Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

PETAK 05.04.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

jucer odlicna prolaznost, sve pogodjeno osim prijedloga Hellas Verone no Hellas Verona je predobar kladionicar da ga to pokoleba...  ;D  ja osobno sam odigrao sve sa foruma idodao olympiakos kosarku i odigrao 7/8 no nisam uspio nksta izvuci jer sam kod Barakudinog zadnjeg prijedloga uzeo okladu gg a ne pik x koji je bio prolazan i to iz razloga sto te oklade na hattricku nije bilo.... :(  tako da sam promasio 2 tipa.... nadam se da ste vi bili vece srece i da cemo preko vikenda barem jedan dan ponovno pogoditi 100%

Isner J.(h+5,5)-Đoković N.-2-1.60 SS 3/10

Ovakav hendikep bude na Đokovića u mećevima u dva seta, Đoković je ovdje apsolutni favorit i pitanje s koliko će razlike pobijedit, Isner nije u nekoj formi, njemu ide u prilog što se igra na nadmorskoj visini od 800 metara te će mu servis dobt malo na brzini,ali ipak je Đoković prvi igrać svijeta i nadam se da može pokrit ovaj hendikep.

20:30  Olympique Marseille - Girondins Bordeaux

Iako je Bordeaux neporažen već tri kola, u ovom derbiju francuske Ligue 1 će teško doći do bodova,  s obzirom da su oni u ovom trenutku puno potrebniji domaćem Marseilleu u borbi za sami vrh.

PIK 1,  UG 2-4

21:00  Granada – Betis Sevilla  

Granada je vrlo blizu zone ispadanja i krajnje je vreme za neku pobedu,međutim Betis je dosta neugodan, ali imaju puno problema oko sastava za ovu utakmicu ( suspendovani su: štoper Amaye, veznjak Benata i napadač J.Campbell) tako da ne verujem da mogu do sva tri boda. Bliži pobedi je domaćin, a ne isključujem remi kao opciju.

PIK X, 3+

A evo i nekih drugih predloga:

Latvija(Letonija):  18:00 Metta/LU - Spartaks GG, 3+

Austrija druga liga:  18:30  A. Lustenau - FC Lustena  3+, kmb 1 i 3+

Holandija druga liga:  20:00  Cambuur - FC Oss 3+, 4+

Irska 1 liga:  20:45  Cork City - UC Dublin    3+

Hockey:  19:00  Belorusija-Nemačka   1

20:00  Feyenoord - Venlo 3+

Pa srećno

G.A.Eagles-MVV tip 1 koef 1.8

Ovo igram iz 2 razloga. Prvi je sto domacini moraju da pobede ukoliko zele da bude u top 5 ekipe , a druga je da gosti dolaze bez 4 bitne , mozda i najbitne igraca u sastavu za koje nemaju adekvatne zamjene..

Oko Isner i Dzokovic, ne znam dali ce Nole da pokrije 5.5 gemova ako znamo sto mu se dogodilo u zadni mec sa Haas, i ako imamo u obzir da je Isner Amerikanac a tipicni amerikanski tenisaci zele tvrda podloga , to je ta nihova skola..

G.A.Eagles-MVV tip 1 koef 1.8

Ovo igram iz 2 razloga. Prvi je sto domacini moraju da pobede ukoliko zele da bude u top 5 ekipe , a druga je da gosti dolaze bez 4 bitne , mozda i najbitne igraca u sastavu za koje nemaju adekvatne zamjene..

Oko Isner i Dzokovic, ne znam dali ce Nole da pokrije 5.5 gemova ako znamo sto mu se dogodilo u zadni mec sa Haas, i ako imamo u obzir da je Isner Amerikanac a tipicni amerikanski tenisaci zele tvrda podloga , to je ta nihova skola..

Evo Vlatko šta kaže Nole:

Nole: "Ulog ogroman, nadam se pobedi"

Nakon saznanja da će u petak otvoriti četvrtfinalni okršaj Dejvis Kupa između SAD i Srbije mečom sa Džonom Iznerom, najbolji teniser sveta priznao je da se oseća spremnim i da očekuje da krajnji ishod bude isti kao i 2010. godine kada je Srbija savladala Sjedinjene Američke Države.

"Nisam mogao da utičem na činjenicu da li ću izaći prvi ili drugi na teren pošto je to stvar žreba. Meni odgovara ovakav ishod jer sam se spremao za Iznera znajući da ću igrati protiv njega".

On je poslednji meč u singl konkurenciji izgubio od Tomija Hasa na ATP turniru u Majamiju ali je raniju eliminaciju sa tog Mastersa gledao kao pozitivnu okolnost zbog činjenice da je dobio više vremena da se pripremi za reprezentativne obaveze:

"Izgubio sam meč u Majamiju od Tomija Hasa koji je igrao izuzetno dobro a ja sam, bez preterivanja, odigrao najlošiji meč u poslednje tri godine. Ipak, to je sport i takve stvari se dešavaju. Dešavaju se oscilacije ali je pozitivna okolnost to što sam imao više vremena da se pripremim za ovaj meč i da se družim sa kolegama iz reprezentacije i da zajedničkim snagama pokušamo da donesemo važnu pobedu Srbiji" istakao je Novak.

Pa ja mislim da će Nole dobiti sa više,malo navijački sa moje strane,ali realno.

Srećno

19.30  Besiktas  -  Fenerbahce Ulker     kon. pob.  1    2.45

Ovo mi je biti ili ne biti. Moram se vaditi, bas sam "ukenjo". I opet sa rizikom. Stvar prestiza, publika nemoguce(dobra). Besiktas napaljen. Bogdanovic...hmmm.. Svi govoreo o broju postignutih koseva ali nitko koliko je za to potrosio lopti.. Kao i onaj smotani Kruno Simon iz Unicaje.

A evo i nekih drugih predloga:

Latvija(Letonija):  18:00 Metta/LU - Spartaks GG, 3+   (0:0) 0:1

Austrija druga liga:  18:30  A. Lustenau - FC Lustena  3+, kmb 1 i 3+   (1:0) 1:0

Holandija druga liga:  20:00   Cambuur - FC Oss 3+, 4+       (3:1) 4:1

Irska 1 liga:  20:45  Cork City - UC Dublin    3+        (1:1) 2:1

Hockey:  19:00   Belorusija-Nemačka  1          3:3

20:00  Feyenoord - Venlo 3+     (0:0) 1:0

Pa srećno

prva tekma pad i tako redom  :-[ , bedak :-[

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use