Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 13. 04. 2013

Hellas Verona

Recommended Posts

15.00  Crotone  -  Pro Vercelli          1     1.70

7 utakmica do kraja. Svima je sad bitno samo, ne izgubiti. Definitvno dajem prednost domacoj ekipi koja je po ucinku na domacem terenu odmah iza tri najbolja tima u ligi.

crotondoma.png

Danas dolazi tvrd gost. Cini mi se da pomalo gube moral jer su cak 12 bodova ispod crte koja omogucava razigravanje za opstanak. Imaju dva poraza u nizu i to je pokazatelj da pomalo gube korak. Crotone bi s ovom pobjedom mogao cak prici blize zoni za play-off. Iako pravo stanje nije kako se vidi na ljestvici jer je Crotone kaznjen sa -2 boda. I sad bi se nalazio tamo gdje su Juve Stabia i Cesena.

tablicas.png

16:00  Arsenal - Norwich

U ovom susretu je apsolutno sve na strani Arsenala, tako da je sasvim realno očekivati njihovu sigurnu pobedu na Emiratesu,sa dosta pogodaka, pogotovo što bi sa ta tri boda još više povećali svoje šanse za nastup u Ligi Šampiona i naredne sezone.

3+    (0:0) 3:1    1.50

20:00    Espanyol – Valencia

S obzirom na formu oba tima, vrlo nezahvalno je prognozirati pobednika.Bodovi su potrebniji gostima, ali Espanyol tradicionalno dobro igra protiv Valencije, pa zato u skladu s tradicijom koja kaže da je na poslednjih pet međusobnih okršaja bilo dosta golova, treba opet očekivati isto.

3+     (1:0) 3:3     1.85

pozdrav ljudi....  ;D

danas ima u ponudi toliko toga da bi najradije sve odigrao...  ;D

salu na stranu...  danas cu pokusati jedno iznenadjenje... ako ne prodje nemojte me jako psovati....

danas se igra fa cup i to cu igrati to mi je zanimljivo...

MILWALL - WIGAN

kako sam ja uvijek na strani slabijih i potlacenih (nemojte me zvati Robin Hood), ja cu navijati za Milwall i nadati se da dodju u finale, sto i nije tako nemoguce... vec su jednom bili u finalu i izgubili su od manchestera 3:0 ne sjecam se 2004.godine ili 2006.... nije ni vazno... drugi razlog sto cu ovo igrati su legendarni junaci iz "mucki" del boy i rodney.... tu seriju sam obozavao... u toj seriji se sprdaju s Milwallom i govore kako ce oni biti milijunasi i uspjesni ljudi kada Millwall osvoji  fa cup... zato igram slijedece:

MILWALL - WIGAN 1    koef. 4,50 ...  ;D

molim vas da ne gledate ovo kao prijedlog vama da ovo igrate... ovo cu ja malo riskirati....  ;D

Bezveze mi je ove ''zicere'' stavljati, pronasao sam nesto jako zanimljivo...

Roda - Vitesse  1  @3,50    1x  @1,70

29/01/11 - Vitesse-Roda 5:2, u to vrijeme je Vitesse bio u opasnoj zoni i Roda im je pustila utakmicu iako su se borili za Europu, također 7+ golova na toj utakmici i visoki koeficijent. Evo i tablice iz te sezone:

http://www.statto.com/football/stats/holland/eredivisie/2010-2011/table/2011-01-28

28/08/09 - Roda-Vitesse 3:4, također utakmica 7+ golova i visoki koeficijent, Vitesse je imao samo 1 bod nakon 4 kola i sumnjivo su pobijedili u toj utakmici. Tablica:

http://www.statto.com/football/stats/holland/eredivisie/2009-2010/table/2009-08-23

Sada je situacija slična onoj iz 2011. godine kad se Roda borila za Europu, a Vitesse za ostanak.

Koeficijent pao sa 4,  cak 4,50  na 3,50... probat cu u nekom sistemu... mozda izbacim jos koji tip ali za sada je to to...

LP

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use