zasluzeno izgubio.. Ali danas mislim da nece da bude tako..Real je real i kod kuce ne smije da pokaze jos jedna takva slaba utakmica jer ima kvalitet da prodze do fineale. Nije lako da uzmes bod kod Reala ili da pobjedis, a posebno sad kad im gori pod noge..

Real je danas zicer dana..i mislim da pobeduje makar da ne udze u finale..

Hamburg - Luebbecke tip Hamburg -2.5 koef 1.3

Rakomet Njemacka ...Hamburg trenutno je 5 sastav lige sa poen manje od 4 pozicija i 4 od 3 ta pozicija koja vodi u ligu prvaka a mozda ce i 4-ta pozicija voditi u ligu prvaka u Njemacka jer EHF odlucuje za to..tako da Hamburg mora do kraj pobedivati suparnike kao danasni koj je na 12 pozicija nece ispasti i ne igra za nisto.. Hamburg je prosao u Liga sampiona I igrace medzu 4 najbolje ekipe u Kelnu,i sa satav koji ce imati sledeca sezona katastrofa je da ne igraju u ligu prvaka..

Cipola- Abid,M,H tip cipola manje od 12.5 gemova

Znaci da Cipola dobije u 2 seta bez tajbrejk ili bez da je 7-5 recimo.. Abid je negde oko 800 pozicija , na ovaj je turnir sa pozivnica, nema znacajne rezultate tako da mislim da Talijan dobija ovde u 2 seta glatko

Pozz ekipo.

Znaci da Cipola dobije u 2 seta bez tajbrejk ili bez da je 7-5 recimo.. Abid je negde oko 800 pozicija , na ovaj je turnir sa pozivnica, nema znacajne rezultate tako da mislim da Talijan dobija ovde u 2 seta glatko

pozz i tebi... zanimljiva je ovo oklada, samo me zanima što se dogodi ako Cipola izgubi npr. 6-4 6-4 , znači opet ima manje od 12,5 gemova, da li se i onda ta oklada smatra dobivenom ili baš mora biti pobjeda igrača i manje od 12,5 gemova...? i u kojoj kladionici ima ta oklada?

molim te da mi javiš... 

...i samo nešto ako se nećeš ljutiti (;D) ...  i Ivanišević je 2001. u Wimbledon došao sa pozivnicom...  ;D

jedna zanimljiva situacija dogodila se u hattrick kladionici...

prekjučer sam pratio oklade PROLAZ kod utakmica LP i koeficijent na prolaz Bayerna i Borussije bio je 1,01 i 1,05 prema 15,00 i 9,50 ....

danas potpuno drugačija situacija ...

Prolaz Borussije je 1,15 a prolaz Reala samnjena na čak 4,50 što je i dalje veliki koeficijent, no zanima me otkuda sada toliko smanjenje čak za 50% na prolaz Reala, pa je li moguće da će Real pobijediti sa minimalno 3-0 ekipu koja u posljednjih 6 utakmica ima 6-0-0 sa gol razlikom od 21-7... hoće li kladionice odigrati ulogu u polufinalu LP?

Pozz ekipo.

pozz i tebi... zanimljiva je ovo oklada, samo me zanima što se dogodi ako Cipola izgubi npr. 6-4 6-4 , znači opet ima manje od 12,5 gemova, da li se i onda ta oklada smatra dobivenom ili baš mora biti pobjeda igrača i manje od 12,5 gemova...? i u kojoj kladionici ima ta oklada?

molim te da mi javiš... 

...i samo nešto ako se nećeš ljutiti (;D) ...  i Ivanišević je 2001. u Wimbledon došao sa pozivnicom...  ;D

nisam bio kod kuce i tek sam vidio tvoj post.. sad je 6-1 za Cipola :) inace under 12.5 gema na igrac bez razlika dali ce da pobedi ili ne.. inace to sam igrao u Betcity balkan to je ruska kladionica i imaju stvarno ogroman broj igre..

u nedostatku bolje ponude primoran sam se služiti onim što je ponuđeno....

ZEBALLOS, HORACIO - ELIAS, GASTAO 1.set  1   1,70  18:30   ;D

Zeballos je 41. igrač svijeta, visok 188 cm, ljevak, što ga čini teškim protivnikom za 8 cm manjeg portugalca, dešnjaka, koji nije među prvih 100 na atp ljestvici, pogotovo kada se zna da se ovaj turnir igra na zemlji... Da su argentinci odlični na zemlji, pokazali su u Davis Cupu i ne treba posebno to naglašavati... iako se igra u portugalu, znači na domaćem terenu za Eliasa, mislim da će ipak Zeballos uzeti pobjedu u ovom meču....

kako mene kladionica baš i ne ide,(pogledaj pod jučer) vama preporučam da igrate kontra....  ;D

sretno !!!

Cibona - Alkar hendikep -28.5  1  koef. 3.30

miriše mi na debakl Alkara koji ima skor 0-9, Cibona 8-1

Cibonina zadnaj domaća pobjeda: Cibona - Kvarner 92:65 (18:16, 22:24, 37:13, 15:12)

Alkar - Kvarner 53:62 (15:18, 16:13, 12:17, 10:14)

Znači Kvarner dobio na vrućem terenu Alkara, a Ciboni je bila dovoljna jedan dobra četvrtina da razbije Kvarner, tako nešto i danas očekujem protiv Alkara, 3 četvrtine u plusu 3-5 koševa i jedan razbijačina od 20-tak i moglo bi bit dovoljno, isplati se probat. Alkar izgubio od Cedevite 135:75!!!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use