Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• @furyshaa sve stoji. Ja i veceras ocekujem tako otvorenu utakmicu i golove, i sto kazes ako Rizespor zabije 2, Galata ce 4, jos pogotovo sa ovim svim povratnicima prvotimcima. Vrijeme za kiks nije nikad haha, ali vjerujem i ja da danas bas nece, da uzimaju ovo, al eto mozda pricekati live, pa vidjeti stanje, i postave prije utakmice jos..ne znam evo, javi ako sta saznas i kad odlucis
    • @mesrine Iskreno, u posljednje vrijeme najviše uspjeha imam sa Turcima i Saudijcima, eto kakvo je vrijeme došlo.  Gledao sam Fener protiv Rizespora i mislim da je bilo samo ono, ako Rize da 4, Fener će 5, ako Rize dadne 6, Fener će 8. Jednostavno mi je tako izgledalo. I bez obzira na crveni, mislim da ovi nemaju tu kvalitetu kao Fener ili Galata.  Odlična stvar Fenera je dovođenje Talisce i mislim da će napokon biti 50 / 50 sa Galatom. Što se tiče ove utakmice, Galata nakon potopa od Alkmara ne smije dozvoliti ni u kojem slučaju kiks ovdje. Mislim da čak ni kiks protiv Alkmara ne bi bio toliki da nije bilo crvenog, čak sam ubjeđen u to. Možda bi na kraju uspjeli i 2:2 da izvuku, eventualno da izgube 3:2 ali ovo je već "nemoguća" misija za Galatu. Rizespor nije jedna od ekipa se zatvara ili zna zatvoriti utakmicu što mislim da bi moglo biti kobno po njih jer Galata je u stanju svakoj ekipi u Turskoj da utrpa minimalno 3 komada (uključujući Fener i Bešiktaš) dok za ekipe ispod tog nekoh 5-6 mjesta, mislim da glat svakome mogu dati 5 komada. Fener je lagano topio tu prednost i ona je trenutno samo 3 boda uz utakmicu manje Galate i za njih ovo nije vrijeme za kiks. Prije svega zbog samo 3 boda prednosti nad Fenerom a drugo, možda i važnije od toga jeste atmosfera pred uzvrat protiv Alkmara. Kasimpasa je dala 3 Rizesporu, Fener je dao 3, Basaksehir 2, Goztepe 3. E sada, u utakmici koja može Galatu spustiti na samo 3 boda prednosti nad Fenerom, utakmici koja im je za neku psihu must-win pred taj duel u Evropi, kako bi Galata ovo mogao izgubiti? Jedino ali jedino kvota me ovdje malo brine jer ono, zašto dati 1.80 na Galatu bez obzira što igraju u gostima??? Čak što više, Galata je najbolja gostujuća ekipa ove sezone, 10 utakmica, 28 bodova sa gol razlikom 26:8. Jedini kiks stigao protiv Hatayspora 1:1 gdje su imali čak 3.52 xG (gledao utakmicu jer sam igrao na Galatu i imao sam osjećaj da će ga zabiti svake sekunde jer svaki napad je bio go šansa). Ne znam, zaista ne znam, toliko me privlači ta dvica na Galatu jer vrlo rijetko ćemo naći 1.80 kvotu na Galatu u Turskoj ligi.
    • Uocio sam i ja to i ne znam sta da mislim. Nesto su navodno navijaci ljuti na trenera nakon poraza 4-1 od Alkmara u EL, slijedi im taj uzvrat doma u cetvrtak, a Rizespor doma dobar. Gledao sam ih protiv Fenera koji ih je dobio kako je dobio (pisao sam jucer il prekjucer na dnevnoj temi), a svakako je i Galata debelo kvalitetnija ekipa itd sto svi vec znamo, a danas se nakon suspenzija u prvih 11 vracaju i Bardakci, Yilmaz, Torreira, te prvi golman Muslera. Rizespor zadnjih 6 doma nema poraz, od 4 pobjede a s druge strane Galata ih je dobila u zadnjih 5 utakmica. Ne znam, smrdi koeficijent, ali mislim da bi morali dobiti, jos im se jucer Fener primaknuo pobjedom, tako da, nema sta nego da pobjede u novoj golijadi i dignu se pred uzvrat s nizozemcima, to mi je logicno, ali..hh Sta ti mislis?
    • @mesrine a šta ćemo sa Galatom jer ja jutros od 6 samo Galatu gledam i ovu kvotu od 1.80????
    • Zivio Liverpool, zivio Ajax, zivio Fenerbahce i crnac En-Nesyri, zivio Luis Diaz i Salah, zivio Brian Brobbey zivjeli svi koji su kao i ja cekali Fenerbahce u kupu A za danas, u liveu cekati Barcelonu koja ce pobjedom preuzeti 1.mjesto na tablici
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use