Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NEDJELJA 07.04.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

upravo sam odgledao teniski mec davis cupa izmedju Argentine i Francuske, koji sam vam jucer spomenuo kao jako zanimljiv mec zbog odabira podloge, naime tko nije jucer bio na forumu samo infornmacija da su Argentinci kao domacini imali pravo odabira podloge i odabrali su zemlju. Nakon sto je DelPotro objavio kako nece igrati svi su vec Francusku vidjeli u polufinalu Davis cupa no ne i reprezentativci Argentine.... Zanimljivo je da je Simon izgubio svoj mec u davis cupu od Monaca koji ove godine kos nema turnirsku pobjedu,  sto je za mene veliko iznenadjenje, jer je to trebalo biti upisana pobjeda za Francusku bez ispaljenog metka... no ispao je corak....

Eto za vas koji jos ne znate, Argentina je u parovima pobijedila Francusku i sada vodi 2:1

duo Zeballos/Nalbandian pobijedio je par Bennetau/Llodra sa rezultatom 3:1 i tako zakomplicirao stvar za Francuze te stavio prolaz Francuza pod veliki upitnik...  Slijdeci mec je Tsonga-Monaco.... Tsonga je Francuzima posljednji vlak za ulazak u polufinale i on jednostavno mora pobijediti, ako pobijedi igrat ce se peti mec koji ce odraditi Simon protiv Berlocqa i tu vidim priliku Argentine... Zasto? Zato sto ce vjerojatno umjesto Berlocqa na kraju igrati Nalbandian, a Berlocq ce reci da je ozlijedjen ili nesto tako....

Ako pobijedi Tsonga ja igram protiv Simona ma protiv koga god da bude igrao....   ;D

Jos bih htio naglasiti da je Srbija (Bozoljac/Zimonjic) pobijedila u parovima bracu Bryan te takodjer zakomplicirala stvari za amere jer je povela 2:1 ....  da vas podsjetim Qurrey je pobijedio Troickog a Djokovic Isnera... Vjerujem da ce Djokovic igrati jos jedan mec i pobijediti te Amerikance poslati kuci.... Bravo!!!

15:30   1.FC Nurnberg – Mainz 05

Puno toga se čini kao vrlo izvesno u ovoj utakmici. Oba tima često remiziraju, pa bi se lako mogao dogoditi novi remi, kao i to da neće biti baš puno golova. Ipak, s obzirom na sjajne igre Nurnberga na domaćem terenu, najsigurnije je da oni neće izgubiti ovaj meč.

1X  (0:0)  2:1

21:00   Valencia – Valladolid

Jasno je da je Valencia apsolutni favorit u ovom duelu i u skladu s tim očekujem njihovu pobedu. Bodovi za domaćina imaju veliku vrednost, dok za goste baš i ne, tako da bi to mogla čak biti i ubedljivija pobeda Valencije.

Azijski hendikep Valencia

???wow!!!

Sta ste vec tu? ??? Kako vam se da ovako rano bavit teskim problemima koje stvara kladionica? "barakuda" i "moneyhunter"? Meni se malo vrti u glavi od "becksa". Jutros sam rano dosao doma, bio s jednom plavusom ali nista od sexa :(. Potrosio pare bez veze... Imam ideju da vas pozovem na jednu utakmicu Verone do kraja sezone. Recimo tamo pri kraju kad bude odlucujuce. I 40 000 navijaca, i pakao na Bengodiu koji treba dozivjeti. Jer je akustika fenomenalna. Tribina je fenomenalno strma tako da i kad si u zadnjem redu prakticki si igracima nad glavom. Atmosfera je ludnica zato sto ovi fasisti iz Verone bukvalno ginu za svoj klub. Koliko su jaki navijaci dokazuje cinjenica da za Veronu nikad "crnac" nije igrao i kako stoje stvari i nece uskoro. Bio je jednom zbog pritiska javnosti Papa Waigo i odlicno je odigrao ali svejedno. Navijaci(fasisti) su rekli NE! Kad je dosao Elvis Brajkovic u Veronu, dosla je Armada iz Rijeke podrzati prvu utakmicu protiv Milana. I covjek je odigrao fantasticno tada i postao idol. A sve ostalo je za zaborav. Tako isto i "Piksi" Stojkovic, koji se ubio od para i zajebo sve. A da, bili su i Anthony Seric i meni osobno najbolji Sasa Bjelanovic. I to je to... A sad na posao... ;D

Bas mi se ravezao jezik. Valjda od alkohola ::). Danas cu se bavit prognozama, nekim ziherima koji bi trebali proc. I pojacat malo "listic dana".

17.00  Tondela - Leixoes    X2    1.40

Koristeci mogucnosti napredne tehnologije pratio sam pokoju utakmicu Leixoesa i ustanovio da su strasna ekipa za ligu u kojoj se nalaze. I kad dodamo motive, trenutnu poziciju na ljestvici, formu i bla, bla dolazim do zakljucka da gost nece izgubiti danas. A ovakva kvota je dobra. Kao sto rece jednom jedan kolega koji je nekad bio na forumu, mislim da se zove Gox ili tako nesto, zaboravio sam vec... Citiram: "Svaka kvota je dobra kad se pogodi!"

15.00   Sampdoria - Palermo   gost daje gol/da    1.43

U Italiji pred kraj sezone pocinju razno-razne kombinacije po zelji odredjenog klijenta. Bitno je prodati robu. ako je imas, naravno... A Samp je u fazi gdje moze pomalo kalkulirati i to smo vidjeli u zadnjoj utakmici gdje je Palacio za potrebe Inter odradio posao kako treba. Palermo se bori za opstanak, imaju para, oni su sa Sicilije. Imaju predivan napadacki dvojac Fabrizio Miccoli i Josip Ilicic koji ce se potruditi da ovaj moj tip prodje. Zapamtite ovo ime Josip Ilicic, genijalni nogometas.

Joso zabio u 50.-oj...

Evo necega na bazi statistike i mog predosecaja :) Ovo ja igrao:

16:30  Ajax - Heracles    3+    1.30

16:00   Aluminij - Maribor  3+   1.60

16:00   Plzen - Teplice    1pp 1+   1.40

16:00    Winterthur - Locarno   3+   1.60

kvota 4.65

Pa kome se dopadne nesto neka jos jedanput proanalizira pre uplate,nemoj posle da bude da nisam rekao  :D

Pozdrav svima, srećno

Evo necega na bazi statistike i mog predosecaja :) Ovo ja igrao:

16:30  Ajax - Heracles    3+    1.30

16:00   Aluminij - Maribor  3+   1.60

16:00   Plzen - Teplice    1pp 1+   1.40

16:00    Winterthur - Locarno   3+   1.60

kvota 4.65

Pa kome se dopadne nesto neka jos jedanput proanalizira pre uplate,nemoj posle da bude da nisam rekao  :D

Pozdrav svima, srećno

Tim iz "dežele" me malo preznojio,ali izvukoh pare za juče  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use