Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

30.03.2013. NEDELJA

DjaDjedje

Recommended Posts

jučer me sjebe chelsea...    ::)  a igrao sam x2....  ???

no, htio sam vam reći da sam osim ove tekme gledao i finale Miamia u tenisu (Ž)....  kao što sam prognozirao pobijedila je Serena Williams, no Sharapova je dobila prvi set, i to je otprilike bilo sve od ruskinje.... već dugo nisam vidio toliko brakeova u jednom meču, naime samo Serena ih je napravila 7 komada, a Sharapova 2, što znači 9 brakeova....  Serena je nakon izgubljenog prvog seta gdje se ruskinja malo razmahala, bacila oštar pogled prema Sharapovoj, (nadam se da ste to vidjeli vi koji ste gledali meč) i doslovno ju razbila u nastavku.... to je bio pogled koji ubija.... izgledala je kao da je ubila dvojicu a trećeg se sprema ubit...  slijedeća dva seta odigrala je 6-3 6-0 i potvrdila zašto je broj 1....  uglavnom STRAŠAN MEČ....    ;D

Aston Villa - Liverpool        3+

Premier liga      14:30

Ovde je situacija sasvim jasna, jer Villi bodovi trebaju za opstanak u ligi, a Liveru za plasman u Evropu, tako da bi ovo od prvog minuta trebala biti jedna potpuno otvorena i vrlo efikasna utakmica.

ja sam htio igrat Aston Villa da gol .... koef je 1,45 što je lijepi koeficijent za domaćina koji je u 6 posljednjih utakmica dao gol u njih 5  a jedini poraz bez datog gola im je protiv Man Citya, što i nije čudno....  ali sam odustao od te oklade, no sada kada vidim tvoj post, možda se opet predomislim ....  ;D

ne dam da me Chelsea pokoleba....  idem dalje...   ;D

FERRER, DAVID - MURRAY, ANDY    2    17:30    1.55    ;D

Andy Murray ima priliku osvojiti Miami i mislim da tu priliku neće propustiti...   ;D

Pao na 1,35  ???

Govna kladioničarska.... kad oduzmete mt (materijalne troškove) koje mi u RH plaćamo po listiću, ispadne tečaj 1,25.....  >:(

Aston Villa - Liverpool        3+

Premier liga      14:30

Ovde je situacija sasvim jasna, jer Villi bodovi trebaju za opstanak u ligi, a Liveru za plasman u Evropu, tako da bi ovo od prvog minuta trebala biti jedna potpuno otvorena i vrlo efikasna utakmica.

ja sam htio igrat Aston Villa da gol .... koef je 1,45 što je lijepi koeficijent za domaćina koji je u 6 posljednjih utakmica dao gol u njih 5  a jedini poraz bez datog gola im je protiv Man Citya, što i nije čudno....   ali sam odustao od te oklade, no sada kada vidim tvoj post, možda se opet predomislim ....  ;D

mislim da će Villa dati gol,ipak igraju od kuće  ;)  oni jedan,Liver dva i eto 3+  :D

[glow=red,2,300]BRAVO EKIPA..... DANAS SMO 100%  OD PREDLOŽENOG....[/glow]  ;D ;D ;D ;D ;D

BRUSELLES - WOLUWE 1 (2,05)

KOLN - REGENSBURG 1  1,35  

TETEKS TETOVO - NAPREDOK  1   1,80

FERRER, DAVID - MURRAY, ANDY    2    1.35

ASTON VILLA - LIVERPOOL     3+   1,65

što je ukupni koeficijent  11,00     ;D

ajmo tako nastaviti......    

P.S. lele92   ne brini za Teteks, razumijem zašto te bilo strah ali drugi put poslušaj kolegu.....   ;D

Svaka cast Vlatku za Teteks, jbg ja na soju ruku odigrao kontra i naravno izgubio...

A ovi moje belgijanci glatko prosli sa 3-0  :D

u cetvrtak je bio koef 2.6, a danas po 1.8 ali i to je ok kad dobijes... cestito svima , danas smo bili na nivou... nadam se da cemo sad ovaj tjedan uhvatiti jos nesto.. pozzz ekipo..i molim goksima da se malo vise ukluci..ovo je njegov forum ako se ne lazem , a nema ga vec duuuuzzzeeee vreme

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use