Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

PONEDJELJAK, 08.04.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

danas igram slijedece:

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY    1.gol   1    ;D

prekjucer mi prosao prvi gol na Arsenal ko iz puske, pa cu i danas okusati srecu... ;D

United je po meni u boljoj formi i nece dopustiti Cityu da zabije prvi jer bi tada imali puno problema sa povratkom u igru... kako Alex Ferguson to jsko dobro zna, on je igrace vec na to pripremio i mislim da ako ce biti golova na toj tekmi (a mislim da ce pasti jedan minimalno) da ce ga prvi zabiti United....  ;D

20:45 AS Roma - Lazio Rim

Iako su gradski derbiji uvek nezahvalni za prognozu, ipak odlučih da ovaj put prednost dam ekipi Rome, jer su trenutno kompletniji i odmorniji, dok im je isto tako ovo jedinstvena prilika da se nakon dugo vremena bodovno poravnaju na tabeli sa Laziom( povređeni su: defanzivci Konko, Dias i Stankevicius, veznjak Brocchi i napadač Floccari.).

pik 1

20:15   Hertha BSC – Eintracht Braunschweig

Derbi "cvajte" ali bez obzira na to što su skoro poravnati na tabeli, Hertha je kvalitetniji sastav i u boljoj su formi u drugom delu sezone. Braunschweig ima dovoljnu zalihu bodova i neće im preteško pasti poraz koji im je u Berlinu vrlo izvestan.

1

22:00  FC Sevilla – Athletic Bilbao

Dva velika kluba svetle tradicije i dva velika razočarenja ove sezone.Sevilla je odlična i vrlo efikasna na svom terenu u poslednje vreme, dok se Bilbao muči s realizacijom, ali je krajnje vreme da i po tom pitanju prorade, s obzirom na sjajne ofanzivce u ekipi, a moglo bi se to dogoditi baš u Sevilli.

3+

Mislio sam još dati predlog za Manchester United - Manchester City ali pošto me je moneyhunter preduhitrio  ;D biće dovoljno i ovoliko  ;)

21.00  Porto  -  Braga    gost daje gol/da   1.70

Da nisam gledao ovu zadnju utakmicu Porto-Rio Ave, mozda se nebih usudio na ovakvu prognozu. ali nacin igre Porta koji su superiorni i stalno su naprijed otvara velike mogucnosti njihovim protivnicima da zabiju bar jedan gol. To sto su ovi iz Rio Bravo, pardon Rio Ave, promasili spada u domenu znanstvene fantastike. Znaci jedna Braga, koja uredno zabija na svakoj utakmici moze zabiti i veceras. Pogotovo sto imaju igrace tipa Eder, Hugo Viana, Alan...

20.45  Padova - Varese     domacin daje gol/da   1.37  

Ovo je neki apsurd. Jedna Padova, odlicna momcad, koja je napravila veliko iznenadjenje i pobijedila Veronu u Veroni 2:0. I poslije toga potop... U 5 utakmica 5 poraza uz gol razliku 0:8!!! Znaci nisu dali gol od tad.I ne samo to. Nego su se u iovako zgusnutoj ligi doveli u situaciju da se bore takorec za opstanak. Samo dva boda od zone play-out. Nevjerovatno. Zakljucak, moraju ici na pobjedu, sposobni su i mocni za to... Ako nista drugo jedan gol ce dati... Pa bilo bi vrijeme, majku mu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use