Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

UTORAK , 26.03.2013.

moneyhunter

Recommended Posts

ni jucer nikoga da se pridruzi meni i Hellas Verona u prognoziranju...  ??? 

vidim na statistikama da je forum pregledan 122 puta, ali nijedan da objavi barem jedan par za kladjenje...  ne razmijem to i ne mogu shvatiti to... zar nitko nema jednu ideju sto bi se okladio vec samo slusaju druge a u pitanju je njihov novac....  >:(

zaista cudno... forum je lani imao preko 2000 clanova a sada dvojica prognoziraju....  jos jednom pozivam kladionicare da prognoziraju...

.... sretno u kladjenju..... ;D

moj slijedeći par je:

SIMON - TIPSAREVIĆ  1.set  9,5 više....     ;D

Tipsarević je tip igrača koji daje sve od sebe u prvom setu, pa onda ako drugoga izgubi i vidi da ne može pobijediti, onda preda meč....   ;D  ;D  ;D

Otuda ideja da igram ovo, pa da vidimo kako bude... po meni prolaznost ove oklade je 8/10 ...  ;D

Pozdrav kockari :)

Evo ja vec duze vrijeme igram listice za maxx ulog! znaci koefficijent od 1,6 na dalje... i mogu vam reci da se isplati!

evo moje listic za danas:

francuska-spanjolska x2

wales-hrvatska 2 (ishod bez nerijesenog)

egipat-zimbabve (vise od 1,5 gola)

mislim da je ovo veoma izvjesno... nego postavio bih jedno pitanjce!

4,5 zuta na tekmi hrv-wales?? sta mislite o tome?

još jedan teniski par:

QUERREY - BERDYCH  1.set  9,5 gemova  više ....   ;D

Querrey je imao walkover protiv Raonića dok je Berdych igrao tri duga seta sa Fallom, što znači da je Querrey odmoran za ovaj meč i prvi set će otići daleko sa gemovima a ako ne daleko, onda barem do više od 9,5 gemova....   ;D

pozdrav i tebi....  ;D ...  ne znam što da ti kažem za te kartone... vidio si koliko malo ih je bilo na utakmici HRVATSKA-SRBIJA... čak deset min prije kraja je bio samo jedan jedini karton... mislim da su sveukupno bila 4 na kraju.... tako da, nisam siguran....  ja bih to zaobišao....

pozdrav i tebi....  ;D ...  ne znam što da ti kažem za te kartone... vidio si koliko malo ih je bilo na utakmici HRVATSKA-SRBIJA... čak deset min prije kraja je bio samo jedan jedini karton... mislim da su sveukupno bila 4 na kraju.... tako da, nisam siguran....  ja bih to zaobišao....

Ma ovo sr**** od kartona me privuklo zato jer moje misljenje je da bi se danas mogli cak ''cistiti'' jer za 2 tekme igramo sa srbima pa sta ja znam...jel ima tko pojima tko sudi i kakav mu je prosjek?

20.45   Wales  -  Hrvatska    domacin daje gol/da    1.70

Evo sad vidim da je Bale odradio trening punim intenzitetom. Tako oni kazu. A ja ne kazem da ce bas on zabit ali nasi su se malo emocionalno ispraznili. Bit ce nekih pretumbacija u obrani i sredini. Sad i Stimac kaze da treba obnoviti koncentraciju i energiju jer smo umorni. Naravno, Kolarov nam je skoro zabio i drugi su stvarali sanse ali imali smo i srece, mora se priznati. Ajde Stipe pusti 1 gol pa nek Mandzo zabije i 3, bit ce dobro...

eto danas 3/5 ... moram reci da ovaj remi engleza (koji su vodili 0:1) sa Crnom Gorom mi je najvece iznenadjenje i ruku bih prije tekme u vatru stavio da ce englezi dobiti utakmicu...   ???

a sto se tice Querreya, tu sam promasio kako Bog zapovijeda... izgleda da mu ni walkover nije dovoljan protiv Berdycha, sto cemo sigurno upamtiti za njihov slijedeci susret....

htio bih jos cestitati vama trojici... gogosvujo, lele92 i hellas verona na svim pogodjenim parovima... danas kad sam ja zakazao (ako se mogu tako izraziti) vi ste podigli postotak pogodaka za danas.... Bravo....  ;D

Jucer stvarno odlican dan! Lijepo se zaradilo =P no za danas necu nista prognozirati jer ponuda je pre-pre ocajna... tako da sretno svima i cujemo se kada bude bolja ponuda!

I JOS SAMO NESTO DA KAZEM, LIJEPO JE MONEY REKAO, ZALOSNO JE DA JE OVAJ FORUM POSTAO NEAKTIVAN A KOLIKO VIDIM(O) DA SE LIJEPO ZARADITI I ODLICNE ANALIZE SE POSTAVLJAJU (ili su se bar postavljale)... :(

Nadam se nekim boljim vremenima i da cemo bar mi (money, hellas, i jos 1,2 ovisi kako kad) sami razmjenjivati parove i da cim vise pokrademo ove hramove zla! hehe  8)

LP

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use