Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

SUBOTA, 06.04.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

jučer poprilično dobar dan...  ;D

najviše me veseli da je Hellas Verona konačno krenuo u pobjednički niz na forumu.....  ;D

HTIO BIH VAM SKRENUTI POZORNOST NA JEDNU STVAR.... !!!!!

NAIME, VEĆ DVAPUT SAM PAO NA KRIVOJ OKLADI KOJU SAM ODABRAO OD DVIJE PONUĐENE DOK JE ONA DRUGA BILA DOBITNA...

primjer:

REAL - BARCELONA

PIK XUG 2-4

u ovom primjeru možete vidjeti da su ponuđena dva moguća ishoda, i to je ok ako mislite da će proći oba, no medjutim moram vas zamoliti da stavite samo jedan od njih, naravno onaj za koji mislite da će proći lakše nego drugi... jer kakav sam ja baksuz, ja ću UVIJEK odabrati onaj krivi....  ;D ...a ovako nema greške.

danas je subota, i ponuda je i više nego dobra...  :o 

idemo danas uzeti neku par koja mi već 2 dana izmiče za dlaku.....

SRETNO !

moj prvi par....  ;D

WBA - ARSENAL    16:00    tko daje 1. gol    2    1,90        ;D

Arsenal je na tri uzastopne tekme primio samo 1 gol a dao čak 8, što i nije čudno za topnike, ali kada znamo činjenicu da je jedan od tih klubova kojima su zabili golove a nisu primili jaki Bayern, onda je to sasvim druga priča. Arsenal lovi kvalifikacije za LP a ni direktan ulazak u LP nije tako daleko, naime zaostaju samo 2 boda do Chelsea a 4 boda za Tottenhamom koji ima utakmicu više, što i nije tako nenadoknadivo, no eventualni poraz protiv današnjeg protivnika bio bi veliki korak unatrag pa čak i moguće ispadanje iz kvalifikacija za Europsku ligu .... Imperativ pobjede im se nameće, no ja sam se odlučio za okladu da će prvi dati gol.... Sve što sam napisao u prvoj rečenici ide tome u prilog....  ;D

još jedna zanimljiva stvar koja bi vas mogla zanimati je da se danas igraju parovi davis cupa:

SAD - SRBIJA (jako mali koef na SAD što vjerojatno znači da će na teren izaći braća Bryan)

KANADA - ITALIJA

te meni najzanimljiviji par:

ARGENTINA - FRANCUSKA .... zašto je zanimljiva? zato što prva dva para igraju na tvrdog podlozi dok oni igraju na zemlji....

kao što znate domaćin ima pravo odabira podloge, pa su u Argentini odabrali zemlju, čime su umanjili prednost francuza na neku dohvatljivu razinu....  ;D

.... pametni argentinci....  ;D ;D ;D

Pozdrav "money"  i svima ostalima!

Kao prvo u ime svih zelim zahvaliti "moneyhunteru" sto ovaj forum jos uvijek postoji. Covjek se stvarno trudi i kako vidimo broj posjeta raste. Kao i broj postova. Kao i broj pogodjenih utakmica(u postocima). Sve dok JA ne zajebem stvar. Zato se svi potrudimo da se ovaj vikend "oparimo". A sad cemo na posao...

15.00  Hellas Verona - Ternana       1    1.55

veronaa.png

Previse vazna utakmica za Veronu i cijeli Veneto da bi se prokockala ovakva prilika. Domacin, koji je u "mrtvoj" trci sa Livornom jednostavno mora pobijediti. Vec sam dosadan sa pricom da Verona igra trenutno najbolji nogomet u Serie B. Imamo par ozlijedjenih igraca iz prve postave ali su falili i protiv Sassuola prosli put(1:1). Tako da protiv Ternane koja ne zna nista drugo igrati osim bunker pobjeda nije uopce upitna. A sad cemo zalijepiti i tablicu da se vidi koliko je interesantna ova liga gdje se svi bore za nesto. Osim zadnjeg...

tablicaa.png

Hrvatska - Mađarska 1@1,35

Rijeka - Osijek 1@1,50

Moj double za danas, Rijeka u nogometu i Hrvatska u rukometu.

Rijeku je preuzeo prošlo kolo novi trener, igrači su željni dokazivanja, slaže se momčad za slijedeću sezonu(odnosno ovo su im kao neke kvalifikacije tko će ostati, a kome će se zahvaliti na kraju sezone).

Domaćin (Rijeka) je kompletna, teren je suh (inače kad padne malo kiše je katastrofa) i gosti iz Osijeka i da su kompletni ne bi im davao neku preveliku šansu.

Uz to, OSijek dolazi gotovo bez pola momčadi, tako da će i dva juniora igrati(iako oni svaku sezonu kreću sa par juniora jer imaju dobru omladinsku školu), ali mislim da je to ipak premalo da uzmu bod

čvrstoj i nabrijanoj Rijeci.

http://dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=660268&id_vrsta_dogadjaja=1&id_sport=0&id_natjecanje=1904&dan=1

Hrvatska-Mađarska rukomet, igram na nas da ćemo dobiti u punoj Areni Mađarsku. Mi osim ozljede Gojuna i najslabije karike ove momčadi-trenera Goluže nemamo neku preveliku manu.

Pa i Gojuna u obran će Musa nadomjestiti. Ozljeda Čupića i Štrleka je hendikep, ali što reći kad ih mijenjaju jedan Ninčević i Horvat koji igraju skoro na jednakoj razini.

U MAđarskoj se Igralo stalno na kontakt igri, i naši i sami priznaju da su bili isprebijeni i da su svaki udarac pod kontaktom morali pucati. To je prolazilo

u gostima, ali doma ćemo mi imati ipak malo drugačije suđenje, malo raspoloženiju vanjsku liniju i sigurno čvršću obranu, a samim time i lakše golove.

Dodatno Mađari imaju par ozljeda, a najvažnije je da njihov najbolji igrač i zvijezda momčadi L. Nagy danas ne igra.

13:45   Reading - Southampton    (0:1) 0:2    :-\

Dva su razloga zašto u ovom susretu očekujem dobar rezultat za Reading. Prvi je što im je ovo verovatno poslednja šansa da ostanu u trci za opstanak, a druga što ih je nedavno preuzeo Nigel Adkins, koji odlično poznaje ekipu Southamptona s obzirom da ih je vodio sve do januara ove godine.

1X

15:30  Werder Bremen – Schalke  

Obe ekipe su nepredvidive i teško je prognozirati pobedu bilo kojeg tima, iako se čini da je Schalke u boljoj formi. Zato su i u većim problemima s povredama(povređeni su: Unnerstall, Papadopoulos, Jones, Afellay, Huntelaar), pa očekujemo da Werder bude vrlo ofanzivan, što će onda i utakmicu učiniti veoma efikasnom.

3+

15:30  Bayer Leverkusen – VfL Wolfsburg

Duel dva vrlo bogata kluba, od kojih ove sezone samo jedan ima rezultate koji zadovoljavaju. To je domaći Bayer, koji čvrsto drži treće mesto i samim tim Ligu Šampiona za sledeću sezonu, dok se Wolfsburg nikako ne uspeva prebaciti u gornji deo tabele, iako imaju tim koji bi morao biti među prvih pet-šest na tabeli.

Bayer je odličan kao domaćin, Wolfsburg vrlo opasan kao gost. S jedne strane su Kiesling i Schurrle koji igraju izvrsno, s druge raspoloženi Diego i Olić. Utakmica će sasvim sigurno biti potpuno otvorena i očekujem golove u obe mreže.

3+

16:00   West Bromwich - Arsenal

U ovom trenutku bodovi puno potrebniji ekipi Arsenala, tako da verujem da će uz maksimalno zalaganje i dobru realizaciju „topdžije“ ići na pobedu ali pored toga,i poslednja dva domaća nastupa West Bromwicha nam svakako nagoveštavaju da se oni neće predati bez ispaljenog metka pa sam se  odlučio da ovde  odigram tip sa dosta pogodaka.

3+

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use