Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 20 04 13

Hellas Verona

Recommended Posts

19.15   Pacos  Ferreira  -  Rio Ave     1    1.95

rioaveee.png

Ukratko. Pacos vec dugo vremena nije iznenadjenje u portugalskoj ligi. Po igri su bukvalno u rangu Benfice, Porta... A ti isti se sa timovima poput Rio Ave lako obracunavaju. Kad sam vidio ovu kvotu brk mi je zatitrao i zasvrbio lijevi dlan. (Dal ono svrbi lijevi ili desni kad trebas lovu uzet ??? Zaboravio sam vec :-\)

17.00   Girona   -   Lugo    1   1.65

girooo.png

Tip dana. Girona se bori za prvu ligu i imaju 60 bodova. U guzvi su, na dva boda razlike sa Alcorcon 59, Villareal 58 i Almeria 58. U odlicnoj su formi i da bi ostvarili cilj moraju pobjedjivati nezainteresirane klubove iz sredine ljestvice, koji jedva cekaju da zavrsi prvenstvo. Zajedno sam opisao gostujucu ekipu.

18.00    Real Madrid  -  Betis  Sevilla     X2     3.70

reallllllll.png

E sad. Ne bih ja bio ja kad ovo ne bih uzeo u savrsenom trenutku. Real ceka utakmicu u srijedu protiv Dortmund. I sta je vaznije od toga. Savrsena prilika za Betis da pokusa uzet bod ako ne i vise od toga. Vec su se dogadjale takve situacije i jednostavno ne mogu odoljeti da ovo ne odigram...

petak ocito nije moj dan za kladu,,,karte i neki pametni parovi ocito neidu zajedno..nisam jos nesto pametno trazio ,,al danas igraju barca i real..obadvoje domacini,,iduci tjedan liga prvaka...

i zato moja prognoza za danas

real-betis zp2+

barca -levante zp2+

u germanii kof 2.10 a u lutriji 1.80

ja cu probat danas za neki veci ulog..

pozdrav

18.00    Real Madrid  -  Betis  Sevilla     X2     3.70

reallllllll.png

E sad. Ne bih ja bio ja kad ovo ne bih uzeo u savrsenom trenutku. Real ceka utakmicu u srijedu protiv Dortmund. I sta je vaznije od toga. Savrsena prilika za Betis da pokusa uzet bod ako ne i vise od toga. Vec su se dogadjale takve situacije i jednostavno ne mogu odoljeti da ovo ne odigram...

U SVAKOM SLUČAJU TREBA POKUŠATI, JA CU ODIGRATI  ZA 100KN JER JOŠ OD JUČER MI JE ZAPELO ZA OKO PA U MIRU BEZ BRIGE PRATITI REZ..

22:00   Valencia – Malaga

Pobednik ovog duela ostaje u trci za četvrto mesto, po meni je to Valencia, koja doduše nije baš oduševila u poslednje vreme, ali je i Malaga u padu forme, pa tako mislim da će teško moći parirati domaćinu na „Mestalli“.

1

20:45    Udinese - Lazio

U ovom trenutku je apsolutno sve na strani Udinesea, tako da bi oni pred svojim navijačima svakako trebali iskoristiti priliku da se pobedom bodovno poravnaju sa Laziom, ali kako sam se dosad u nekoliko situacija „opeko“ u ovim italijanskim derbijima, za svaki slučaj ću odigrati

GG

18:30   Werder Bremen – VfL Wolfsburg      GG

16:00   Swansea-Southampton  PIK 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use