Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

nedjelja 14. 04. 2013

Hellas Verona

Recommended Posts

12.30     Palermo  -  Bologna    1    1.90

>:(Morate vidjet gol za izjednacenje Bologne >:(

http://www.youtube.com/watch?v=K3iGfGL_GR0    ???  :'(

bolognaa.png

Poslije dugo vremena provodim subotu vecer doma. Gledam ovog Michaela Douglasa kako nece da opali ovu Demi Moore. Budala. Sicilija... Prelijep otok. Palermo je sa Sicilije. Imaju rapa. Bologna, poslije pobijede nad Interom, malo popustila. U borbi za opstanak Siena potopila Pescaru i sad Palermo jednostavno mora pobijediti. Nije mi obicaj da ovako rano (23.00) otvaram temu ali sam primjetio danas da je ovo "najklikaniji" par u Italiji na jedinicu. A kvota ne pada, jos. Utakmica je u podne pa sam morao sad reagirati. Mozda bi se izmedju redova moglo procitati i obrnuto...Ne znam. Nikad se nisam kladio protiv Bologne...

12.00  Rayo Vallecano  -  Real Sociedad    X2    1.50

rayoo.png

I evo... Da nam ne bi oko podne bilo dosadno, pojacati cemo sa ovim tipom. Danas sam slucajno cuo na TV da se Real S. ni kriv ni duzan bori za Champions. I malo bacih oko i ustanovih da su stvarno dobri. Trenutna forma to dokazuje. Pa vidite sto su Malagi ucinili...

16:30    PSV Eindhoven – Ajax

Kakav će to biti derbi velikih rivala holandskog fudbala. PSV je trenutno drugi sa tri boda manje od lidera Ajaxa, tako da se nakon ove utakmice mogu izjednačiti. Trenutno je Ajax u nešto boljoj formi i nanizali su pet pobeda, dok PSV ima i jedan poraz u tom periodu. U prvom delu sezone je Ajax slavio sa 3:1, ali zato Ajax u Eindhovenu nije pobedio još od 2007.godine, iako su poslednja dva susreta završila nerešeno.

U ovakvim derbi susretima obično bude dosta golova, ali sada je ulog ipak preveliki, tako da se čini sigurnijim odigrati na to da domaćin neće izgubiti. Prednost domaćeg terena je za PSV velika i svesni su da porazom gube titulu, dok bi Ajax bio prezadovoljan remijem... Moj tip je ipak

kmb 1 i 3+  2.65

21:00   OSC Lille – Olympique Marseille

Lille ima blagu prednost zbog domaćeg terena, ali je Marseille vrlo opasan gost. Najveće pitanje je zato hoće li pobediti ofanzivna igra Lillea ili sjajna odbrana Marseilla. Naizgled je ovo meč koji bi trebao biti tvrd, ali ipak očekujem da ofanzivni Lille zabije i tako natera i goste da budu ofanzivni i da meč bude efikasan.

3+  2.05

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use