Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ČETVRTAK 04.04.2013.

DjaDjedje

Recommended Posts

SL Benfica - Newcastle

S bzirom da Benfica ove sezone u evropskim takmičenjima ima skoro stopostotan učinak na svom terenu, u ovom četvrtfinalnom duelu protiv neuverljivog i oslabljenog Newcastla ( povređeni su prvi golman Krul, defanzivci Coloccini, Ryan Taylor, Santon i Haidara i veznjaci Ben Arfa i Vučkić, dok zbog ranijih nastupa za druge klubove ovaj put neće biti ni dvojice Francuza, Debuchyja i Gouffrana.) takođe očekujem da rutinski dođu do pobede i solidne prednosti pred revanš u Engleskoj.

1

Chelsea – Rubin

Chelsea je sigurno umorniji zbog teške utakmice u ponedeljak i sastav će biti kombinovan, dok Rubin dolazi da sruši još jednog velikog favorita, pre svega čvrstom igrom u odbrani, što im je specijalnost na gostovanjima. Zato ne očekujem puno golova u Londonu.

UG  2-4

Tottenham - FC Basel

Naravno da su Spursi apsolutni favoriti u ovom meču, pogotovo jer igraju pred svojim navijačima, ali svakako moramo imati u vidu da i gosti iz Basela u poslednje vreme pružaju veoma dobre partije u napadu i verovatno će dati sve od sebe da pokušaju postići pogodak i na White Hart Laneu.

UG 3+

Fenerbahce – Lazio Rim

Blagu prednost u ovoj utakmici ipak ima Fenerbahce, prvo zbog domaćeg terena, mada nisu previše ubedljivi pred svojim navijačima u poslednje vreme, a drugo zbog problema gostiju s povredama ( povređen je napadač Floccari, kao i veznjak Brocchi i štoper Andre Dias. Dok je najveća briga desni bok, gde su van stroja i Konko i Pereirinha). Lazio bi se sigurno zadovoljio i remijem, koji je takođe realna opcija.

GG,  poluvreme ili kraj X

20.45    Unicaja  -  Alba Berlin    over 145,5    1.83

Imam blagi osjecaj da mi bas ne ide u zadnje vrijeme. Zato bi trebalo pod hitno nesto pogoditi veceras. Ideju za ovaj tip mi je dala ova utakmica koju upravo gledam. Zalgiris - Brose. Utakmica zadnjeg kola Euroleague. Nikom nista ne znaci. Svi resetaju sa svih strana. Odbrane bez odbrane. 50-45 na kraju 1.pol. Da je kojim slucajem drugacija vaznost utakmice vjerovatno bih stavio under ali veceras... Ocekujem da prodje over 145,5.

p.s. glupa kosarka, ma ja sam glup sto se ovdje pravim pametan a u biti valjam gluposti... >:(

Evo ja cu opet na svoju ruku puhati kontra vjetra!  :)

Meni se cini da svi previse respektirate i uzdizete ovaj Rubin! Istina Bog da je to dokazao protiv atletica, levantea, pa mislim da i barcelone prije goidnu dvije, ali danas?? Danas ce ih Chelsea istući! Ali samo ako budu na nivou na kakvom su bili protiv UTD kad su mi odnjeli pare! Mamu im maminu... uhhh sto sam ljut...

Jel tako moneyhunter? Stvarno STRASNO su igrali protiv Uniteda... tako da moj tip veceras CISTA 1!!

Evo ja cu opet na svoju ruku puhati kontra vjetra!  :)

Meni se cini da svi previse respektirate i uzdizete ovaj Rubin! Istina Bog da je to dokazao protiv atletica, levantea, pa mislim da i barcelone prije goidnu dvije, ali danas?? Danas ce ih Chelsea istući! Ali samo ako budu na nivou na kakvom su bili protiv UTD kad su mi odnjeli pare! Mamu im maminu... uhhh sto sam ljut...

Jel tako moneyhunter? Stvarno STRASNO su igrali protiv Uniteda... tako da moj tip veceras CISTA 1!!

tako je.... ja sam odigrao čistu 1  .....    ;D

što je najvažnije, Chelsea mi je odnio pare i protiv Man utd i dva dana prije protiv Southamptona, tako da ako danas ne bude 1 i ako mi odnesu pare, NIKAD više na moj listić neće ići govna usrana kao što neće nikad ići onaj usrani čoban koji sebe naziva tenisačem (čitaj DENIS KUDLA)...

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Ku/D/Denis-Kudla.aspx

ružnu mu majku čobansku ....  On pobijedi nekoliko jebenih igrača za redom i onda uložim velik novac na njega, ne sjećam se na kojem turniru (uglavnom nije challenger nego neki veći turnir i Kudla (čoban usrani) izgubi 6-1 6-2  i to protiv  (PAZI SAD....)

Antonia Veića (također govno koje misli da zna igrati tenis)....

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Ve/A/Antonio-Veic.aspx

........  o  i by the way ... ni ovo usrano govno nikad više na moj listić...... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use