Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedeljak 07.01.2013

schmeichel

Recommended Posts

‎-2.5Tomic- Matosevic 1 1.50 Super Sport UTO 8:00

Tomic odlično otvorio sezonu na HOPMAN cupu, pobijedio i Đokovića, e sad je pitanje dal će se nastavit takva dobra igra, isplati se probat na nekom opuštenijem listiću

J. Nieminen-B. Phau 2 2.5 2.5/10

Zanimljiv mec u svakom slucaju, kako za kladenje tako ce biti i za gledanje preporucam ga svima koji vole brzi tenis na malo izmjena. Njemac Phau je tek poslije 30-te napravio iskorak u karijeri i zaigrao najbolji tenis u zivotu i stvarno igra dobro. Gledao sam ga nekoliko puta a zadnji put prosli tjedan protiv Troickog, mec u kojem je takoder bio postavljen kad autsajder i izgubio ga je doslovno na jednoj lopti u potpuno izjednacenom mecu gdje mi je cak Phau bio malo agresivniji i zeljniji pobjede. Ima dobar sevis i vrlo neugodan jednorucni backhand koji stvara probleme svim protivnicima. Nije ugodan protivnik nikom, posebno ne dok igra u ovakvoj formi. S druge strane Jarkko Nieminen, igrac koji vec vise od godinu dana nemoze postici nikakav pravi rezultat. Igra mu se svela samo na servis koji forsira ali nakon servisa svi udarci su mu oslabili i igra prilicno lose za svoju reputaciju. Nemam u njega povjerenja kao tenisaca, nakon sto su ga ozljede malo izbacile iz ritma nemoze se vratit na pravi put i sigurno je koristan da se i cesce igra protiv njega. Prosli tjedan ej predao Dolgopolovu, kao razlog je navedena slabost koju je osjecao tijekom meca, ali mislim da tu razlog taj sto ga je dologopolov ubijao do te mjere da mu je dosla muka uopce stajati na terenu. Glavni faktor u ovom mecu ce biti taj koliko dobro Nieminen uopce moze dobro servirati, jer ako mu Phau iskontrolira servis to bi mogla biti vrlo lagana pobjeda Phaua. kvota apsolutno promasena i samim tim veliki value

Dimitrov - Fognini tip 1 1.25

Odličan tjedan je iza Dimitrova, dok je Fognini započeo novu sezonu onako kako je završio i prošlu, loše. Teško Talijan može parirati Dimitrovu na brzoj podlozi.

Granollers/Lopez - Bopanna/Mello tip 1 1.60

Gran/Lop su osvajači Mastersa u Londonu, inače moj najdraži teniski par za igru. Nadam se da su zadržali formu. Njihovi današnji protivnici nikad prije nisu igrali zajedno i to će im sigurno danas biti problem iako su obojica odlični igrači parova. Bit će ovo težak meč i lako moguće da će otići u 3. set.

wozniacki - kuznetsova 1 1.40

Bradford City - Aston Villa (1X)(1.80)

Bradford je četvrtoligaš koji je totalno pomrsio planove velikih klubova u kupu. Nakon što su izbacili Arsenal odličnom čvrstom igrom i boljim izvođenjem jedanajsteraca, na redu je momčad Aston Ville. Villa je u velikoj krizi. Loše igre dovele su Villu u opasnu zonu i kup utakmice su pale u drugi plan. Momčad Ville nastupit će u prilično izmjenjenom sastavu i nevjerujem da će imati ikakve šanse u današnjem kup susretu. Odlučio sam se za 1X, iako vjerujem da i čista jedinica ovdje prolazi.

Kölner Haie - EHC München (1)(1.60)

Momčad Kolna je prilično agresivna momčad i vrlo su efikasni. Forma im dosta varira ali i dalje su u samom vrhu gdje drže četvrtu poziciju. Munchen je druga priča, to je većinom domaćinska momčad koja u gostima ima čak 9 poraza i u nizu su od tri poraza zaredom. Mislim da ovo Koln dobija sa lakoćom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use