Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ČETVRTAK, 28.03.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

pozz svima ....  ;D

želio bih vas uputiti u jedan nesrazmjer u meču:

ČILIĆ - MURRAY       ;D

naime...  koeficijenti na ovaj meč su na pobjedu Čilića 5,00 a na pobjedu Murraya 1,25 što bi značilo da je Murray veliki favorit, no to nije tako ako pogledamo razradu i koeficijente u razradama....   npr hendikep gemova u meču je postavljen na 3,5 gema, zbroj gemova u meču na granici 20,5 ima tečaj 1,75 na VIŠE a  1,95 na MANJE, zatim koeficijent na okladu 1.set 9,5 VIŠE  je manji nego na manje, što upućuje na to da Murray baš neće razbiti Čilića, što je nesrazmjerno sa koeficijentima 5,00/1,25 ...

zato sam se ja odlučio na okladu

ČILIĆ - MURRAY   1.set 9,5 gemova VIŠE      ;D

pa što bude.... !!!!

20.45    Brose Basket  -   Panathinaikos    kon. pobj.   2    1.30

Veceras Panathinaikos sa pobjedom moze definitivno osigurati daljnje sudjelovanje u Euroleague. Domacin ima 0 (nula) pobjeda i taj niz je i jos veci ako racunamo i predhodna sudjelovanja Brose-a u kosarkaskoj Ligi Prvaka. I zato o njima necemo trositi rijeci jer svi znamo tko je tko u ovoj utakmici. Ovo je jedini moguci ishod u ovoj utakmici zato sto Pao i9ma negativan bilans u medjusobnim susretima sa Unicajom, koja ima dvije pobjede manje i dva kola do kraja. U zadnjem kolu grcima dolazi CSKA pa ne mogu riskirati. Ima tu jos nekih kombinacija oko poretka na vrhu. Zato cu vam pokazati trenutnu situaciju. Jos bi preporucio da pricekate dok zavrse Efes i Unicaja. Jer ako Unicaja pobijedi a igraju u 18.30 ovaj tip mora proci pod "obavezno". A s handicapom se veceras necemo igrati.

broseee.png

20.45  Sassulo  -  Verona        X2     1.50

20.45  Bari       -  Livorno        X2     1.40

Devet kola do kraja Verona i Livorno igraju, kako kaze predsjednik Verone, devet finala lige prvaka. Sassuolo je jak ali Verona je trenutno jaca. Da samo vidite naboj, motivaciju podrsku svih gradskih struktura i navijaca. To je stvarno nevjerovatno. Ovo gostovanje je udaljeno samo 100 km od Verone. Cijeli dan pada kisa. Verona je  majstor za takve susrete. Ova ekipa bi sad mogla komotno igrati u Serie A. Ja cu stavit i cistu dvojku u nekim kombinacijama. Trka sa Livornom za direktni ulazak vodit ce se do zadnjeg kola, to je sigurno... Danas necemo izgubiti a dalje cemo vidjeti.

Sto se tice druge utakmice ne vidim kako Bari moze Zaustaviti Livorno i Paulinha, Siligardija i Dionisija, koji su zajedno postigli 38 od ukupno 60 golova

tablaaa.png

Izgleda da je dvojac moneyhunter-hellas verona, poslije par dana uigravanja poceo funkcionirati kako treba ;)

hehe....  još da mi prođe Berdych....  bilo bi to 100% pogodak danas, a bogami i meni na listiću....  ;D

pratio sam livorno x2  8)  ali na veronu nisam imao hrabrosti staviti x2...  trebao sam te poslušati....  :(

i ponovno samo nas dvojica sa prognozama.....  ??? 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use