Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

nedjelja, 3. 3. 2013

Hellas Verona

Recommended Posts

14.00    Brest  -  Lyon     2    1.80

llyyyooonnn.png

Ne volim francusku ligu. Ali danas jednostavno moramo uzeti ovaj tip. Pa sta radi ovaj PSG? To je cudo. Eto, i Lyon je ni kriv ni duzan dosao u poziciju da se poravna na prvom mjestu sa PSG-om. Kako obicno imam kakve -takve argumente za neku utakmicu, danas ih nemam. Nista pouzdano ne govori da ce Lyon dobiti osim sto se nasao u situaciji da se danasnjom pobjedom nadje na diobi prvog mjesta. O kvaliteti Lyona necu trositi rijeci jer svi znamo o kakvoj se ekipi radi. Znaci, danas pobjeda dolazi pod "obavezno". A i kvota stvarno nije losa...

tablicac.png

14.30   Sudtirol   -  Treviso   1   1.45

tirol.png

Danas u talijanskoj PRO 1A  imamo dvije utakmice gdje ekipe Treviso i Tritium gostuju na terenima gdje ce vrlo tesko izvuci zivu glavu. I jedni i drugi sa skoro identicnim (ne)uspjejom u gostima, Treviso 11 0 2 9 4:21 i Tritium 0 2 8 4:28.

O domacinima necu trositi tintu jer su ovi toliko slabi da bi ih i Turbina iz Triblja dobila. Sve onako pijani poslije maskara...

14.30   FeralpiSalo  -  Tritium     1     1.45

feral.png

18.15     Avellino  -  Cantu    2 (kon. pobjednik)   1.55

cantu.png

Sta da radim? Ne da mi vrag mira. Iako sa kosarkom ne stojim bas najbolje u zadnje vrijeme. Cijelu noc sam izgubio gledajuci Philadelphia- Golden State. Preslabi Philliesi su trebali izgubiti ali ne... Istovremeno sam gledao i "teksaski masakr motornom pilom". I bukvalno je bio, i tamo i ovamo. A bit ce i danas kako je krenulo. Brest poveo...

Vratimo se na Cantu. Moja omiljena ekipa zna odigrati fantasticnu obranu. Proslu utakmicu su limitirali  vodeci Varese na samo 60 koseva. Inace, Varese postize u prosjeku 84,3 kosa po utakmici. Sto se tice medjusobnih ogleda Avellina i Cantua stvari stoje ovako. Ukupno su odigrali 21 utakmicu od kojih je Cantu dobio 18. Znaci 18-3. S tim da je zadnjih 10 u nizu dobio Cantu. Avellino dijeli pretposljednje mjesto i danas jednostavno nema sto traziti protiv objektivno puno jaceg protivnika.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use