Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

PONEDJELJAK 01.04.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

danas jedna zanimljiva utakmica:

CHELSEA - MANCHESTER UNITED     ;D

igra se FA Cup, što se kao što svi znamo najvažniji kup, iako ih britanci imaju nekoliko do ovoga se najviše drži i svaki klub bi htio pokal u svojoj vitrini....  ;D  Manchester je kod kuće u prvoj utakmici uspio izvući remi od 2-2, što znači da minimalno treba ponoviti taj rezultat da bi osigurao produžetke ili odigrati remi sa 3-3 ili više ili naravno pobijediti.... jedino pitanje je može li pobijediti Chelsea.... Prekjučer me sjebao baš Chelsea koji sam igrao X2 protiv Southamptona koji je bio na niskom 16. mjestu na tablici, i što se dogodilo???  - Southampton uzeo sva 3 boda... Chelsea je napravio izmjenu u 60. minuti i u igru uveo Hazara kojega je čuvao za današnju tekmu, umjesto Marka Marina, no ni on nije pomogao.... Sama činjenica da je trener riskirao gubitak 3 boda koja su mu bila prijeko potrebna da zadrži treće mjesto na tablici koje vodi izravno u LP, a koje je sada preuzeo Tottenham pobjedom nad Swanseaom kako bi sačuvao najboljeg igrača za ovu tekmu dovoljno govori koliko mu je važna ova pobjeda... Ne samo da je riskirao direktan ulazak u LP već mu za vrat sada puše i Arsenal sa samo 2 boda zaostatka da preuzme i to jedno mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije pa bi se moglo dogoditi da Chelsea ne vidi LP iduće godine...  

S druge strane Man Utd je osigurao naslov prvaka i može mirno ući u ovaj susret, bez ikakvog pritiska i vjerujem da će to biti presudno...  Kako su kladionice dale prednost Chelsea-u u ovoj utakmici, 2,60-3,60-3,00  javlja se mogućnost igranja X2 na Man utd (za one koji nemaju hrabrosti igrati na čistu dvojku) jer je koeficijent na x2 trenutno 1,65 što je za Man Utd fenomenalan koeficijent.....

No, da vas još jednom podsjetim, Manchesteru treba pobjeda za prolaz ili minimalan remi od 3-3.....

Nekako mi se čini da će Chelsea pokušati odigrati remi i osigurati prolaz, a kako onoga koji prođe dalje čekaju 2 slabija protivnika u polufinalu (Millwall i Wigan) te Man City, velika je mogućnost da onaj koji prođe uzme pokal...

Ja ću igrati "u glavu" a vama preporučam slijedeće:

CHELSEA - MAN UTD   X2  1,65   13:30    ;D

ispratio sam ovo i nemogu vjerovati koji trnci me prolaze! Pa manchester igra najlosiji nogomet otkad gledam njihove tekme (barem zasad u 1. pol) ne igra van persie ni rooney ali svejedno! Za ocekivati je bilo da se chelsea povuce a man da napada svim snagama posto ima ocajnicki treba pogodak! Stekao sam dojam da Fergusonu ovaj FA cup nista ne znaci! Sramotno! Idem popijem tabletu za smirenje pa da neko odgledam i ovo 2. poluvrijeme! Pozdrav!...

P.S. Neke analizu/e cu staviti kasnije kad se smirim  ;)

ispratio sam ovo i nemogu vjerovati koji trnci me prolaze! Pa manchester igra najlosiji nogomet otkad gledam njihove tekme (barem zasad u 1. pol) ne igra van persie ni rooney ali svejedno! Za ocekivati je bilo da se chelsea povuce a man da napada svim snagama posto ima ocajnicki treba pogodak! Stekao sam dojam da Fergusonu ovaj FA cup nista ne znaci! Sramotno! Idem popijem tabletu za smirenje pa da neko odgledam i ovo 2. poluvrijeme! Pozdrav!...

P.S. Neke analizu/e cu staviti kasnije kad se smirim  ;)

ja sam isto na iglama... to nije ono sto sam ocekivao... osim one sanse chicharita nisam vidio nista od uniteda... valjda ce se popraviti u drugom dijelu, no i 0:0 je prolazno za okladu .... ;D

Nimes - Le Havre  PiK  X    1,58

Evo, po meni zicer teski..  :P  u unatrag nekoliko utakmica, redovito dolazio X, u cjelokupnoj povijesti  omjer je 2-6-2 sto dovoljno govori! I samo jednom je prosao over, dakle moze i under 2,5 ako netko zeli ali ovaj pik 99,9% prolazi..

Brondby - Aarhus    1x  1,37     moze i 1@2,40

Susret pretposljednjeg domacina i gosta koji se nalazi na sigurnom 6. mjestu bez nekakvog posebog motiva. Mislim da ce se domacin grcevito boriti kako bih dosao do bodova protiv nemotiviranog aarhusa.

Kvota: 2,16

Sigurnost: 99,9%

Eto, to bi bilo sve od mene, samo da napomenem da cu probati i cisti x i cistu 1  @8,16 za nekih 50kn    :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use